Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 http://imdb.com/title/tt1175491/ Oliver Stone'nun yeni filmi,Amerikan yakın tarihi ile çarpıcı yapıtlara sahip usta bir yönetmen Oliver Stone,çoğu kez politikaları sert eleştirdiği için baskı altında tutuldu,fakat o vazgeçmedi hiç.Şimdi de yüzyılın belki de önemli Devlet Başkanı olan George W. Bush üzerine bir film çekiyor. Merakla bekliyorum doğruyu söylemek gerekirse,Josh Brolin'li yeni bir film olduğu içinde iki kat seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 cast'te şimdilik bir tek josh brolin görünüyor ama olsun o da yeter, no country for old men ve american gangster'da çok başarılıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 proje açıklanalı zaten 3 gün oluyor,eminim kaliteli bir ekip toplanacaktır.Merakla bekliyorum doğruyu söylemek gerekirse,2009 yılında birçok usta yönetmenden iddiali filmler geliyor.Aslında hepsi hakkında konu açsam iyi olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Filmmi yoksa Michael Mooreun yaptıkları gibi belgesel tadındamı olucakmış ? filmse garip hakkaten merakla bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 heh Nixon gibi harika bir filmden sonra Bush'un da aynı tarzda bir film olmasını istiyorum,belgesel tarzı Oliver Stone için pek uygun değil yapmaz bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Merakla bekliyoruz o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Heh filmin adı "W." oldu.Birde filmin sloganı değişti:"Bir sokak serserisi nasıl oldu da dünyanın en güçlü şahsiyeti oldu." Bekliyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Slogan çok güzel hakkaten. Amerika Başkanı gibi yarı-tanrı bir makama; salak olduğu çok belli bir adamın gelmesi gerçekten çok ilginç. Tamam Reagan'da şahindi, ama belli bir karizması olan, oldukça zeki bir adammış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 said: "Bir sokak serserisi nasıl oldu da dünyanın en güçlü şahsiyeti oldu." Bu bana birini hatırlattı. Bıyıkları falan da var ama dünyanın en güçlüsü değil tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 DarKRideR said: Heh filmin adı "W." oldu.Birde filmin sloganı değişti:"Bir sokak serserisi nasıl oldu da dünyanın en güçlü şahsiyeti oldu." Bekliyoruz :)slogan ilginçmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2008 http://content8.flixster.com/photo/11/09/19/11091990_ori.jpg Josh Brolin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 ahahah süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Abi çok senaryo kasmasına gerek yok adam binlerce falso ile dolu olduğu gibi oynasalar deli komedi filmi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 blair, rice fln güzel seçilmiş. Fakat oliver stone yanlış oynuyo bence, pişman ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 senelerdir aynı yönde gidiyor Oliver Stone,Micheal Moore gibi pek sevilen bir tip değil zaten.En son Comandante'sini çok sevmiştim onun,Oliver Stone iyidir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2008 2009'da hem Terminatör hem Bush olacak...Bu seneden de hareketli bir yıl olacak Brolin için gerçekleşirse bu roller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 hmm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 slogan iyiymiş ağlatır adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Adı W. olan filmin fragmanı çıktı. http://www.traileraddict.com/trailer/w/teaser-trailer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Josh Brolin, yazık ama bu adama arkadaşları dalga geççek hep "maymuuun maymuuun" diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2008 biri cıkıp tayyip diyefilm yapabilir mi acaba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 ergenekon'dan içeri atarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2008 yalnız oha, "bu adamdan buş olmaz ki" diyordum ki resmi gördüm. adamı buş yapmışlar, adam da kaşının kırpılma oranına kadar yapmış aynen. helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 http://www.traileraddict.com/trailer/w/trailer-b yeni fragman ve başlık ismini değiştirdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Afişler baya başarılı. Trailer addict niye açılmıyor bu arada? ktunnel ile açabildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar