slickers Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 çok war böyle tip hepsini koysak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 AHAHA lamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Bu velet solicek resimdeki amele (her gün aksatmadan izlediğim ve her seferinde yarılmama sebebiyet veren "Komik dans" isimli videonun yaratıcısı) dans edicek süper olur. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imouthis Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 böylelerini şehir meydanında sallandıracaksın, bak bi daha sölüyolar mı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 lan nihat doğanın küçüklüğü aynısı lan oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingOfLoss Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 çocuk gam tanımıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Hayır yani, bu tiplerle aynı nesilden olmaktan utanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Arkadaşlar dediğim gibi tanıyan ÖM ile ulaşsın. Beyaz Show ya da Seda Sayan'ın sabah programına çıkaracağım.. Kanal D ekibinde stajyer olarak çalışıyorum ulaşamadık kendisine. ne youtube'tan ne başka bir yerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 adam mı kalmadı abi çıkarıcak allahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 erciği çıkarsana işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imouthis Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 yapmayın böyle adamları meşhur, onun yerine beni çıkarın daha iyi :) o programa katılanlara içimde kalanları bi güzel dökeyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Şimdimi , sabaha mı. ee hadi karar ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 kameraya bakıyor gerzek arkadan biri gelip o çocuğa demir sopayla vursaydı videonun ilerleyen bölümlerinde , hemen koşa koşa tuvalete gidip kendime bir handjop armağan ederdim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 beni cikar bende bunun gibi solerim... unlu olmak istiyom artik yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 abi bu çocukta bi orjinallik var kimsede olmayan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 ben video'da komik bir şeye rastlamadim be agalar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 ben seyredemedim sonuna kadar icim ciz etti.acidim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Çocuk kıro imajını yakalamış ama arkadaki çiçekli ranza bozmuş olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sephrioth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 eleman sonlara doğru matrix moduna geçmiş , helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=PIG1QcAh0bQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 hey allam yaaa.. amma cok özürlü türemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 just a little bit rapçi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 lan süper şu ilk video ya :D:D sdfsdfasd yarıldım izlerken..kamerayı alıp yönetmenlik yapıyo bi ara :D kendini klip moda sokmş :D:D sdfsdf X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2008 yaa oğlum şakamısın sen? bune yaa kamerayı almış sallıyo bişey zannetti heralde kendini:D:D yanlız gülmekten öldüm yaaa one ne biçim ses bayhan da bile daha güzel ses var :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar