Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2011 yapma etme nerede oynayanlar tatava dedim ya :( oyunlarin neden f2p ye gecmek zorunda kaldiklarindan bahsediyorum ben, bir arada kendi acima hic begenemedigimi belirttim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajinhear Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Afterdeep said: Herkese Merhaba, Laurelin'de bailayan arkadaşlar için; Turquoise KIN'i vardır, tamamen Türk oyunculardan oluşuyoruz. (laçka gençlik değil, herkes genelde yaşını başını almış insanlar) Oyunda bana mesaj atarsanız denk geldiğinizde KIN'e alınmanızı sağlarım sonra gerisi gelir zaten. Nick: Afterdeep İyi oyunlar. Laurelin RP serverı sanırım. RP yapan var mı aranızda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 RP sunucusu olarak geçiyor ama Lotroda RP katı bir şekilde yapılmıyor, isteyen beyaz bir isimle gezinip RP yapıyor, diğerleri de ister onun RPsine uyuyor ister geçip gidiyor yani yapana saygı, yapmayana anlayış gibi bir durum var sunucularda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Kanuni said: yapma etme nerede oynayanlar tatava dedim ya :( oyunlarin neden f2p ye gecmek zorunda kaldiklarindan bahsediyorum ben, bir arada kendi acima hic begenemedigimi belirttim. Kanuni insanlarin huzurunu neden bozuyorsun arkadasim, bir huzur vermedin. /troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Kanuni bak benim gibi düşünen başkaları da varmış. Oyunu yakından takip etmediğini kendinde kabul ediyorsun. 3-5 gün oynayıp çıkıyorum diyorsun. Sağda solda arada bir çıkan büyük haberleri herkes gibi duyup ona göre yorum yapıyorsun. Biz aylardır içindeyiz. Senin bu şekilde düşünmen gayet normal zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 3-5 gunmu ? 3-5 ay oynamisimdir ya ne uc besi. olmadi yani, askimiz tutmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 migrasyon işinde yardıma ihtiyacım var. adım adım ne yapmak lazım? ne güzel 45 olmuştum kaldım. aslında 45 olmama rağmen hiç 45'lik görünmüyorum. çok sıradan kıyafetlerle geziyorum. böyle olması daha güzel. görünüşümle aldatıyorum insanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 LOTRO Migrate adresine girip "Migrate Now" a tıklayacaksın. EU da oynarken kullandığın accountunu gireceksin ve bekleyeceksin. O kadar. Daha sonraki seçenekler sadece pazarlama amacıyla var. Not: Codemaster'da kullandığın username Turbine'de de kullanılıyorsa farklı bir account açmanı isteyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 noob kanuni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 snowbourn > ilnuraen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 snowbournu anladım da öbürü ne? ^_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 BlackRose said: RP sunucusu olarak geçiyor ama Lotroda RP katı bir şekilde yapılmıyor, isteyen beyaz bir isimle gezinip RP yapıyor, diğerleri de ister onun RPsine uyuyor ister geçip gidiyor yani yapana saygı, yapmayana anlayış gibi bir durum var sunucularda... naptın abi sen öbür server hatta bi tane RE roleplay encouraged Laurelin direk RP katı server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 öyle katı bir uygulama yok ama yani kimseyi zorlamıyor ortam biz hiç RP yapmadık, ne yadırgandık ne laf işittik nasıl katılık bu? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Valla rp yapan komüniteye girmek de zor ama düzgünce takılınca zaten aralarına kaynıyorsun ve sizi direk takmamışlar demek ki herhalde rp yapmayanla trade bile yapmayız diye bir şey yokta nie rp serverındasınız abi o zaman :D laurelinde şuana kadar gördüğüm her mmodan iyi rp ortamı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 sen beni yanlış anlamışsın, ben RP ortamı yok demedim, katı bir RP için kimse zorlamıyor dedim, mesela katı ortamlarda -ki eskiden olurdu bu ve yalnız kalırdınız- RP sunucusunda RP yapmak zorunda hissederdin kendini hamsilipilav said: ...laurelinde şuana kadar gördüğüm her mmodan iyi rp ortamı var doğru, RP yapmak istiyorsan tam yerindesin, ama yapmıyorsan da yapmıyorsun, diğer sunuculardan farklı değil RP yapmayanların durumu Laurelinde mesela ben RP yapmıyorum, içinde bulunduğum kinship de yapmıyor, kimse tarafından da rahatsız edilmiyoruz, ayrıca gerek AH civarında, gerekse Moria 21st Hall gibi en kalabalık bölgelerde ben genel chat alanına konuşanların büyük çoğunluğunda gayet serbest, rahat bir diyalog görüyorum Kimse beyaz isimle gezip RP yapanın ensesine balıkla vurmuyor şaka da olsa, ama RP yapan birinin de gelip bana burası RP sunucusu diye çıkıştığını da görmedim Bu arada beta ile başladım, snowbourn'dan laurelin'e geçtiğimde level 48'dim, o gün bugündür de lifetime üyelikle oynuyorum, yani yeni başlamadım Lotroya ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 ilnuraen elfimin adı. sırf şu iskandinavya benzeri bölgeye girebilmek için o kadar kasıp bu seviyeye gelmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 said: World of Warcraft goes free-to-play for first 20 levels World of Warcraft, one of the top-selling online games in the world, will be free to download and play for a good chunk of the game’s introductory content, game developer Blizzard Entertainment announced today. Kanuni said: yemissin sen o tezi :) ben daha yemedim. basarili olan major bir mmorpg nin f2p de daha cok para kazanmasi dusunulemez, ornegimiz elbetteki wow :) WOW da F2P olma yolunda ilk adımını attı. Bu şekilde başlayıp şu an tamamen F2P olan bir sürü oyun var. Şimdi buna da mı başarısız diyeceksin :) Kaynak Not: F2P konusu burada tartışıldığı için buraya yazayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Bende geliyorum az kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 ohoo jonq :) level 20 ye kadar sinirsiz oynayabilmek ne zaman f2p oldu yahu.. klasik trial iste sadece 14 gunden level 20 uzattilar ki zaten level 20 ye gelmek 1 gun bile surmuyor :) hangi mahlukat 13 gun daha ayni levelde oynar wow'u ? cok akillica bir sey istedigin kadar oyna ama 20 yi geceme, resmen pazarlama taktigi oncekinden farki yok, trialden farki yok sadece onceden 14 gun level 20 siniri vardi simdi sinirsiz sure level 20 siniri var :D 3 sene sonra wow f2p olmaz, 5 sene sonrada olmaz bu gidisle. beraber izler goruruz. hatta iddaya girelim istersen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 The new program is another way Blizzard Entertainment is trying to rope in new players for its popular online game. New players will be able to play the first 20 levels free but will have to buy all three expansions in addition to the original game if they want to continue playing past the 20th level. fena sokariz diyorlar hatta :) trialden betermis. bu verilerle neden f2p olsun :) Activision-Blizzard sold more than 4.7 million units of World of Warcraft: Cataclysm in the first month after it was released. On the first day, Cataclysm’s sales topped 3.3 million sold. By comparison, World of Warcraft’s previous expansion pack, Wrath of the Lich King, sold 2.8 million units on its first day in 2008, and The Burning Crusade sold 2.4 million units on its first day in 2007. World of Warcraft’s third expansion generated an estimated $188 million in retail sales in its first month. her cikardigi expansion bir digerini geciyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 İyi de aynı mantıkla düşünecek olursan Lotro'da da maksimum 30-35 arasına 0 para ve store point harcayarak varabilirsin. Ötesi için ya aylık para ödemeye geçiceksin; ya da gidip quest/deed yapabileceğin level atlamaya uygun bölge alacaksın store'dan. Ki expansion packleri(moria/mirkwood/isengard) gene parayla ya da store pointle kim olursan ol alman gerekiyor(isengard'ı şimdilik store üstünden alamıyorsun). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 sölediği şey aynı kanuninin yani lotroda da trail o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 snowbournda RP kinshipi kursak kimler gelir burdan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Ben gelebilirim ama lvl düşük şu an.Low lvl rp si yaparım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2011 ben de gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar