Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lord Of The Rings Online

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Gangren said:
Internode'dan çek, diğer seçenek.

Gamershell benimkini 1 GB'ta kesti mesela. Internode'dan çekiyorum, bitmek üzere inşallah

gamershell'den 2 kere çektim oyunu sorunsuz olarak. belki sorun falan vardır.. balonumu çaldılar çok fena depresifim.
Mesaj tarihi:
gamershell'den 100-110 arası çekiyorum uzun süredir, kesilmezse bi problem yok. üstüne birde book 12 ve 13 çekicem onlarda toplam 1,4 gb civarında. böyle başladım bi kere devam edim en iyisi şimdi baştan başlamak kasar gibi.
Mesaj tarihi:
gamershell bana full bağlantı vermişti (475 sabit) ama 2 kitap baya sorun yaratıyor, en azında bende yarattı, verilen direk linklerin hiçbiri bana 20kbps den fazla vermedi, oyunun downloaderı büyük dosyalar olmadığı sürece ki 90% ı değil 100 kbps üstüne çıkmıyor (ortalama 20) yaklaşık 5 saat sürdü 2 kitabı peçlemesi, oyunu 4/5 saatte çektim.
  • 3 ay sonra ...
  • 5 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Up!

Hala var mı patiden bu oyunu oynayan?

Oyunun pvp si 0 biliyorum ama pve yönü nasıl? orta dünya aşığı bir insan olduğumdan soruyorum, atmosfer vs nasıl? yapımcılar hissetirebilmiş mi oyuncuya orta dünyayı?

varsa hala oynayan görüşlerini alalım.
Mesaj tarihi:
eğer lotr aşığıysan roleplay serverinda oynayan tanıdıklarımdan aldığım duyum ve ss lere göre harkulade muhabetler varmış. benim bi iki arkadaş da başladı hatta bi iki gün önce yakında bende bir göz atacam da türkiye de kutulu satilmaması kötü işte. dl kastiriyo.
Mesaj tarihi:
Masquerade said:
Up!

Hala var mı patiden bu oyunu oynayan?

Oyunun pvp si 0 biliyorum ama pve yönü nasıl? orta dünya aşığı bir insan olduğumdan soruyorum, atmosfer vs nasıl? yapımcılar hissetirebilmiş mi oyuncuya orta dünyayı?

varsa hala oynayan görüşlerini alalım.

pvp 0 diyemeyiz bence:) lvl 60 burglarım var warhammerın yanı sıra oynuyorum bazen pvp si de zevkli. orda da kale alma olayları var. sadece pvp zone biraz küçük. ama oldukca zevkli savaslar dönüyor.
Mesaj tarihi:
oyunda roleplay yapmak nedir hiç anlamiyorum. Yine roleplay yapılacak bir oyun varsa oda uo'dı. Niye çünkü çeşitlilik çoktu. Diğer oyunlard hiçbirşey yok ki ne bıçakla çıra toplayabilirsin nede ateş yakıp yemek pişirebilirsin.
Mesaj tarihi:
Masticore said:
oyunda roleplay yapmak nedir hiç anlamiyorum. Yine roleplay yapılacak bir oyun varsa oda uo'dı. Niye çünkü çeşitlilik çoktu. Diğer oyunlard hiçbirşey yok ki ne bıçakla çıra toplayabilirsin nede ateş yakıp yemek pişirebilirsin.

Ben yeni cikan tum mmo'larin fps oyunlar kadar rpg icerdigini dusunuyorum. Quake3 ne kadar rpg ise bunlarda o kadar. Quake'de de class seciyordun. Anarki slug gun, Tank jnr. roket, kel olan da rail sinifiydi iste.
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ben başlamayı düşünüorum buna..

araştırıodum wow mu df mi falan filan derken kararımı verdim lotro oynıcam?

trial var mı varsa nerden bulcam?

beğenirsem oyunu nerden alabilirim bi yardım ediverin bana
Mesaj tarihi:
Masticore said:

rpg yapılabilicek son oyun swg idi , ondan sonraki oyunlardan role playing yapman imkansızlaştı , zaten oyun sana belli bir rol veriyor ve onun dışına çıkamıyorsun , nerde kaldı rol yapması ?

sadece seçiğimiz rollerin satırlarını okyuoruz, o kadar.
Mesaj tarihi:
swg ya... cantinada bn han solo vari takılıyordum bi de twilek dancer vardı... hotele motele gidecektik ama pedofili damgaıs yicektm lan çocuk çıktı kaçtım hemen spaceshipime atlayıp... awayyy
  • Yeni Oluştur...