Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lord Of The Rings Online

Ezmode

Öne çıkan mesajlar

gamershell bana full bağlantı vermişti (475 sabit) ama 2 kitap baya sorun yaratıyor, en azında bende yarattı, verilen direk linklerin hiçbiri bana 20kbps den fazla vermedi, oyunun downloaderı büyük dosyalar olmadığı sürece ki 90% ı değil 100 kbps üstüne çıkmıyor (ortalama 20) yaklaşık 5 saat sürdü 2 kitabı peçlemesi, oyunu 4/5 saatte çektim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
  • 5 ay sonra ...
eğer lotr aşığıysan roleplay serverinda oynayan tanıdıklarımdan aldığım duyum ve ss lere göre harkulade muhabetler varmış. benim bi iki arkadaş da başladı hatta bi iki gün önce yakında bende bir göz atacam da türkiye de kutulu satilmaması kötü işte. dl kastiriyo.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:
Up!

Hala var mı patiden bu oyunu oynayan?

Oyunun pvp si 0 biliyorum ama pve yönü nasıl? orta dünya aşığı bir insan olduğumdan soruyorum, atmosfer vs nasıl? yapımcılar hissetirebilmiş mi oyuncuya orta dünyayı?

varsa hala oynayan görüşlerini alalım.

pvp 0 diyemeyiz bence:) lvl 60 burglarım var warhammerın yanı sıra oynuyorum bazen pvp si de zevkli. orda da kale alma olayları var. sadece pvp zone biraz küçük. ama oldukca zevkli savaslar dönüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:
oyunda roleplay yapmak nedir hiç anlamiyorum. Yine roleplay yapılacak bir oyun varsa oda uo'dı. Niye çünkü çeşitlilik çoktu. Diğer oyunlard hiçbirşey yok ki ne bıçakla çıra toplayabilirsin nede ateş yakıp yemek pişirebilirsin.

Ben yeni cikan tum mmo'larin fps oyunlar kadar rpg icerdigini dusunuyorum. Quake3 ne kadar rpg ise bunlarda o kadar. Quake'de de class seciyordun. Anarki slug gun, Tank jnr. roket, kel olan da rail sinifiydi iste.
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
Masticore said:
oyunda roleplay yapmak nedir hiç anlamiyorum. Yine roleplay yapılacak bir oyun varsa oda uo'dı. Niye çünkü çeşitlilik çoktu. Diğer oyunlard hiçbirşey yok ki ne bıçakla çıra toplayabilirsin nede ateş yakıp yemek pişirebilirsin.

rpg yapılabilicek son oyun swg idi , ondan sonraki oyunlardan role playing yapman imkansızlaştı , zaten oyun sana belli bir rol veriyor ve onun dışına çıkamıyorsun , nerde kaldı rol yapması ?

sadece seçiğimiz rollerin satırlarını okyuoruz, o kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...