slayer77 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 ilk göz ağrım vazgeçilmezim anamız, bacımız, ablamız o bizim herşeyimiz :P Onyxia sonra zamanında yaşan karizmalardı öldür ama olsun cesetleri bile karizma o dereceler... Kel'Thuzad Sapphironu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Four horsemen C'thun Huhuran(çok illet olduğundan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 ya şu vael'in sesini çok merak ettim, yok mu bir url? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 abi cthun ya 40 isi full tier 2 yarisi tier 2.5 potlar icilmis flasklar basilmis tank iceri kosuyo pesinde biz bi anda bi rogue sprinti basiyo "IN THE NAME OF ALLAH DIE INFIDELS" freen bolt geliyor tanka vuruyor 2 k ragoeu vuruyor 4 k ordan sonra asil katliam basliyor bana geldiginde 50 k civari bisi vuruyor rogue direk log off oluyor lg in oluyor arkadasim girmis pardon diyor gene hersey hazir gene kosuyoruz FOOOLSS DIEE IN THE NAME OF ALLAHH die sprint atan bi rogue kacmaya calisiyorum siranin sonunda green ray yiyorum sessizce agliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 bu arada neferian bence cok guzel bi bosstu guildim cok iyiydi sifir sorunla kestigim icin cok eleniyodum keza instructor reveniousda baya elenceli bisi di ama en kil boss acik ara dunyanin en cok guild dagitan bossu majorHOMO 2 tane guildim dagildi o bossta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 oha domonun neresinde takiliyodunuz abi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 pre tbc:C'thun,huhuran,sapphiron tbc:Vashj,Archimonde,Ros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 BonePART said: abi cthun ya 40 isi full tier 2 yarisi tier 2.5 potlar icilmis flasklar basilmis tank iceri kosuyo pesinde biz bi anda bi rogue sprinti basiyo "IN THE NAME OF ALLAH DIE INFIDELS" freen bolt geliyor tanka vuruyor 2 k ragoeu vuruyor 4 k ordan sonra asil katliam basliyor bana geldiginde 50 k civari bisi vuruyor rogue direk log off oluyor lg in oluyor arkadasim girmis pardon diyor gene hersey hazir gene kosuyoruz FOOOLSS DIEE IN THE NAME OF ALLAHH die sprint atan bi rogue kacmaya calisiyorum siranin sonunda green ray yiyorum sessizce agliyorum Islam teroru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Get up little Red Wyrm, and destroy them! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 ilk ony unutulmazdır zaten, feci aksiyon adrenalin yapar ama en unutulmaz boss bence adını hatırlıyamadım archaniusmuyduneydi, uldaman son boss tur, adam 40 man boss luğu hak edem bi arkadaş bence. uldum gelsin artık ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 BonePART said: rogue direk log off oluyor lg in oluyor arkadasim girmis pardon diyor gene hersey hazir gene kosuyoruz Bi benzeri bizde olmuştu bufflandik herkez hazir bi paladin shield açıp oncen akacak bizde peşinden gidicez (Biz öyle kesiorduk kimisi rogue kullaniordu hotlayip) Warlock'un teki Zanzinella yada öle bişi Armament teslim edip item aldığın elemanın otarafa geçecek salak duvarı kucaklamadi direk koştu öle olunca lazor u yeyip köpek gibi öldük ben 23k yedim en arkadaki 1.5 milyonmu ne yedi :D Drodero diye paladinimiz vardi Dives'e (MT) vael i pulldikdan 10 sny sonra DI atti wipelendik hemen ertesinde Entary die wariror numlock run yapdi vaele doğru Dives ikisinede direk -200 dkp okudu :> Thaddiustayiz gene Dives MT dediki platformdan düşeni zükerin ona göre düşmeyin söle yaparım böle ederim felan neyse kestik elemanlari atlicaz Dives ilk atlicak direk aşağı düştü ben hayatımda böyle bi kahkaha tufanı görmedim heralde görememde :D Genebi benzeri Heigandayiz bu sefer ben akıyorum olm bak addona bakın boklamayın wipelenmiyelim şu salak bossda vs daha ilk dancede köpek gibi öldüm elim r ye deymiş arkadaşa "wwwwwww wwwwwqqqq" diye bi whisper attim :p o akşam platformun köşesindeki kör noktayı örendik zaten bi daha dance felan gerekmedi ^_^ Konu hakkinda, Pre-BC; Ragnaros/Twins/Cthun/4Hm/ Saphiron(ilk uyanışı kemiklerin toplanıp bi araya gelmesi) Kel'thuzad'ın kahkahasi /Vael/Neffy (Let the games begin..) BC; Shade of Aran/Vashj/Kael/RoS/Illidan/Archimonde/Murmur(ilk gördüğünüzde raggy lol dedirten bi boss :p) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Hala Kel'Thuzad göremedim, içime derttir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Haha bu dives ne ünlüymüş ya chromaggusdayken maldı sonra boulderfist gectıler ne oldu bilmiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Pre-BC: Twin Emperors Chrommagus Vael BC: Nedendir bilmiyorum ama hiçbir boss pre-BC bossları kadar zevk vermiyor. Tanesini sevemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 ilkler unutulmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Lady Vashj sesleri guzel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 her türlü vael 1% wipeları dialogu inanılmaz raid hataları ile 1nümero :D bir gece 5 kez üstüste 4 farklı sebepten wipe yemiştik ki unutulmaz : *300 hpsi kalmışken wipe ettirdiğini bilirim vaelin (son moonfire spam resistleyince druid eleman ağlamıştı sadfsd) *mt miz bayandı yanlışlıkla run in yapıp vaeli aggrolamıştı ventrilodan gelen dialog : "blame my boobies guys blame my boobies" (sandalyeye yerleşirken klavyenin üstüne abanmış ablamız :p) *aynı run 3 deneme : huntardın teki tatlı yerken elindeki kaşığı klavyeye düsürüp arcane shot atar ve wipe *aynı run 4. deneme 2.hunter kaşığı düsürenle dalga geçerken kendi elindeki kaşığı klavyeye düsürür ve tam da aynı sebeple 4.wipeımızı yapar kendi yaşadığı dumur şok bi yana sinirler gerilmiştir artik :D *5. deneme rogue distract atar (rahatsız gnome rogue) panikleyen bir ranged dps (kimdir bilinmez) bodoz dalar vael e raid ağlar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 hmm çok düşünmedim tbc de leo the blind eğlenceli bi kavgaydı ama sadece eğlenceli efsanevi fight ise kesinlike.. nefarian dır Let the games begin ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Bütün geceyi Vaelde geçirdiğimiz olurdu sayısız wipe ile ve hepsindede hah bu sefer oluyor yav derken bi anda hoydooooo diye yatar herkes :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Kael fightı hoşuma gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 vaelde hunter vael daha raid hazırlanırken daldı sonra da ben alt tabdaydım nasıl oldu diye soruyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 8 tane adam recruit ettik vashj lazımdı 10-15 kere wipe yedik =p eylülde fln bt cleardı allam ne kdr nubuz cok eglendik sçsvashj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 vael i full hp ile tbc koysalar ne güzel olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 adamı öldürene kadar 25 kişiye birden o pattan debuffatan atarki, aggroladığını dotlayıp öldürmesini sölemiyorum bile =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 ya şu vael'in sesini duyacağımız bir link var mı demiştim, arada kayboldu bir daha diyeyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar