fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Türkiye Emekli Subaylar Derneği (TESUD) öncülüğündeki bazı dernek üyelerinin, MHP genel merkezi önüne bıraktığı siyah çelenge bazı partililerin saldırması üzerine araya giren polis ile partililer arasında arbede yaşandı. Türkiye Muharip Gaziler Derneği, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği ve Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği üyeleri, yükseköğretimde türbanın serbest bırakılmasını öngören anayasa değişikliği çalışmalarını protesto etmek amacıyla TESUD öncülüğünde MHP genel merkezi önünde bir araya geldi. Gruptakiler, üzerinde "tarifsiz düş kırıklığımızla" yazılı siyah çelengi genel merkez binasının etrafını çevreleyen demir korkulukların önüne bıraktılar. MHP’li grup tekbir getirerek subaylara yönelik, “Biz cumhuriyeti de devleti de sizden iyi koruruz, yanlış yerdesiniz DTP’nin önüne koyun çelengi" diye sözlü sataşmalarını sürdürdüler. Bu sırada genel merkezin önündeki tansiyon yükseldi. Emekli subaylar çelengin bırakılmasının ardından hazırladıkları yazılı bir bildiriyi okumak istediler. Tam bu sırada, polis barikatını aşan bir grup MHP’li tekbir getirerek emekli subaylara saldırdı. Genel merkezin önüne bırakılan siyah çelengi parçalayan MHP’liler, çelengin parçalarını emekli subaylara fırlattılar. Polisin müdahale etmesi üzerine olay büyümeden yatıştı. Ancak emekli subaylar MHP genel merkezinin önünden hazırladıkları bildiriyi okuyamadan hızla ayrılmak zorunda kaldılar. Müdahale sırasında emniyet güçleri ile partililer arasında kısa süreli arbede yaşandı. Partililer, arbedenin ardından genel merkez binasına geri döndüler. MHP MİLLETVEKİLLERİNE MEKTUP Dernek üyeleri, çelengi bıraktıktan sonra basın mensuplarına, MHP milletvekillerine yönelik kaleme alınan mektubu dağıttılar. Mektupta, "türban simgesini, Anayasa ile meşrulaştırma girişiminin, Anayasa’nın değiştirilemeyecek temel ilkelerinden olan laikliğin zedelenmesine, cumhuriyet kazanımlarının yıpratılmasına yol açacağı" savunuldu. Mektupta, şu görüşler dile getirildi: "Bu girişimin, üniversitelerden başlayarak toplumun diğer kesimlerinde de gerginlik yaratacağı, ayrımcılığa ve kutuplaşmalara yol açacağına inanmaktayız. Atatürkçü halkımızın onaylamadığı bir tutumu uygulamanın, gelecekte mevcut hukuk düzenini sarsan toplumsal yapıyı değiştiren sonuçlar yaratacağı kanaatindeyiz. Sizleri, geniş hak kesimlerinin sesine kulak vermeye, yargının devrim yasalarına ait kararlarına uymaya, halkla mutabakata ve bunun gereği olarak söz konusu Anayasa ve değişiklik düzenlemelerinden vazgeçmeye davet ediyoruz. Özellikle demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti’ne inanan, hukukun üstünlüğüne, demokratik ve laik cumhuriyete, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı kalacağına ant içen ve ulusun tümünü temsil eden siz saygı değer milletvekillerimize soruyoruz: Sizde mi?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Oy uğruna vatanı satacak adamlar milliyetçi parti adıyla neler yapıyor. Yazıklar olsun MHPye, MHPnin şuan ki kadrosuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 mhp nin turbani onaylamasinin sebebi ise ` AKP nin elindeki turban kozunu tukettik ` diye aciklamislar.. sizin olayiniz politika yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 bunlar kendi milletvekilleri sezer'e rakip cumhurbaşkanı adayı çıkmak isteyen bakanlarının arabasını yumrukladığında tükenmişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Bu kadar iyi gençlik kolları örgütlenmesi olan bir siyasi parti kolay kolay tükenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 ` her millet hakettigi gibi yonetilir `.. bu millet daha cok akp ler, mhp ler secer daha durun siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Evet çok iyi ÖRGÜTlenmişler yaptıkları tek iş 10kişi toplanıp onu bunu dövmek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 kendi gazetesine atılan bombaların sorumluları hakkında 2 laf etmeye çekinen ilhan selçuk ta bu durumdan çok şikayetçi seçim öncesi akp olmasın da, chp+mhp olsun hayali hep bu düş kırıklıklarının sorumlusu http://www.stargazete.com/index.asp?haberID=139809 http://www.yenisafak.com.tr/yazarlar/?i=9010&y=TahaKivanc bu konuyla direk ilgili değil ama okunmasında yarar olan yazılar ee koskoca cumhuriyet gazetesi yazarı bu oyuna geldiyse, onun düşüncülerindeki milyarlar kim bilir nasıl üzülmüştür, mhp yi gözlerinde bitirmişlerdir hayır yani adamların parti programları, ideolojileri herşeyi belli, tutumları belli, 180 derece bir dönüş yok ki orta da tükenişle, hayal kırıklığına uğratmakla suçlansınlar, chp nası olsa çok oy alır, biraz da mhp ye takviye yapalım hatasına düştüler diye mi suçluyorlar anlamadım ki hep bu kalıbı kullanmak istemiştim mhpli olmamama rağmen mhp yi savuncağım aklıma gelmezdi mhp ye de oy vermedim ben kendisini protesto edenlere fiziki müdehalede bulunarak saldırmalarındaki terbiyesizlik bu yazdıklarımın dışında tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 mhp nin Genclik kolları arkadasında dediği gibi onu bunu dövmekten baska bi yaptırımları varsa bilmiorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Sanki MHP gençlik kolları çok faydalı işler yapıyor dedim. Ülkü ocakları gayet etkin adam topluyorlar, ayrıca Türkiyedeki, özellikle taşrada, üniversite öğrenci konseylerinin çoğu bu partinin etkisi altında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Sen mhp'nin tumumu belli diyorsan kusura bakma ama forgiver siyaset'ten anlamıyorsun. Daha seçimden önce Apo'yu asın ,DTP lileri kesin diyen Bahçeli seçimden sonra DTP'li milletvekillerinin elini sıkmadımı ? Peki seçimden sonra ağzını açıp apo hakkın'da birtek şey söyledimi ? Neden söylemedi biliyormusun seçimlerden sonra gördüki bu laflarla oy toplanmıyor en iyisi ben Akp'nin yaptığını yapayım dedi. Ama o salak bilmiyor ki AKP'Den kendine 1 tane bile oy gelmez. Akp nin yaptıgını yaparsam oylarını çalarım diye düşünüyor hala. MHP tam bir dönek partidir. Ecevit zamanındaki seçimlerde kendi eseri. Sırf barajı geçsin diye CHP'ye vericeğine mhp'ye oy verenlerden biride benim ama verdiğimede vericeğimede pişman oldum,kahroldum. Bunu ciddiyetle söylüyorum keşke AKP'YE verseydim de MHP'ye vermeseydim En azından yolundan sapmayan döneklik eden bir parti değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 o saldirdiklari emekli albaylar vs ler hapsi bir zamanlar mhp ye en azindan sempati duymus insanlardir. Mhp o kadroyuda kaybederse iki belediye icin neyse.. mhp yi bir kiz olaraktan gorup su muzigi armagan ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 eldar said: Sanki MHP gençlik kolları çok faydalı işler yapıyor dedim. Ülkü ocakları gayet etkin adam topluyorlar, ayrıca Türkiyedeki, özellikle taşrada, üniversite öğrenci konseylerinin çoğu bu partinin etkisi altında. Hangi iyi işleri yapıyor söylermisin ? Aykan çok güzel söylemiş onu bunu dayılanıp dövmeye çalışmaktan başka birşey yaptıkları yok.Arkadaşım şayit oldu marmara üniversitesinde bir sürü ülkücü tip var orda. Kantinde oturdugun masaya gelip kaldırırlar,tipini,kıyafetini beyenmedim der saldırırlar.............. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Masticore said: Sırf barajı geçsin diye CHP'ye vericeğine mhp'ye oy verenlerden biride benim ama verdiğimede vericeğimede pişman oldum,kahroldum. Bunu ciddiyetle söylüyorum keşke AKP'YE verseydim de MHP'ye vermeseydim En azından yolundan sapmayan döneklik eden bir parti değil. CHP'den istifa edip AKP'ye koşan ve bakan olan adamı görünce oha o ne lan bari DSP'ye falan geç ne alaka demiştim. Ama gördüm ki yalnız değilmiş. CHP'ye vereceğine MHP'ye oy veren sonra kahrolup keşke AKP'ye verseydim diyen CHP'li kafa.. Ne demişti şair. Vay Anam vaay! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Masticore said: Sen mhp'nin tumumu belli diyorsan kusura bakma ama forgiver siyaset'ten anlamıyorsun. Daha seçimden önce Apo'yu asın ,DTP lileri kesin diyen Bahçeli seçimden sonra DTP'li milletvekillerinin elini sıkmadımı ? Peki seçimden sonra ağzını açıp apo hakkın'da birtek şey söyledimi ? En azından yolundan sapmayan döneklik eden bir parti değil. mhp, chp kadar laiklikle kafayı bozmuş bir parti değildir, tabanı için de muhafazakar tanımını kullanabilirz(müslüman metre diye bişey olamdığı için ne kadar dindar veya değil bilemem), türban konusunda adımı yadırganacak bişey değildir türban konusunda pasif kalsaydı da yadırgamazdım her zaman işine geleni yapmıştır akp ye ip atması, dtp nin elini sıkması; kimse dtpye olumlu gözle bakmıyor, akp nası şeriatçıysa, dtp te terorist şeklinde tanımlı, ama meclise girdikten sonra yapcak bişey yoktur, hukuk ve demokrasiye güvenip gereken saygı gösterilmelidir. mhp dyp refah/saadet koalisyonu beklenirken, anap-dsp-mhp hükümeti kurulmuştu; bu olay da seçmen kitlesi açısından şaşırtıcı olmuştur mhp nin dönekliğine katılabilirim, bu döneklik işine geleni yapmaktan başka bişey deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 ideoloji olarakda MHP cokeli cok oluyor kadikoy ulku ocaklarinin "Kahrolsun Fasizm" panakrtini gordugum gun bozkurtlar benim icin bitmisti Arap kulturu ve islam, Turk kulturune ve degerlerine resmen tecavuz etmistir ve milliyeci gecinen MHP turklerin oz kulturunu asimile etmeye calisan bir fikre destek veriyor sentez bahanesiyle apacik yozlastiriyor asimilasyonu savunuyor tutarsiz bir parti meydanda ip attigi adamla kanka oalrak bunuda ispatladi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Adamlar yıllardır türbanı serbest bırakacağız diyip duruyorlar, şimdi neye bu kadar şaşırıyorsunuz anlamadım. Asıl AKP türban konusunu ortaya attığında destek olmasaydı tükenirdi MHP, tabanında kimseye anlatamazdı neden destek çıkmadığını. Zaten DSP koalisyonu zamanında bu konuda çıkış yapmadığı için sıkıntıdaydı. Ayrıca Türkiye'de kemikleşmiş bir kitleye sahip iki partiden birisidir CHP ile birlikte. Hiç bişe olmaz MHP'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 harbiden mhp nin politikası varmıydı ki tükensin? yoktu işte demek istedim o.bir şeyleri olsa tüketirdi o bile yok.politika(ki oda yoktur) dışında anlamlandırabileceğim tek şey abd ve emperyalist desteği ile ülkesindeki koministlerle güya mücadele etmek olan ve kominizmin göçmesi ile elindeki tek var oluş nedeni yok olan sonra bunu pkk karşıtlığına çevirmeye çalışıp iktidarda iken pkk lideri apo adlı teröristi asamayarak eline yüzüne bulaştıran bir partidir.şimdide akpnin türbanına sarılmaya çalışıyor, hasat yapacakmış. chp ve baykal bile bu partiden daha sağlam duruşlu ve bir politikaya sahiptir. mhp sahiden nedir? neydi veya ne olacak ki? olmak için bir neden lazım o neden mhp de var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 huun soyle soyliyim sana bizim bir yigin hasta mhp li adam var tanidik, babamda emekli subay su an. Neyse bunlar oyle zengin vs insanlar degil, normal sagda solda isciler vs ler, bu pkk askerleri sehit edince, bu adamlar paso babami arayip komtanim bir sekil askere gidelim diyen insanlar. Eger mhp ile askerin arasi kotu oldugu o alt tabanda duyulursa cok sey etkiler, cunku unutma bir mhp linin en buyuk gururu askerligidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 valla chpye ne olmuşsa mhpye de o oldu cumhurbaşkanlığı seçimi rezaletinden sonra . daha zor toparlamaları . muhsin yazıcıoğlu falan geri dönecek . belki .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 CHP de MHP de fos çıktı bu seçim... Şu yaptıklarına bak. Rezillik. Yazıklar olsun... CHP desen seçimden beri suskun, iyice pasifleşti. En güzel çalışanlar AKP liler valla. Amaçları bizimkine ters düşse de, ülkeyi geriye götürmeye çalışıyor olsalar bile bu amaçları için birlik ve beraberlik içerisinde yılmadan canla başla çalışıyorlar. helal olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 fedaykin said: Türkiye Emekli Subaylar Derneği (TESUD) öncülüğündeki bazı dernek üyelerinin, MHP genel merkezi önüne bıraktığı siyah çelenge bazı partililerin saldırması üzerine araya giren polis ile partililer arasında arbede yaşandı. Türkiye Muharip Gaziler Derneği, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği ve Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği üyeleri, yükseköğretimde türbanın serbest bırakılmasını öngören anayasa değişikliği çalışmalarını protesto etmek amacıyla TESUD öncülüğünde MHP genel merkezi önünde bir araya geldi. Gruptakiler, üzerinde "tarifsiz düş kırıklığımızla" yazılı siyah çelengi genel merkez binasının etrafını çevreleyen demir korkulukların önüne bıraktılar. MHP’li grup tekbir getirerek subaylara yönelik, “Biz cumhuriyeti de devleti de sizden iyi koruruz, yanlış yerdesiniz DTP’nin önüne koyun çelengi" diye sözlü sataşmalarını sürdürdüler. Bu sırada genel merkezin önündeki tansiyon yükseldi. Emekli subaylar çelengin bırakılmasının ardından hazırladıkları yazılı bir bildiriyi okumak istediler. Tam bu sırada, polis barikatını aşan bir grup MHP’li tekbir getirerek emekli subaylara saldırdı. Genel merkezin önüne bırakılan siyah çelengi parçalayan MHP’liler, çelengin parçalarını emekli subaylara fırlattılar. Polisin müdahale etmesi üzerine olay büyümeden yatıştı. Ancak emekli subaylar MHP genel merkezinin önünden hazırladıkları bildiriyi okuyamadan hızla ayrılmak zorunda kaldılar. Müdahale sırasında emniyet güçleri ile partililer arasında kısa süreli arbede yaşandı. Partililer, arbedenin ardından genel merkez binasına geri döndüler. MHP böyle bişi. gerekirse militarist ve dinci takılırlar. ama eski subaylara bile zerre saygıları yoktur. kuduz köpekler gibi oraya buraya saldırır, ülkücü denilen bilinçsiz saldırganlar yetiştirir, sonra da siyasette rüzgar nereye eserse oraya gider. böyle çok kabadayı felan gözüküyor bu tipler, ama "hadi gel askere gidelim terörist avlıycaz" dersen, tesbihini sallar, yüzüne güler, "ya allah tekbir ve bismillah" diye saçmalıyarak evine gider kurtlar vadisi izler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Evet çelenkte yazdıgı gibi büyük hayal kırıklıgı oldu MHP basiretsiz adamlar partinin başında, türkeşin oğlu deseniz 10 yıl önce sildiler zaten onu, adam yok yani aynı CHP vakasıdır kendisi. Ocaklara gelicek olursak, bugun sırf istanbulda 500 kacak ocak tespit edilmiş (1 sene önce) 200 kadarı anca kapatılmıştır. kaçak yani tabelayı asan ülkü ocagı oluyor para topluyor partinin ankaranın bundan haberi bile yok. gel gelelim en basit örnek uyuşturucu maddelere kesinlikle karşı olan şehir şehir temizlik yapan ocaklarda bugun sigara sarılıp icildigi pek cok kez duyulmuştur yani kontrol diye birşey kalmadı.gladyo paralarıyla 5 yıl 10 yıl kamplarda egitilen ülkücü kesim artık yok, misyonu yok artık. kaldıki MHP ülkü ocaklarına sürekli olarak arkabahçe muameleside yapmakta uzun süredir. aslolan ülküocagı ve ülkücülerdir MHP onların siyasi temsilcileridir. ama durum ortada basiretsiz bi oluşum haline geldiler, avrupadan amerikada paranında kesilmesiyle ortada kaldılar. zaten benim gözümde ülkü anlayışı yıllar önce bitmiştir, bariz bir şekilde araplaşma yolunda gidiyoruz ,tam gaz. ortada mhp yok chp yok dsp yok adam gibi parti yok akp 47. vitese takmıycakta kim takıcak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 seçimlerde hiç söylemedikleri şeyleri yapıyorlar yazık! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2008 Her dönem birilerinin maşalığını yapmış olan MHP'ye güvenen aptallara iyi oldu. Zamanında yazmıştım buraya MHP geleceğine iktidara Şeriat gelsin ülkeye daha iyi diye. ASlında pek fark yokmuş aralarında. Maşa parti, piyon parti MHP. Her zaman bu ülkeye ve halkına en büyük kötülükleri onlar yaptı. Katiller sürüsü, ne olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar