Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkish realm!


levko

Öne çıkan mesajlar

Evet hepimiz korkuyoruz acaba turkish realm gelirse oyunun ortami bozulurmu die! Bende böle düşünüyordum açıkçası ama biraz düşündükten sonra bir çok realmde oynamiştim yaklasik 8 10 realmde charim var! Fakat ben ortami bozucak bi tane bile adam görmedim! İngilizcesi olmayan adam bile kabullenmiş dioki benim ingilizcem ii deil bg mi yaparim cikarim epic kus alirim bana yeter bu tarzda kişiler oynuo vede oyunda ignore die bişi var baktiniz biri size küfürmü edio yada yell den küfürmü gecti verim ignore sonsuza kadar sussun! Vede ingilizce bilseniz dahi büyük guildler sizi teste tabi tutuyorlar ii ingilizceniz varmi acaba söledikelrimizi anlicakmi die onlarda hakli ama bu çok sinir bozucu bişey işte bu yüzden official wow forum sitesinde bi konu açtim cevap larsaniz sevinirim sadece 5dk nizi alir! Okudugunuz için teşekkur ederim! http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=2406107340&sid=1 lütfen cevaplayin!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

üzgünüm, belki güzel olurdu , belki çok kötü olurdu bilemem de, 10 20 yi bırak 100 kişinin de söylemesi ile olacak şey değil bu forumda.
Pazar var, beklentiler var, vergiler var. Türkiye'nin korsan ülke olarak kötü imajından tut da, türklerden önce kat kat fazla olup kendi dillerinde realm isteyen millet de var.

üzgünüm ama drop şansı düşük o realmın :(
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bence olmasın

Zaten herşeyin hazırına alışmış bir ülkeyiz ingilizce öğrenmekden kacan insanlar hazır gelsin ben alırım diye insanlar

Sadece oyun oynamıyoruz insanlar ile arkadaş olup bazılarımız kanka bazılarımız sadece arkadaş oluyoruz evime gelenler dahi olmuştur.

sonuçta bir oyunun ne kadar ingilizce öğrenimde faydalı olduğunu hepiniz biliyorsunuzdur. bilmeyenlerde bir zahmet öğrensinler hazır istemesinler

zaten türkiyede realm kurucak kadar oyuncu oynadıgını zannetmiyorum
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi aklıma şey geldi eskiden takıldığım bi internet kafede böyle bi ton velet gördüm KO oynuyolardı gittim bi tanesine bakıyom ekrana böyle , tezgah açmış ingilizce bişeyler yazmaya çalışıyo "ne yazıyosun diye" sordum çocuğa, "CHEAP yazıyom abi" dedi ,, dedim "cheap ne demek ?" ,,"bilmiyom abi ama böyle yazınca gelip alıyolar" dedi asdfhg5rdhdf süper ya
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Herkese iyi sabahlar,

1997'den beri MMORPG oynamakta olan birisi olarak, ilk zamanlar koca bir okyanus'da bir elin parmaklarını geçmeyecek olan sayımızdan şu anda geldiğimiz günleri düşününce, türkler ile birlikte oynamanın olumlu ve olumsuz birçok farklı yönünü görme şansım oldu.

Olumsuzlukları sadece türkler olarak algılamamak gerekli, diğer uluslardan da her türden insana rastlıyorusunuz.Bu nedenle arkadaşımın dediği gibi;
"nice karakterler gördüm epic setleri yok, nice epic setler gördüm içinde karakter yok"

Kişisel olarak, şu anda bir "turkish realm" yerine, merkezi türkiye'de olan bir server'ı tercih ederim. Zaten yerlerde sürünen bağlantı hızımıza ve bu vesile ile oyun zevkimize bir nebze olsa da katkısı olur. Böyle bir server'a yabancıların yüksek bağlantı hızı ile erişimleri sorun olmayacakır diye düşünüyorum. Bizde bu sayede, almanya, fransa vb gibi ülkelerdeki server'lara bağlanmak için yırtınmaktan kurtuluruz.

Ölümsüz kalın
Kumadam
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Nomak said:
Gamer yapisinin gelistigine inanmiyorum pek bundan vesile acilmasada olur ama yukarda arkadaslarin dedigi gibi bir server bizim burda yada cok yakinlarda olsa fena olmaz.


Aynen katılıyorum, bize getirebileceği tek artı düşük ms derken aklıma telekom geldi ve sustum :(
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...