Bone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Ankara'da özellikle şehir merkezinde sıkı yönetim ilan edilmiş. Türban oylamasını protesto etmek isteyen insanlar coplanıp dövülmüş. Polisler sokakları ele geçirmiş. Ancak olaylarla bilgim bu kadar. Gazetelerde de hiç birşey yazmıyor. Acaba kıyıda köşede bir bilgi görmüş olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Herhangi birşey duymadım dediklerinle alakalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 gazetelerde veya haber sitelerinde yok..ki manşey olucak bişey yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Türkiye ayağa kalkar abi nasıl hiçbir gazsete ve tvde yer almaz bu olay. Sıkı yönetim diyosun yani. Bende hiç bir şey gormedım duymadım ama kafa karıştırıcı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 ben tvde birkaç eylem gördüm ama sıkı yönetim öeh :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 orson welles'in radyo yayını geldi aklıma.. (:P) bone de bizi gaza getirmeye çalışıyor buradan herhalde ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Ahahha polisler sokakları ele geçirmiş ne demek? Zaten sokakta asayiş polis kontolünde olur, birisi polisin elinden almış mıydı ki? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 ben dün kızılaydaydım. 6 gibi. hiçbişey yoktu. olay izi filan da yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Kendi savunduğunuz konunuz olsa 30 tane mesaj atar ciddiyetten taviz vermezsiniz, adam bişey sormuş adam gibi cevap verin yada hiç konuşmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thestral Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Benim bildiğim kadarıyla iki eylem gerçekleşti. Biri sendikal grup idi. Diğeri ise Yurtsever Cepheli ve TKP'li öğrencilerin. İki eylemdede herhangi bir sorun çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Bone'a rüyasında ak sakallı dede gözükmüş :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Ahah süper bir tablo çizmişsin bone bu kadar korkmayın olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 ben sıkı yonetim felan görmedim ama akay ve olgunlardan Atatürk bulvarına inen yollar kapalıydı acaip trafik vardı trafikte millet birbirini coplamışta olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 meclise ziyaretci girişi yasaklanmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Sam said: orson welles'in radyo yayını geldi aklıma.. (:P) bone de bizi gaza getirmeye çalışıyor buradan herhalde ehe dün Kanal D dahil birçok kanalda bu konuyla ilgili haber duydum. Ancak haber ve sözler olmasına rağmen hiç görüntü göstermediler. Gazetelerde de bu konuyla ilgili birşey görmeyince şaşırdım, merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Sıkı yönetim doğru bir tabir olmamış. İşi dramatize etmek için öyle demişlerdir... Sadece mecliste türban olayı görüşüldüğü sürelerde meclis, cumhurbaşkanının köşkü, bakanlıklar falan önünde eylemlere karşı fazladan polis tutuluyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 valla dün ben hiç bir şeye rastlamadim, saat 5.30 da kizilaydaydim.. saat 7-9 arasi tunalidaydim. 9-11 arasi kizilaydaydim, hiç bir şey yoktu valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 dün 1 ile 7 arası kızılaydaydım polis kalabalığı yüzünden ne olduğunu göremedim.özellikle anıtın üstündeki dolmuş durağında ciddi anlamda sıkı yönetim var gibiydi. normal eylemlerde polis genelde daha "light" gözüküyordu ancak bu seferkinde kalkanlarıyla,silahlarıyla daha tedbirlilerdi. toplumdaki oluşmaya başlayan zıtlığın fitilini AKP yaktı,bunlar başlangıç.burada bu tür olayları küçümsemeye çalışanlar toplumun içinden gelmeyen ve yaşadığı toplumun dinamiklerini iyi tanımayan insanlar. daha geçenlerde ssk hastanesinde başı açık diye saldırıya uğrayan kadının haberini aldım.bunlar açık basında yayınlanmıyor ancak özellikle doğu yörelerinde fazlalık göstermesiyle beraber artık toplum iki kutuba ayrılmıştır diye rahatlıkla söyleyebiliriz. özellikle RTE ye suikast düzenlenmeye çalışılması ve insanların tekrardan mitinglerle sokağa dökülmesi yaklaşan bir iç karışıklığın habercisi. ortada olmayan bir türban sorununu alevleyerek toplumu bölmeye çalışan ve kısmi şekilde artık başarılı olmuş bu insanların geleceği nasıl olacak merakla bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Bone yi keklemişler:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 onu bilememde olurda RTE yi haklamayı becerselerdi gider ellerinden öperdim., erbakanı bile bu ampul kafadan daha çok samimi buluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 gerçekten bu konuda bıçak kemiğe dayandı artık bu olayı toplum içersinde bir çatışma çıkarmadan çözmek imkansız hale geldi. artık birşeye izin tanımak kadar onu kısıtlamak da birilerini mutlaka kızdırıp sokağa dökecektir okulda olmayan şiddet,baskı sokakta olacaktır. Yavaş yavaş iki taraf da bu olayı kan davası haline getiriyor gibi. Yani şu an bu yüzden sokakta büyük çapta şiddet ve baskı olması saçma geliyor bana da (özellikle laikliği savunan insanların aşırı olsalar bile aşırı dinciler kadar şiddete eğilimli olacağını hiç sanmıyorum) ama ilerde ne olacağı hiç belli olmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2008 buarada bone'un dediği gerçek olsa da olmasa da ciddi bir sorun olabilir bu tür sürtüşmeler. belki insanlar henüz bu kadar gaza gelmiş değil ama bu olmayacağı anlamına gelmez. bu türban sorunu çözülürken (nasıl çözülürse çözülsün) bu süreç içersinde ilgilenilmesi gereken sorunlardan biri bu olacak. insanların arasındaki çatışmayı ve paranoyı kontrol etmek. çünkü ateşe körükle gidecek bir sürü propogandacı zihniyet mevcut bu ülkede. Gördük hrant dink yürüyüşünden milleti koparıp parti binası taşlattıran insanları. bu durumda da olmayacak diye bir şey yok, araya bir iki gaz veren soktular mı bu insanlar gayet güzel birbirine girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2008 sakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar