Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"7.4 yetmedi mi?"

Odinn

Öne çıkan mesajlar

Kaede said:
tldr

7.4 ne abi aydınlatın pls

Konsept olarak teyze o depremle allah cezasını verdi hala akıllanmadınız mı demek istiyor. Muhtemelen kendi ailesinden kimse ölmediği için ailesindeki herkesi melek sanıyor.

Gani müjde iyi döşemiş ama bu teyzeye kalsa dünya ticaret bankasında olanlar da allahın günahkar amarıkalılara cezasıdır.

Bi an önce düşündüm tabi belki hükümete laf ediyordur "7.4" te ölenler yetmedi mi artık kendinize çeki düzen verseniz diye ama türban yürüyüşünde kaldırmış bu pankartı sanırım alakasız oluyor dolayısıyla dediğimle.
Sosyal ağlarda paylaş

ben dayanamıyorum.

evet yakınımı kaybettim o depremde, o yüzden eğer dışarıda bu mahlukatı görsem öldüresiye döverim. kalkıp karşımda bu pankartı tutacak, alır 9 şiddetinde beynine geçiririm onu. teyze demem yaşlı demem suratını paspaslarım. donunu çıkarır kafasına geçirir sonra da evine sakat bir halde postalarım..

depreştim bak.
Sosyal ağlarda paylaş

Cynthia said:
ben dayanamıyorum.

evet yakınımı kaybettim o depremde, o yüzden eğer dışarıda bu mahlukatı görsem öldüresiye döverim. kalkıp karşımda bu pankartı tutacak, alır 9 şiddetinde beynine geçiririm onu. teyze demem yaşlı demem suratını paspaslarım. donunu çıkarır kafasına geçirir sonra da evine sakat bir halde postalarım..

depreştim bak.

Sen de en doğrusunu yapıyorsun, bravo...
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
resimleri asılması gereken anıtları dikilmesi gereken her dogan cocuga ögretilmesi anlatılması gereken aziz nesin dedemiz , babamız zamanında yaptığı tespitlerle bu günleri çok önceden öngörmüştü ama biz onu yargıladık sonrada serbest bırakıp dediklerini bide tescilledik. biz onları yaktık kül ettik o güzel insanları. sadece düşündükleri için. geleceğimizi bizlerden önce gördükleri bizleri uyardıkları için. şimdi etrafta onlardan kalmadı ne yazık ki. bizleri dogmacı inanışlarla yönetmeye çalışan insanların ahlakını kafalarını örtmeleriyle sağlamaya çalışan okuyan , düşünen ve sorgulayan bir nesil yerine kendine söylenenleri sorgulamadan harfi harfine uygulayan inancı gereği tapması gereken tanrı'dan başka kendini güden kullara tapan nesil yetiştiriyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...