Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2022 Dragonlance okuduğumda ortaokuldaydım, şimdi ilk kitabı bulup çıkardım tekrar, okuyacağım bakalım. Death Gate'i de düşünüyorum da, her kitap farklı dünya, ilginç karakterler filan güzeldi ama plot çok basitti sanki. Sonunda bu muymuş dedirtmişti. Nostalji faktörü var kesinlikle. Bunların yazdıkları neredeyse her şeyi okumuşum bu arada, şuradan kontrol ettim: https://en.wikipedia.org/wiki/Margaret_Weis_bibliography Chronicles, Legends, Death Gate ve Sovereign Stone aklımda iyi diye yer edinenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2022 ben lisedeydim 1-2. şimdi okunmaz dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2022 Abi okumayın tekrar güzel anılar kalsın zihninizde, bozacaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2022 bende kitaplar duruyor ve hiçbir şey hatırlamıyorum ama üşengeçlikten tekrar okumak istesem bile okuyamam şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2022 Ben hic okumadim ya, okudum tek fantazi kitabi hobbit sanirim, bir got'un ilk kitabi. Ben bi sans verebilirim sanirim. Sizin lise'de okudugunuz etkiyi veremez simdi tabii de, okunmayacak kadar da cheesy degildir heralde, ilk 2 ucleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2022 2 saat önce, µh dedi ki: Abi okumayın tekrar güzel anılar kalsın zihninizde, bozacaksınız. Sırf bu yüzden açıp okumuyorum ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2022 On 29.07.2022 at 19:08, GERGE dedi ki: Bastım preorderı. Hiç beklemiyordum. İnşallah iyi satar da FR de geri döner. Sen bakmisindir kesin, ben Dragons of Summer Flamede birakmistim. Diger kitaplari okumak gerekiyor mu bu yeni cikacak kitaptan once? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2022 İlk kitabı okuduğumda ilkokuldaydım sanırım. İnanılmaz etkilenmşitim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2022 negatif seylerin hepsi yazilmis ustune zaman yolculugu rotasini secmis olmalarini ekleyeyim. umarim war of the lance retconlayarak war of the lance heyecani kovalamiyorlardir. ayrica o kapak nedir? bana ilk ejderha mizragi kitabimi aldiran seylerden biri kapakti. larry elmore simdi nerede kac yasinda bilmiyorum da cizer mi kalmadi... nedir bu bastan savmalik. rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar