bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 türbanlıysa öldürün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 valla çok sıkışık bi otobüse çocuğuyla binmiş bi adama da yer vermiştim ben yani. (MERHAMETLİ SAEXMUS, MERHAMETLİ SAEXMUS) ama türbanlıya falan vermem lan. ne biliym, zaten öyle bi bakıyor ki onlar, geneli yani, istisnalar vardır. dövücek gibi bakıyolar. ben de mi kapansam, dövmesinler beni. saçlarım da kısa gerçi. pipisim de var :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phobos Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 mp3 player ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Saeros said: valla çok sıkışık bi otobüse çocuğuyla binmiş bi adama da yer vermiştim ben yani. (MERHAMETLİ SAEXMUS, MERHAMETLİ SAEXMUS) ama türbanlıya falan vermem lan. ne biliym, zaten öyle bi bakıyor ki onlar, geneli yani, istisnalar vardır. dövücek gibi bakıyolar. ben de mi kapansam, dövmesinler beni. saçlarım da kısa gerçi. pipisim de var :< pipisin varsa da sakal bırakacaksın. opsiyonel olarak da sarık falan. cübbe. cübbeli saexmus. güzel durdu be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 ben yer vermemi bekleyen insanlara yer vermem. beklemiyorsa beklenmedik anda yer verir mutlu ederim. diğer türlü mutlu olmuyor ve zaten sanki yer vermen görevinmiş gibi görüyor. olmaz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 ya türbanlı ve çarşaflı olmadığı zaman seve seve yer veririm bazen d,ğer teyzelerde ters tepebiliyo "ayol yaşlımıyım ben . boşver kızım otur ortur" diyolar zor bişi otobüse binmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 ben vermiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 zenciler ve köpekler giremez hesabı. tebrix guys. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 ıyy hala otobüse binenler varmış land cruiser, havalar güzel olunca adını bilmediğim gzl bir porsche modeli işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Sufi said: zenciler ve köpekler giremez hesabı. Zenciler ve kopekler girebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 otobüs farklı hani bir sistemi var. yaşlıysa verirsin yer falan. ama minibüse falan binersem imkanı yok kimseye yer vermem sakat olmadıkça. bekle boşu gelsin mk ya nedir yani? kaç dakika daha fazladan bekleme şansın var. ama şey dünyanın en güzel duygusudur saç sakal falan var yanım boş teyze biniyor minibüse falan gelip oturmuyo ayakta bekliyo. iniyorum minibüsten bakıyorum gidip oturuyo oraya sen bana öyle davranırsan ben sana niye yer vereyim dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 ben kara çarşaflıya ninja diye bağırıyorum artık o kadar yüzsüzler ki gülüyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 2 yıldır otobüste binmiyorum. 2 yıl önce de türbanlılar/çarşaflılar otobüste yoktu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 nerde yaşıosun Physx Atina falan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rayka Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=XFQXcv1k9OM çok güzeldir bu türbanlılar için değil ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 kara çarşaflı tiplerden tiksinirim vermem de, türbanlı bi derece. yani insanlıktan ödün vermemek gerek aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 ben yer veriyorum çünkü yanıma otururlarsa midem bulanıyo neden bilmiyorum ama çok pis kokuyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Sen de vücudunu hava almicak şekilde kapatıp pazara, oraya, buraya çıkarsan, sen de öyle kokarsın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 allah onlara bless filan atıyodur ya, yer vermeye filan gerek yok yani.İman gücü diye bişi var, hiç duymadınız mı? Ama aciz bi kafir olarak ölümlü bedenimle yetinmek zorundayım ve ölümlü bedenimin dinlenmeye ihtiyacı var. Sorry :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Gangren said: nerde yaşıosun Physx Atina falan mı? ahdgasfas yok bandırma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Rayka bu insanları fetullahın askerleri, pislik lanet antilaik düşman takımı vs. olarak değil de yetiştikleri ortam ve içinde bulundukları durum nedeniyle senden kültürel açıdan farklı sıradan bireyler olarak görmeye çalış. Türban tartışmalarının da temelinde böyle bir kutuplara ayırmacı zihniyet yatar zaten, sen de okuduklarınla gaza gelip böyle yüzeysel düşüncelere kapılma. Eğer yaşlıysa, çocuğu varsa, ayakta durmakta zorlanıyorsa türbana şuna buna bakmadan yer vermen lazım. Dinci bir forumda başı açık orospulara otobüste yer verir misiniz tartışması ne kadar iğrençse bu tartışma da bir o kadar rezil. Ayrıca vidyo imbaymış takdir ettim niggayı. Türkler de türklüklerini gösteriyorlar ehahah. Oscar falan almış zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Chaotic said: Çok ironik bir fotoğrafmış yalnız ehuehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 axe ben faşistim arkadaşım, çünkü açıkçası beyni olan ve onun %1 ini bile kullanmayı becerebilen bir bireyin öyle bir kültürle yetişse bile onu aşması gerektigine inanıyorum. Yok o %1 i zaten kullanamıyorsa onunla işim olmaz benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2008 vermem,dinlenmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar