Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lord Of The Rings Online

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu arada bir yıldan fazla süre üstüne girdim baya şey değiştirmiş güzelleştirmişler en basitinden traitlerin olduğu ekrandaki resimler vs. çok iyi olmuş. HLL TEAM.
Mesaj tarihi:
Ben ve iki arkadaşım daha Snowbourn'dayız. Güzel bir kinshipteyiz bugün kinship chate yanlışlıkla yazdım türkçe orda da bir türk çıktı şans eseri tanıştık :D PVP expansionla birlikte gelecek yeni birşeyler sanırım bilemiyorum. Farinthir'e atın tell.
Mesaj tarihi:
Bende anlamadım SSler niye öyle çıkmış Very High'da o sırada oyun. JPEG diyedir belki yada o sıra düşürmüştüm belki ayarları bilmiyorum bi ara alayım bi ss tekrar koyarım
Mesaj tarihi:
book 2'ye dün geçtim en alakasız kolay chapter da bile çok rahat party var hatta çok hatırlıyorum LFF chatine bakıp lan onun için de grup mu gerekir adam arıyorsunuz dediğimi :D expansion geliyor diye mi nedir bilmiyorum ama oyuncu var yani snowbourn kalabalık
Mesaj tarihi:
pvp var evet ama şöyle var, Ettenmoors bölgesinde var sadece. Level 10 olduğunda bir Monster character yaratabiliyorsun. 5 türü var bunun uruk warleader uruk blackarrow işte iki tane ork türü spider yada warq falan hepsinin kendi özellikleri var vs. Quest yaparak ve adam keserekte işte rank atlıyorsun yeni şeyler alıyorsun vs. direk hepsi level 60dan başlıyorlar. Ama level 1den kötü karakter açıp geliştirme yok sadece o bölgede monsterla oynayabiliyorsun pvp yapabiliyorsun raid yapabiliyorsun klan bile kurabiliyorsun hatta bizim ailemiz var :P ben babayım bir arkadaşda oğlum titlelarımız var resimde gözüküyor father diye :D bence baya zevklide oluyor arada giriyorum. :D o bölgede işte ya kendi karakterinle giriyorsun yada monster olarak kapışma oluyor.

yeni expansionla yeni pvp olayları gelicek sanırım ama bilmiyorum tam
Mesaj tarihi:
evet yeni eklenti paketi ile yeni pvp bölgeleri gelecek sanırım okumuştum az önce. Gerçi bu bana bir büyük eklenti paketi öncesi vakit kazanma eklentisi gibi geldi. oyunun skill sistemi falan da değişiyor yazıyordu. bir çok yenilik geliyormuş.
  • Yeni Oluştur...