Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fındıklı Votka

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bileniniz vardır süper birşey bu şokellalı votka içmiş gibi oluyor insan . Bikaç sorun olacak findikli votka satılıyor mu yoksa findik likörü ile sade votkayı mı karıştırmam gerek ?

İkinci soru satılıyor ise nereden alabilirim? Bir arkadaş söylemişti hatırlıyorum sanırım görmüş bir Türk markası imiş flan böyle bişey bilen biri var mı ?
Mesaj tarihi:
Fındıklı Votka şu ana kadar içtiğim en güzel votka çeşidi . Vişneli limonlu elmalı falan hikaye .

Sabah şokella niyetine kemeğe döküp yiyebileceğim kadar süper birşey . Fındık deyince insanın aklına fındığın ne tadı var ki votkaya aroma yapmışlar diye geliyor ama orda fındıktan kasıt fındık ezmesi gibi bişey sanırım çünkü tadı öyle yani .
Mesaj tarihi:
Ya sonuçta hazır değilse bile likörle votka karışımı falandır yani öyle komplike bi likör değil.

Ben votka ve likör alıp denemeyi düşünüyorum .
Mesaj tarihi:
taksim Pi de içtim ama şu anda İstanbul'dan gidiyorum ve yanıma votka ve fındık şurubu almak istiyorum. Ama fındık şurubu bulmam gerekiyor işte .
Mesaj tarihi:
Ben tatlı içki sevmeyen biriyim hep ön yargıyla bakmışımdır tatlı içkilere. En son çalıştığım iş ottodaydı bilgi universtesinin içindeki yer ben böyle guzel birşey içmedim , acayip güzel. Dayılara sorduk tabi herzamanki geyigi yaptılar söleyemeyiz vs

Türkiye'de sanırım makro tarzı sosyetik marketlerde bulunabılır.
Bir kaç örn (yurtdışından)

1
2
3

sanırm böyle birşeyle karıştırılıyor. Oranına gelince nette var ölçüleri.
  • 5 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
http://static.wine-searcher.net/images/labels/87/84/luksusowa-potato-vodka-poland-10518784.jpg

sunu iciyorum mesela su an, patates votkasi. 100 kat daha guzel
Mesaj tarihi:
SbNN said:

Bileniniz vardır süper birşey bu şokellalı votka içmiş gibi oluyor insan . Bikaç sorun olacak findikli votka satılıyor mu yoksa findik likörü ile sade votkayı mı karıştırmam gerek ?

İkinci soru satılıyor ise nereden alabilirim? Bir arkadaş söylemişti hatırlıyorum sanırım görmüş bir Türk markası imiş flan böyle bişey bilen biri var mı ?

Ben içemiyorum o mereti çok tadı güzel, güzel olmasına da shot gibi sert bi içki de tad aranmaz mideni karıştırır en temizi tekila içiceksin nettt

aromalı vodkaları karıştırmayın derim
  • Yeni Oluştur...