Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

W. [2009]

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://imdb.com/title/tt1175491/

Oliver Stone'nun yeni filmi,Amerikan yakın tarihi ile çarpıcı yapıtlara sahip usta bir yönetmen Oliver Stone,çoğu kez politikaları sert eleştirdiği için baskı altında tutuldu,fakat o vazgeçmedi hiç.Şimdi de yüzyılın belki de önemli Devlet Başkanı olan George W. Bush üzerine bir film çekiyor.

Merakla bekliyorum doğruyu söylemek gerekirse,Josh Brolin'li yeni bir film olduğu içinde iki kat seviyorum.
Mesaj tarihi:
proje açıklanalı zaten 3 gün oluyor,eminim kaliteli bir ekip toplanacaktır.Merakla bekliyorum doğruyu söylemek gerekirse,2009 yılında birçok usta yönetmenden iddiali filmler geliyor.Aslında hepsi hakkında konu açsam iyi olur :)
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Slogan çok güzel hakkaten. Amerika Başkanı gibi yarı-tanrı bir makama; salak olduğu çok belli bir adamın gelmesi gerçekten çok ilginç. Tamam Reagan'da şahindi, ama belli bir karizması olan, oldukça zeki bir adammış.
Mesaj tarihi:
said:
"Bir sokak serserisi nasıl oldu da dünyanın en güçlü şahsiyeti oldu."

Bu bana birini hatırlattı. Bıyıkları falan da var ama dünyanın en güçlüsü değil tabi
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:
Heh filmin adı "W." oldu.Birde filmin sloganı değişti:"Bir sokak serserisi nasıl oldu da dünyanın en güçlü şahsiyeti oldu."

Bekliyoruz :)
slogan ilginçmiş :)
  • 3 hafta sonra ...
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
yalnız oha, "bu adamdan buş olmaz ki" diyordum ki resmi gördüm. adamı buş yapmışlar, adam da kaşının kırpılma oranına kadar yapmış aynen. helal olsun.
  • 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...