lucifertr Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Çok yazık sonra biz neden gelişemiyoruz.Bu zihniyetlerle nereye kadar.Senin hocalarında suç.Ama sende biri beni gütsün diye takip edersen sürü gibi o zaman suçu kendinde de ara... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 zevzek kadın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FightInTheShade Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 cunt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 cok güzel yazmış gani abi ama bir biz anlıyoruz. 7.4 pankart tayfasının kafasının basacagını sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Yak gitsin işte ya. Ya da kazığa oturt. As. Ne biliyim bişiler yap işte böyle bir kişiye. Komünizm çok saçma geliyor böyle insanları gördükçe. Ben bu ahmak insanla aynı ekonomik seviyede olacam ha? Hadi len oradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 tldr 7.4 ne abi aydınlatın pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Kaede said: tldr 7.4 ne abi aydınlatın pls gölcük depreminin richter ölçeğine göre şiddeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Kaede said: tldr 7.4 ne abi aydınlatın pls Konsept olarak teyze o depremle allah cezasını verdi hala akıllanmadınız mı demek istiyor. Muhtemelen kendi ailesinden kimse ölmediği için ailesindeki herkesi melek sanıyor. Gani müjde iyi döşemiş ama bu teyzeye kalsa dünya ticaret bankasında olanlar da allahın günahkar amarıkalılara cezasıdır. Bi an önce düşündüm tabi belki hükümete laf ediyordur "7.4" te ölenler yetmedi mi artık kendinize çeki düzen verseniz diye ama türban yürüyüşünde kaldırmış bu pankartı sanırım alakasız oluyor dolayısıyla dediğimle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 tldr=too long didnt read Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cynthia Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 ben dayanamıyorum. evet yakınımı kaybettim o depremde, o yüzden eğer dışarıda bu mahlukatı görsem öldüresiye döverim. kalkıp karşımda bu pankartı tutacak, alır 9 şiddetinde beynine geçiririm onu. teyze demem yaşlı demem suratını paspaslarım. donunu çıkarır kafasına geçirir sonra da evine sakat bir halde postalarım.. depreştim bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tutsakemanet Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 taktir ettim ben bu konuşmayı konuşmada hitaplarda çok güzel gayet yerinde güzel ninem, amca kızım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Cynthia said: ben dayanamıyorum. evet yakınımı kaybettim o depremde, o yüzden eğer dışarıda bu mahlukatı görsem öldüresiye döverim. kalkıp karşımda bu pankartı tutacak, alır 9 şiddetinde beynine geçiririm onu. teyze demem yaşlı demem suratını paspaslarım. donunu çıkarır kafasına geçirir sonra da evine sakat bir halde postalarım.. depreştim bak. Sen de en doğrusunu yapıyorsun, bravo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Cythia'nın davranışında yanlış birşey göremiyorum. Kadın, bu derece saygıyı haketmeyen bir şey yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 durum vahim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Ne güzel düşürdüler birbirimize yahu. Bu seferki türban-laiklik tartışması, sol-sağ tartışmasından da etkili oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 olur tabi kicindan dini kural uydurup uymiyanalr kafir diye propaganda yaparsan sonunda kan cikar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 insanların kıyafetine karışıp, belli bi şekilde giyinmeyenleri şeriatçı diye nitelersen de olabilir aynı şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 etkiye tepkidir bu ortunmuyenler kafirdir diye kicindan kural uydurup ortuye burunursen tepki gorursun karsidnaki adama silah cekip oda silah cekince polise bana bu silah cekti diye sikayet etmeye benziyor verdigin arguman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 7.4 şimdi anlatılınca kaptım ne demek isteniğini. Çüş artık diyorum depremi de böyle şeylere bağladınız, ölen insanlar üstünden propaganda öeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 tavşana kaç tazıya tut.. güzel fikir ama. en azından taraflar hep yutuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 yani biz şimdi türbana karşı çıktık diye allah bize depremmi yolladı? ohahahahah lol rofl hass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Cahil inasanları kandırmak için basit bir sömürü ama ne yazık ki eğitim düzeyi düşük ülkemizde işe yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2008 resimleri asılması gereken anıtları dikilmesi gereken her dogan cocuga ögretilmesi anlatılması gereken aziz nesin dedemiz , babamız zamanında yaptığı tespitlerle bu günleri çok önceden öngörmüştü ama biz onu yargıladık sonrada serbest bırakıp dediklerini bide tescilledik. biz onları yaktık kül ettik o güzel insanları. sadece düşündükleri için. geleceğimizi bizlerden önce gördükleri bizleri uyardıkları için. şimdi etrafta onlardan kalmadı ne yazık ki. bizleri dogmacı inanışlarla yönetmeye çalışan insanların ahlakını kafalarını örtmeleriyle sağlamaya çalışan okuyan , düşünen ve sorgulayan bir nesil yerine kendine söylenenleri sorgulamadan harfi harfine uygulayan inancı gereği tapması gereken tanrı'dan başka kendini güden kullara tapan nesil yetiştiriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar