Odinn Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 şimdi sezon 4 arena gelince sezon 2 honor ile alınıyomuş. E peki gladiator seti olmayan epic pvp itemları (yüzükler bot trinket vs) için upgrade gelirmi yoksa honor harcamaya değermi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Wispy said: 1 hafta önce olsa yok artık blizzard raiderları hiç sevmiyor, kıçı kırık bir title verip avutmaya çalışıyor, BT yi o kadar wipe la farmladık adamlar aynı kalitede hatta daha iyi loot u badgelerle veriyor diyecektim. Karar verdim artık sadece oyunu oynıycam, careface direk. Blizzard badgelerle warglaive vermediği sürece umurumda değil, casuallar hayrını görsün ama blizzard a da bu aç gözlülüğünden dolayı bir alıntıyla cevap vermek istiyorum. yeni badge lootu denilen itemlar güzel ama BT quality falan da değil. sadece BT/Hyjal başlayacak guildlerde eksik itemlar varsa alıp onlarla tamamlayabilir. mesela ordaki melee fistler, al'ar fistleri ile kafa kafaya denebilir ya da talon of azshara hala çok daha iyi bir main hand :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Wispy senı herkes hatırlar ama badgecileri kimse hatırlamaz :P olay sadece item değildir!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Lind3r0th said: Wispy senı herkes hatırlar ama badgecileri kimse hatırlamaz :P olay sadece item değildir!!! Hatırlarlar hatırlarlar bekle (:P) 2.3 geldiğinde, bizde kaç tane adam guildden çıktı, "Bana hyjaldan btden item vermiyosunuz zaten, dkp'yle uğraşamam" die. Ama adama sorsan "ben illidan görmek için, hyjalın heyecanını yaşamak için raid yapıyorum" der. Sonra başkaları da güzel itemler alınca woaa nooluo blizzard :D Nerde kaldı heyecan, illidan? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Main Hand fist, Blade of Infamy'den daha iyi bu arada. Fist MH, Sword OH'in de dual combat swords'la kafa kafaya olduğunu hatırlatayım : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 eu açılsada boss drop list gorsek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 eu acikta her gun zorlastirior lar bosslari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satanael Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Eger badgeler ile gelicek itemlar doğruysa.. Balance druidlerin item iyileştirmesi yolunca güzel çalışmış bu sefer blizzard.tbc ile druidleri ya resto ama genellikle feral olmaya zorlamışlardı.. şimdi birazda olsa item yelpazesini genişletiyor.. (ehh fena olmadı belki bu bahane ile gene balance olurum :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lindoras Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Sunwell'de trash mobların bazılarında Holy Form bulunmakta bu 2.4 ile eklenen bir spell. Detayları şu; said: Holyform 40% of base Mana Instant cast Assumes a Holyform, increasing healing dealt by 25% and reducing melee damage taken by 20%. Holyform Ptr'nin ilerleyen günlerinde priest talentlerinde yapılacak değişimle Holyform'un ekleneceği söylentilerini duydum. Ne derece doğru bilemiyorum. BC ile pvede rezil rüsva edilen spirit ve stam buffı için sınırlı spota mahkum bırakılan priestler Holyform ve değişen Mana regen ile birlikte hakettikleri noktaya gelebilir diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 ahah you may not cast holy spells :D overrated Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 bu arada vengeful 2hand axeyide nerflemişler Live: 134.2 dps, 386-580 dmg, 3.6 speed PTR: 134.0 dps, 321-483 dmg, 3.0 speed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Mach said: bu arada vengeful 2hand axeyide nerflemişler Live: 134.2 dps, 386-580 dmg, 3.6 speed PTR: 134.0 dps, 321-483 dmg, 3.0 speed Hunter'ınki sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 bu arada Sun İsle'a yüzerek giilmesini engellemek için güneye kıyısı boyunca görrünmez duvar eklemiş çakal blizz:D Char kopyalanana kadar gidemicez yani:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 nasıl gidilmesi gerekiyo normalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 sadece High lvl'lar için fly path varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 ses said: Mach said: bu arada vengeful 2hand axeyide nerflemişler Live: 134.2 dps, 386-580 dmg, 3.6 speed PTR: 134.0 dps, 321-483 dmg, 3.0 speed Hunter'ınki sanırım? yep hunterlere geçmiş olsun acaba merciless kulansak daha mı avantajlı olur ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 valla ratingsiz silah alabilen tek class o yüzden pek geçmiş olsun diyemiycem:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 çalışıp ratinglisini alalım demi nazarı deydi milletin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 statları için alınan bir silah olmasının yanında, çoğu kişi zaten 2x 1 hander tercih ediyor 30 intellect enchant bastırıp her birine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 herkesin stili başka ben raptorla crit cakıp karşı tarafın yuzunu hayal etmeyi seviyordum mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Mach said: herkesin stili başka ben raptorla crit cakıp karşı tarafın yuzunu hayal etmeyi seviyordum mesela evet adam senin mananı bitirdiğimde hala en az 1k manası olucak, o zaman bol bol hayal edersin yüzünü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Lindoras said: Sunwell'de trash mobların bazılarında Holy Form bulunmakta bu 2.4 ile eklenen bir spell. Detayları şu; said: Holyform 40% of base Mana Instant cast Assumes a Holyform, increasing healing dealt by 25% and reducing melee damage taken by 20%. Holyform Ptr'nin ilerleyen günlerinde priest talentlerinde yapılacak değişimle Holyform'un ekleneceği söylentilerini duydum. Ne derece doğru bilemiyorum. BC ile pvede rezil rüsva edilen spirit ve stam buffı için sınırlı spota mahkum bırakılan priestler Holyform ve değişen Mana regen ile birlikte hakettikleri noktaya gelebilir diye düşünüyorum. holyform da oyun içi şaka gibi oldu resmen artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Druqie Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Abi nasil sinirli slot olur prieste adamlar artik shadow geliolar canlarina minnet be 3 tane sp olmadimi millet manasiz kalio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Dikkat ettiysen healer bazlı konuşmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Yeni badge loot fiyatları : Weapons: One Handed - 105 Off-hands - 45 Two Handed / 1h caster - 150 Armor: Chest / Legs - 100 Boots / Gloves / Belt - 75 Rings - 60 Yeni itemler için link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar