Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sevgilimle buluşup 300 ytl harcayacağıma rusa giderim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hiç 300ytl harcamadım hayatımda bi kız için
ama olsun yani seviyosam 300ytl de varsa harcarım sdfsjdf
insan değil misiniz siz adamların beyin aşağı kaymış östaki borusundan sdf
Mesaj tarihi:
rusa para vermeye gerek yok ki. herhangi bir tatil yöresinde "ar yu seks?" sorusunu yönelteceğiniz her 5 rustan biri sizizle yatar. ama öyle romantikmiş akşam yemeğiymiş falan filan işin içine girerse olmaz. tarife şu:

-diskoya git
-gözüne 4-5 rus kestir
-gözünde 3-4 rus daha kestir (nolur nolmaz)
-en çok içeninden başlayarak civarda dans et
-sana baktığı an maymunlaş
-sonra kolundan tut içki ısmarla
-içkisi bitmeden sihirli kelimeyi söyle

20-25 taş çatlasa 30 ytl ye geliyor. fakat büyükşehirlerde kalan arkadaşlar biraz bahtsız :(
Mesaj tarihi:
bence çok mantıklı. sevgiliyi direkt vajina olarak görüp o şekilde atraksiyonlara girmekten daha mantıklı. en azından ruh sağlığı açısından+kızın ruh sağlığı açısından.
Mesaj tarihi:
antalyada yada bodrumda hergun rus buldum fenaydı diyen adam sallyordur

gelen ruslar genelde animatorlere barmenlere yar oluyorlar

1 sene antalyada yaşadım.her senede bodrumda en az 2 ay tatil yapan biri olarak soyluyorum ne tip ne para ne bişi herbişi olsun çok çok şanslı değilksen turist bulamıosun

her bodruma giden antalyaya giden sıkar işte 3-5 rus buldum die

rusların amelelere verdiği bilinen bişi oldugundan herkes sallar :)
ama ruslar gerçekten gerçek amelelere veriolar.gözümün önünde parmak arası terlik beyaz çorap.beyaz atler üzerine yelek.adamın heryerinden kıl fışkırıodu.adam 2 tane kızı el kol hareketi yaparak götürdü :)

o yuzdne rus a para vermek en rahat iş :).ha tamamiyle antalyada yaşayan adam bulur.ama tatile giden adam ferrariyle gitsin yine zor bulur kalıbımı basarım :)
ne varsa türk kızlarında var.bodrumdada antalyadada
Mesaj tarihi:
300 ytl 1 posta mı
ulan o ne be naptın sen 100 dolara tüm gece geliyorlar. Hani taksiciyle en son muhabbet geçtiğinde "O NE LAEAN ALTINAMIĞ VURAAĞĞYOZ" lafından sonra olay üstünde daha geniş bilgi dağırcıklarına sahip oldum.

@DoruK

abi tarif ettiğin insanlara sinir oluyorum. Ortamların APAÇİSİ oluyor o insanlar. Gece klübe ARMANI , güneş gözlüğü , DG kombosuyla girip yapabilcekleri her türlü rezillik. Tiksinç insanlar.

ps: ayrıca sorunun "do you sex?" versiyonlarıda mevcut.
  • Yeni Oluştur...