Farinal Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 sanırım satılacak eu için ama zaten us accountun açıksa bedavca upgrade ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Türkiye ye geleceğini sanmıyorum, oyunun kendisi 5-6 ay önce anca geldi kutulu şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Evet Snowbourn'da kimler var? TR guild var diyordunuz bide bi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2009 Bu arada bir yıldan fazla süre üstüne girdim baya şey değiştirmiş güzelleştirmişler en basitinden traitlerin olduğu ekrandaki resimler vs. çok iyi olmuş. HLL TEAM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Bir kaç ss koyayım bare canınız çeksin oyuna gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 şuan aktif oynayan var mı ? lotro oynayasın geldi ona göre bir servera gireyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Ben de oynamak istiyorum aslında. PvP sinde gelişme var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Ben ve iki arkadaşım daha Snowbourn'dayız. Güzel bir kinshipteyiz bugün kinship chate yanlışlıkla yazdım türkçe orda da bir türk çıktı şans eseri tanıştık :D PVP expansionla birlikte gelecek yeni birşeyler sanırım bilemiyorum. Farinthir'e atın tell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Abi senin sistem falan mı düşük, ssler kötü çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Bende anlamadım SSler niye öyle çıkmış Very High'da o sırada oyun. JPEG diyedir belki yada o sıra düşürmüştüm belki ayarları bilmiyorum bi ara alayım bi ss tekrar koyarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 lotro lore olarak, grafik olarak en sevdiğim oyunlardan birisi. Umarım aradan geçen yıllardan sonra book ları tamamlarken party bulma sorunu olmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 book 2'ye dün geçtim en alakasız kolay chapter da bile çok rahat party var hatta çok hatırlıyorum LFF chatine bakıp lan onun için de grup mu gerekir adam arıyorsunuz dediğimi :D expansion geliyor diye mi nedir bilmiyorum ama oyuncu var yani snowbourn kalabalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 9,5 gb bitmesine 2 saat kaldı yapacağı patchler hariç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 tamam mühim olan o zaten öbür patchler kısa sürüyor. ben sabaha kadar ayaktayım biterse gireriz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Bare biraz da sevgili Uruk'umun ssini koyayım birde madalyonun öteki yüzünü görün :P adam karizma yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 aa urukai olabilinio muydu pvp var mı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 pvp var evet ama şöyle var, Ettenmoors bölgesinde var sadece. Level 10 olduğunda bir Monster character yaratabiliyorsun. 5 türü var bunun uruk warleader uruk blackarrow işte iki tane ork türü spider yada warq falan hepsinin kendi özellikleri var vs. Quest yaparak ve adam keserekte işte rank atlıyorsun yeni şeyler alıyorsun vs. direk hepsi level 60dan başlıyorlar. Ama level 1den kötü karakter açıp geliştirme yok sadece o bölgede monsterla oynayabiliyorsun pvp yapabiliyorsun raid yapabiliyorsun klan bile kurabiliyorsun hatta bizim ailemiz var :P ben babayım bir arkadaşda oğlum titlelarımız var resimde gözüküyor father diye :D bence baya zevklide oluyor arada giriyorum. :D o bölgede işte ya kendi karakterinle giriyorsun yada monster olarak kapışma oluyor. yeni expansionla yeni pvp olayları gelicek sanırım ama bilmiyorum tam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 evet yeni eklenti paketi ile yeni pvp bölgeleri gelecek sanırım okumuştum az önce. Gerçi bu bana bir büyük eklenti paketi öncesi vakit kazanma eklentisi gibi geldi. oyunun skill sistemi falan da değişiyor yazıyordu. bir çok yenilik geliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 zaten asıl olay bundan sonrakinde... Riders Of Rohan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 bitti bitecek patch durumuna göre 2-3 dk sonra oyundayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Banada mail gelmiş acc nizi update leyin diye, napsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 hmm 1 hafta beleş oyna diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 gel gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 ben oyundayım mesaj atıyorum ama sen yoksun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Karakter ismini ver giricem birazdan bi türlü interneti bırakıp giremiyorm :D Bu arada evet triple packe dahilmiş 30 gün bedava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar