SbNN Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Bileniniz vardır süper birşey bu şokellalı votka içmiş gibi oluyor insan . Bikaç sorun olacak findikli votka satılıyor mu yoksa findik likörü ile sade votkayı mı karıştırmam gerek ? İkinci soru satılıyor ise nereden alabilirim? Bir arkadaş söylemişti hatırlıyorum sanırım görmüş bir Türk markası imiş flan böyle bişey bilen biri var mı ?
kertenkel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 hare likörünün var veya fındık şurubu bulman lazım (kokteyl şurubu) doğru oranda karıştır iç pek bir olayı yok
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 var turkiye'de yeni cıkan bi votka markası hatta,fındıklı,yeşil elmalı falan cıkarttıda,ismini unuttum
Satanael Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 yok daha neler dedim başlıgı görünce.. binboa + vişne.. yada istanblue elmalı +vişne.. fındık falan garip :S
SbNN Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Fındıklı Votka şu ana kadar içtiğim en güzel votka çeşidi . Vişneli limonlu elmalı falan hikaye . Sabah şokella niyetine kemeğe döküp yiyebileceğim kadar süper birşey . Fındık deyince insanın aklına fındığın ne tadı var ki votkaya aroma yapmışlar diye geliyor ama orda fındıktan kasıt fındık ezmesi gibi bişey sanırım çünkü tadı öyle yani .
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Kokteyl o bildiğim kadarıyla ama yapılmışını bulduğum an kasayla alacağım. Cardinal Melon'un yeri her zaman ayrı ama ^^
SbNN Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Ya sonuçta hazır değilse bile likörle votka karışımı falandır yani öyle komplike bi likör değil. Ben votka ve likör alıp denemeyi düşünüyorum .
SbNN Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Fındık şurubu nereden bulabilriim ya bilen var mı ?
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 cafe pi de sadece 5 milyon fındık shot ve cidden fındıklı gofret içiyosun kafa yapıyo :D
Finkel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 oha güzel bişiye benzio=) sen nerde içtin Sbnn?
SbNN Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 taksim Pi de içtim ama şu anda İstanbul'dan gidiyorum ve yanıma votka ve fındık şurubu almak istiyorum. Ama fındık şurubu bulmam gerekiyor işte .
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 şurupla votkanın ayarını tuturamazsan hayatında içeceğin en berbat şey olur bkz:sinerji bide bildiğim kadarıyla pi deki fındık aromalı bi votka bkz:absoult mandalin
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 ceviz-votka iyidir findikta olabilir denemek lzm
BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 fındıklı içtim cok şekerliydi ben sevemedim açıkçası pek hani icersin gitmeden ondan 1 tane shot yaparsın tatlı niyetine otarz birsey o =)
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Fındıklı vodka güzel ama 1-2dubleden sonra bayar. Yani oturupta içemezsin mide bulandırır.
CapN Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Ben tatlı içki sevmeyen biriyim hep ön yargıyla bakmışımdır tatlı içkilere. En son çalıştığım iş ottodaydı bilgi universtesinin içindeki yer ben böyle guzel birşey içmedim , acayip güzel. Dayılara sorduk tabi herzamanki geyigi yaptılar söleyemeyiz vs Türkiye'de sanırım makro tarzı sosyetik marketlerde bulunabılır. Bir kaç örn (yurtdışından) 1 2 3 sanırm böyle birşeyle karıştırılıyor. Oranına gelince nette var ölçüleri.
nienna Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 bir şişe bitirdim. tek başıma. fuck yeh!
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 necromancy yapılmaya değecek bir vodka degil elma vodka varken meh..
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 aromalı votka diyince kavunlu keglevich.
manve Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 http://static.wine-searcher.net/images/labels/87/84/luksusowa-potato-vodka-poland-10518784.jpg sunu iciyorum mesela su an, patates votkasi. 100 kat daha guzel
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 SbNN said: Bileniniz vardır süper birşey bu şokellalı votka içmiş gibi oluyor insan . Bikaç sorun olacak findikli votka satılıyor mu yoksa findik likörü ile sade votkayı mı karıştırmam gerek ? İkinci soru satılıyor ise nereden alabilirim? Bir arkadaş söylemişti hatırlıyorum sanırım görmüş bir Türk markası imiş flan böyle bişey bilen biri var mı ? Ben içemiyorum o mereti çok tadı güzel, güzel olmasına da shot gibi sert bi içki de tad aranmaz mideni karıştırır en temizi tekila içiceksin nettt aromalı vodkaları karıştırmayın derim
Öne çıkan mesajlar