Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

türbanlıya otobüste yer vermek?vermemek?

rayka

Öne çıkan mesajlar

valla çok sıkışık bi otobüse çocuğuyla binmiş bi adama da yer vermiştim ben yani. (MERHAMETLİ SAEXMUS, MERHAMETLİ SAEXMUS)
ama türbanlıya falan vermem lan.
ne biliym, zaten öyle bi bakıyor ki onlar, geneli yani, istisnalar vardır.
dövücek gibi bakıyolar.
ben de mi kapansam, dövmesinler beni. saçlarım da kısa gerçi. pipisim de var :<
Sosyal ağlarda paylaş

Saeros said:
valla çok sıkışık bi otobüse çocuğuyla binmiş bi adama da yer vermiştim ben yani. (MERHAMETLİ SAEXMUS, MERHAMETLİ SAEXMUS)
ama türbanlıya falan vermem lan.
ne biliym, zaten öyle bi bakıyor ki onlar, geneli yani, istisnalar vardır.
dövücek gibi bakıyolar.
ben de mi kapansam, dövmesinler beni. saçlarım da kısa gerçi. pipisim de var :<

pipisin varsa da sakal bırakacaksın.

opsiyonel olarak da sarık falan. cübbe.

cübbeli saexmus.

güzel durdu be.
Sosyal ağlarda paylaş

otobüs farklı hani bir sistemi var. yaşlıysa verirsin yer falan. ama minibüse falan binersem imkanı yok kimseye yer vermem sakat olmadıkça. bekle boşu gelsin mk ya nedir yani? kaç dakika daha fazladan bekleme şansın var.

ama şey dünyanın en güzel duygusudur saç sakal falan var yanım boş teyze biniyor minibüse falan gelip oturmuyo ayakta bekliyo. iniyorum minibüsten bakıyorum gidip oturuyo oraya

sen bana öyle davranırsan ben sana niye yer vereyim dimi?
Sosyal ağlarda paylaş

Rayka bu insanları fetullahın askerleri, pislik lanet antilaik düşman takımı vs. olarak değil de yetiştikleri ortam ve içinde bulundukları durum nedeniyle senden kültürel açıdan farklı sıradan bireyler olarak görmeye çalış. Türban tartışmalarının da temelinde böyle bir kutuplara ayırmacı zihniyet yatar zaten, sen de okuduklarınla gaza gelip böyle yüzeysel düşüncelere kapılma. Eğer yaşlıysa, çocuğu varsa, ayakta durmakta zorlanıyorsa türbana şuna buna bakmadan yer vermen lazım. Dinci bir forumda başı açık orospulara otobüste yer verir misiniz tartışması ne kadar iğrençse bu tartışma da bir o kadar rezil.

Ayrıca vidyo imbaymış takdir ettim niggayı. Türkler de türklüklerini gösteriyorlar ehahah. Oscar falan almış zaten
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...