adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Çok bekledim açılsın diye ama açılmadı normalde 1 şubat ölüm yıldönümü ama 3 saat kadar geç kaldım.(eğer açıldıysa kusura bakmayın ama göremedim ben) Konuyu müzik bölümüne açmadım çünkü barış abi sadece müzikle ilgilenmiyodu çok yazık oldu ölmesi çok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 O kadar olmuş mu be? Allah rahmet eğlesin tekrardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 zaman nasil gecmis, 9 yil, vay be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 En sevdiğim sanatçı... Aile dostu... Muhteşem insan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Muhteşem bir müzisyen. Bu ülkede pop müzik olarak bıkmadan usanmadan dinlediğim ve dinleyeceğim 2 kişiden biri. Diğeri daha ölmedi, kimliğini açıklamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Vefatında gözyaşlarıma hakim olamadıgım ender sanatcılardan. Nur içinde yatsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 çok erken ayrıldı aramızdan, nur içinde yatsın. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 9 yıl ha... rahmetle anıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Platon said: Vefatında gözyaşlarıma hakim olamadıgım ender sanatcılardan. Nur içinde yatsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Valla hiç bişi hissetmiyorum ama 9 yil oldu ha ! Vaay be zaman akiiip geçmiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 PrudenT said: Platon said: Vefatında gözyaşlarıma hakim olamadıgım ender sanatcılardan. Nur içinde yatsın... hüngür hüngür ağlamıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 aynen bende ağlamıştım.Barış Manço büyük sanatçıydı,çok büyük hemde ne yazık ki değeri bilinmiyor hala ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 9 yıl oeh, bi sabah kalktım, çok sevdğim Barış Manço ölmüş diyordu televizyon, ciddi ciddi ağlamıştım 1 saate yakın. Deli gibi severdim be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Sevdiğim sayılı insanlarımızdandı,öldüğü günü,daha doğrusu haberi ilk aldığım zamanı dün gibi hatırlıyorum.Allah rahmet eylesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 2 şubat 99 da barış manço nun cenazesine gitme planları yapıyodum ki, dayım öldü o gün.. allah rahmet eylesin ikisine de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Ne kadar çok zaman geçmiş:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
a cup of coffee Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 çok severim ben barış manço'yu.siyasi görüşlerini müziğine, yaşantısına karıştırmamış saf bir insandı.gençliğe verdiği önem tartışılmazdır ve hayatı anlayış biçimide tartışılmazdır.çok severim barışı çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 9 yıl mı ? su gibi geçiyor zaman be. Huzur içinde yatsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 öldüğü günü gerçekten tamamen hatirladim birden, 9 yıl... dile kolay be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zenphex Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2008 http://www.youtube.com/results?search_type=search_videos&search_query=bar%C4%B1%C5%9F+fethullah&search_sort=relevance&search_category=0&page= Bu aramayı yapana kadar ben de üzülüyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar