knoxville Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 ya warrior lazımdı ben açtığımda da 70 shaman var bende ama üstü başı kötü healer olarak. t2 legg duruyodu en son ehauea warr lazım deil miydi nan : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 warrior gelebilir DROOD GELEMEZ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 dedicated healer acin dediniz actik 62ye kastik bazi elitist arkadaslar yardim isteyicne yallah yallah baska kapiya diyor acik acik baska arkadaslar healerlar amele mal seklinde konusuyor hic sevk vermiyor bu tarz konusmalar geyiginde bir limiti vardir yani 70 ler 70 lerle lowbie ler lowbielerle takilicaksa daha dedicated healer cok beklersiniz 4-5 kral adam haricinde bencillik almis basini gitmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 TANK lazim (warrior tank yok abi bi tane bile), HEALER lazim. Diger classlardan cok var. Bu arada benim korkum Karazhan'da yer dramasi cikmasi ya, birden cok raidle cozeriz umarim sorunu. Viktor sen ses et bana gelirim ben geceleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 viktor darbe yap kendi guildini kur yaw yakışmaz sana böyle üye olmak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 karazhan için 2 tank 3 healer lazım tank: saeros buyse healer: angrenost axedice aktif oynayan bildiklerim bunlar 1 healer daha bulunca gidebiliriz dps sorunu zaten yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Sabah druidlerin yarısı healer yarısı tank olsa tank healer sorunumuz kalmaz hatta 2 karazhan 2 de zul aman raidi çıkarırız dedim, druidlerin yarısı tree of life oldu diğer yarısı da oomkin olup o tree of lifela sopaladı beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 level 40 tankadin var 70 leyebilsem hemen migrate ederim xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 arcane said: eğer insanlar yazılanları okusaydı bu konu 19 değil 10 sayfa olurdu. tekrarlıyorum: dedicated healer lazım. Tank lazım tank. Dedicated healerlar instance yapamıyor bi pentinentım bile yok. Ayrıca kolpa arena takımı plox. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 ben tank olucam en güzeli drood tank zaten OT olurum gerekmedigi yerlerde de dps imi yaparım babalar gibi ohh :P gbank parasını öderse eger respeccin (sadece yarısını(50g)) healer da oluruz ayıp ettiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Buyse yok abi ortalarda bu aralar. Yarin aksam Karazhan yapalim diye konustuk az once, oyle bi plan var yani aklinizda olsun herkes girebilirse. Heroic Shattered Halls'u yarim saatte falan bitirince "eet, olmus" dedik cunku : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Yarın bi at poposu ambushlayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Chris Metcalf, Disappear, Tunca ve Viktor'a (Alfabetik sıralamayla sdf) sonsuz teşekkürlerimi yolluyorum buradan tekrar, yaklaşık 3-4 saatlik bir uğraşın sonucunda Dreadsteed questimi mutlu sonla bitirmeyi başardık. Ayrıca, eğer olur da WL kasıp, Dreadsteed questini yapacak arkadaşlar summon için gerekli malzemelere boşuna 250g bayılmasınlar, artık bende var, ben gelip summonlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 mulgear6 said: gbank parasını öderse eger respeccin (sadece yarısını(50g)) healer da oluruz ayıp ettiniz :)guild bank sana bir stack peacebloom verir, önemli olan manevi değeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 PLZ READ THE BOS TAKTİKS ON THE NET I WANT EVRYONE TO KIL AND AGRO KONTROL THENX........ GUYİLT LİDERİ wtfimbar0flma0l0l tankadinim bakalım nasıl dayaklar yiyecek karazhan'da, heyecanla bekliyorum dfsf. gz bu arada spideh ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 lul trashle exalted olun godstyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 selam bende artık VAY AK dayım frostmane de fdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 15-25 arası arkadaşlara boost partisi yapalım,plx :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 patiden herkezi alıyo musunuz yoksa class ihtiyacına göre mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 DROOD HARİÇ herkesi alıyoruz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Spidee said: Chris Metcalf, Disappear, Tunca ve Viktor'a (Alfabetik sıralamayla sdf) sonsuz teşekkürlerimi yolluyorum buradan tekrar, yaklaşık 3-4 saatlik bir uğraşın sonucunda Dreadsteed questimi mutlu sonla bitirmeyi başardık. ben? kk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Ulam Spidi sen tembel adamın tekiydin nasıl uraştın edindin steedle löl :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Regalya said: Ulam Spidi sen tembel adamın tekiydin nasıl uraştın edindin steedle löl :D En başından bilseydim başıma neler geleceğini şu steed için hiç uğraşmazdım da, 250g bayılınca summon hedelerine yapdım macbur ahah ZaugnaKhaldun said: ben? kk. DMW questi için yazdıydım onu, ayrıca sana da teşekkür ederim jnms Scholo'daki üstün performansın için sfjdfsh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Ayrıca 250g için ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 KARAZHANA GIDIYORUZ AXEDICE VE GANGREN GELIN ! healer lazım bi de maidena tank lazım 2 tankımız da paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar