Apex Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 gamershell eu trial yanlış birşey çekmiyorum dimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 yanlıs biryer cekmiyorsunda mümkün oldugu kadar yeni clint'ı çek. Beklemessin patchlemesini bidaha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Apex oradan çekerken dikkatli ol, kesebiliyorlar yarısında, auth süreniz dolmuştur die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 keserlerse fena olur hakkaten, nereden çekebilirim kesilmesi mümkün olmayan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Internode'dan çek, diğer seçenek. Gamershell benimkini 1 GB'ta kesti mesela. Internode'dan çekiyorum, bitmek üzere inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Gangren said: Internode'dan çek, diğer seçenek. Gamershell benimkini 1 GB'ta kesti mesela. Internode'dan çekiyorum, bitmek üzere inşallah gamershell'den 2 kere çektim oyunu sorunsuz olarak. belki sorun falan vardır.. balonumu çaldılar çok fena depresifim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Birkaç video baktım, çok güzel görünüyor oyun insana, seneler boyunca WoW oynadıktan sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 internode'da high res 8,2 gb olan versiyonu var sadece eu olarak. neyse gamershell patlarsa ona geçerim artık başladım bi kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Evet, High Res çek bence, Book 11 var en son Full Client olarak, üstüne 1.4 GB civarında Book 12 + Book 13 çekmen gerekecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Apex senin çektiğin 6 küsür gb yani hesabet 2 küsür lük book12 yi çekicen üstüne bide book 13'ü çekicen bence baştan başla çekmeye client'dan 50-60 kb'la fln çekiyor ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 gamershell'den 100-110 arası çekiyorum uzun süredir, kesilmezse bi problem yok. üstüne birde book 12 ve 13 çekicem onlarda toplam 1,4 gb civarında. böyle başladım bi kere devam edim en iyisi şimdi baştan başlamak kasar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 gamershell bana full bağlantı vermişti (475 sabit) ama 2 kitap baya sorun yaratıyor, en azında bende yarattı, verilen direk linklerin hiçbiri bana 20kbps den fazla vermedi, oyunun downloaderı büyük dosyalar olmadığı sürece ki 90% ı değil 100 kbps üstüne çıkmıyor (ortalama 20) yaklaşık 5 saat sürdü 2 kitabı peçlemesi, oyunu 4/5 saatte çektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 gamershell'den çekmeyi düşünenler vazgeçsin, aynı şey benimde başıma geldi. :) internode'dan çekin hepsini, flashget ile çekiyorum bir problem olduğunda devam edebiliyorsunuz aynı zamanda. linkleride verim çekmek isteyenlere kolaylık olsun. lotro eu trial book 12 book 13 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Book 12 ve 13 standalone patchleri 100 civarı ile indirdim (1Mbit bağlantı) Internode'dan, gayet iyi site. Gamershell (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 mines of moria expansionu pre order yapılabiliyor.artık moria madenleri ve lothorien civarı eklenecek.galadrieli görmek olası büyülü orman bizi bekler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Up! Hala var mı patiden bu oyunu oynayan? Oyunun pvp si 0 biliyorum ama pve yönü nasıl? orta dünya aşığı bir insan olduğumdan soruyorum, atmosfer vs nasıl? yapımcılar hissetirebilmiş mi oyuncuya orta dünyayı? varsa hala oynayan görüşlerini alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 eğer lotr aşığıysan roleplay serverinda oynayan tanıdıklarımdan aldığım duyum ve ss lere göre harkulade muhabetler varmış. benim bi iki arkadaş da başladı hatta bi iki gün önce yakında bende bir göz atacam da türkiye de kutulu satilmaması kötü işte. dl kastiriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 bene var lotro kutusu isterseniz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Masquerade said: Up! Hala var mı patiden bu oyunu oynayan? Oyunun pvp si 0 biliyorum ama pve yönü nasıl? orta dünya aşığı bir insan olduğumdan soruyorum, atmosfer vs nasıl? yapımcılar hissetirebilmiş mi oyuncuya orta dünyayı? varsa hala oynayan görüşlerini alalım. pvp 0 diyemeyiz bence:) lvl 60 burglarım var warhammerın yanı sıra oynuyorum bazen pvp si de zevkli. orda da kale alma olayları var. sadece pvp zone biraz küçük. ama oldukca zevkli savaslar dönüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 oyunda roleplay yapmak nedir hiç anlamiyorum. Yine roleplay yapılacak bir oyun varsa oda uo'dı. Niye çünkü çeşitlilik çoktu. Diğer oyunlard hiçbirşey yok ki ne bıçakla çıra toplayabilirsin nede ateş yakıp yemek pişirebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Masticore said: oyunda roleplay yapmak nedir hiç anlamiyorum. Yine roleplay yapılacak bir oyun varsa oda uo'dı. Niye çünkü çeşitlilik çoktu. Diğer oyunlard hiçbirşey yok ki ne bıçakla çıra toplayabilirsin nede ateş yakıp yemek pişirebilirsin. Ben yeni cikan tum mmo'larin fps oyunlar kadar rpg icerdigini dusunuyorum. Quake3 ne kadar rpg ise bunlarda o kadar. Quake'de de class seciyordun. Anarki slug gun, Tank jnr. roket, kel olan da rail sinifiydi iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 ben başlamayı düşünüorum buna.. araştırıodum wow mu df mi falan filan derken kararımı verdim lotro oynıcam? trial var mı varsa nerden bulcam? beğenirsem oyunu nerden alabilirim bi yardım ediverin bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Ben satabilirim istersen kutulu,bıraktım oynamayı.. Trial'da olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Masticore said: oyunda roleplay yapmak nedir hiç anlamiyorum. Yine roleplay yapılacak bir oyun varsa oda uo'dı. Niye çünkü çeşitlilik çoktu. Diğer oyunlard hiçbirşey yok ki ne bıçakla çıra toplayabilirsin nede ateş yakıp yemek pişirebilirsin. rpg yapılabilicek son oyun swg idi , ondan sonraki oyunlardan role playing yapman imkansızlaştı , zaten oyun sana belli bir rol veriyor ve onun dışına çıkamıyorsun , nerde kaldı rol yapması ? sadece seçiğimiz rollerin satırlarını okyuoruz, o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 swg ya... cantinada bn han solo vari takılıyordum bi de twilek dancer vardı... hotele motele gidecektik ama pedofili damgaıs yicektm lan çocuk çıktı kaçtım hemen spaceshipime atlayıp... awayyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar