levko Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Evet hepimiz korkuyoruz acaba turkish realm gelirse oyunun ortami bozulurmu die! Bende böle düşünüyordum açıkçası ama biraz düşündükten sonra bir çok realmde oynamiştim yaklasik 8 10 realmde charim var! Fakat ben ortami bozucak bi tane bile adam görmedim! İngilizcesi olmayan adam bile kabullenmiş dioki benim ingilizcem ii deil bg mi yaparim cikarim epic kus alirim bana yeter bu tarzda kişiler oynuo vede oyunda ignore die bişi var baktiniz biri size küfürmü edio yada yell den küfürmü gecti verim ignore sonsuza kadar sussun! Vede ingilizce bilseniz dahi büyük guildler sizi teste tabi tutuyorlar ii ingilizceniz varmi acaba söledikelrimizi anlicakmi die onlarda hakli ama bu çok sinir bozucu bişey işte bu yüzden official wow forum sitesinde bi konu açtim cevap larsaniz sevinirim sadece 5dk nizi alir! Okudugunuz için teşekkur ederim! http://forums.wow-europe.com/thread.html?topicId=2406107340&sid=1 lütfen cevaplayin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 üzgünüm, belki güzel olurdu , belki çok kötü olurdu bilemem de, 10 20 yi bırak 100 kişinin de söylemesi ile olacak şey değil bu forumda. Pazar var, beklentiler var, vergiler var. Türkiye'nin korsan ülke olarak kötü imajından tut da, türklerden önce kat kat fazla olup kendi dillerinde realm isteyen millet de var. üzgünüm ama drop şansı düşük o realmın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 wow'un en lame realmi olur kalsın istemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Kötü olmaz ama en iyisi de olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 tamam! Fin said: wow'un en lame realmi olur kalsın istemem +1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 lütfen olsun, şahane olur hiç ihtimal yok ama olursa süper olur bence, bir de yunan realmi açılsın ama, mümkünse son olarak şu trade channelı kendi dillerinde maymun eden slav ülkeleri için de açılsın, neceyse artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Bu gidişle birkaç ay sonra Frostmane Turkish realm olacak zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2008 Bence olmasın Zaten herşeyin hazırına alışmış bir ülkeyiz ingilizce öğrenmekden kacan insanlar hazır gelsin ben alırım diye insanlar Sadece oyun oynamıyoruz insanlar ile arkadaş olup bazılarımız kanka bazılarımız sadece arkadaş oluyoruz evime gelenler dahi olmuştur. sonuçta bir oyunun ne kadar ingilizce öğrenimde faydalı olduğunu hepiniz biliyorsunuzdur. bilmeyenlerde bir zahmet öğrensinler hazır istemesinler zaten türkiyede realm kurucak kadar oyuncu oynadıgını zannetmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 iyi bari kavga çıkaran laf atan olmamış en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 osman kılıcımı çaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 youtube commentleri kivaminda trade channeli, mahalle kavgasi tadinda bgleri olur oyle bi serverin.profanity filter falan bok yesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 abi aklıma şey geldi eskiden takıldığım bi internet kafede böyle bi ton velet gördüm KO oynuyolardı gittim bi tanesine bakıyom ekrana böyle , tezgah açmış ingilizce bişeyler yazmaya çalışıyo "ne yazıyosun diye" sordum çocuğa, "CHEAP yazıyom abi" dedi ,, dedim "cheap ne demek ?" ,,"bilmiyom abi ama böyle yazınca gelip alıyolar" dedi asdfhg5rdhdf süper ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deviant Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 "aga 5g plz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 orgrimmar çıkışına gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Bizim serverda Legolasali var zaten , göreceğimi görmüşüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Herkese iyi sabahlar, 1997'den beri MMORPG oynamakta olan birisi olarak, ilk zamanlar koca bir okyanus'da bir elin parmaklarını geçmeyecek olan sayımızdan şu anda geldiğimiz günleri düşününce, türkler ile birlikte oynamanın olumlu ve olumsuz birçok farklı yönünü görme şansım oldu. Olumsuzlukları sadece türkler olarak algılamamak gerekli, diğer uluslardan da her türden insana rastlıyorusunuz.Bu nedenle arkadaşımın dediği gibi; "nice karakterler gördüm epic setleri yok, nice epic setler gördüm içinde karakter yok" Kişisel olarak, şu anda bir "turkish realm" yerine, merkezi türkiye'de olan bir server'ı tercih ederim. Zaten yerlerde sürünen bağlantı hızımıza ve bu vesile ile oyun zevkimize bir nebze olsa da katkısı olur. Böyle bir server'a yabancıların yüksek bağlantı hızı ile erişimleri sorun olmayacakır diye düşünüyorum. Bizde bu sayede, almanya, fransa vb gibi ülkelerdeki server'lara bağlanmak için yırtınmaktan kurtuluruz. Ölümsüz kalın Kumadam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 bizim açımızdan mükemmel olur ama batı avrupalı oyuncuların latency değerleri muhtemelen artacaktır zira bazı yerli fps sunucularına giren yabancıları 150ms civarında ping ile gördüğüm oldu birkaç kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Gamer yapisinin gelistigine inanmiyorum pek bundan vesile acilmasada olur ama yukarda arkadaslarin dedigi gibi bir server bizim burda yada cok yakinlarda olsa fena olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 KEsinlikle acilsin sonun akadar destekliyorum. Nasil olsa ben oynamicam orda buyuk bi yuk kalkar diger serverlarin ustunden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Gangren said: osman kılıcımı çaldı öncelikle buna +1 hatta şöyle yaparız eğlence bölümünde gerzek bi kızın videosunu koymuşlardı o kızı allianceların bossu yaparık,Hordelere de Kralların Kralı Erciği veririz ne Kral server olur düşünmek bile istemiom>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Acilsin, karantina gibi bisey olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Grim Batol de potansiyel türk serverı zaten :P Bi ss almıştım bulamadım adam tradeden Türk Enchanter aranıyor yazmıştı hemde türkçe sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Nomak said: Gamer yapisinin gelistigine inanmiyorum pek bundan vesile acilmasada olur ama yukarda arkadaslarin dedigi gibi bir server bizim burda yada cok yakinlarda olsa fena olmaz. Aynen katılıyorum, bize getirebileceği tek artı düşük ms derken aklıma telekom geldi ve sustum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwall Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 BL de aynı şekilde Türk kaynıyor her taraf,hatta bi adam gördüm adam charının adını Ecevit koymuş..daha fazla söze gerek yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Valla ispanyollar bir servera doluşup sürekli ispanyolca konuşum kendilerine realm açtırttılar. Bizde yaparık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar