SbNN Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Bileniniz vardır süper birşey bu şokellalı votka içmiş gibi oluyor insan . Bikaç sorun olacak findikli votka satılıyor mu yoksa findik likörü ile sade votkayı mı karıştırmam gerek ? İkinci soru satılıyor ise nereden alabilirim? Bir arkadaş söylemişti hatırlıyorum sanırım görmüş bir Türk markası imiş flan böyle bişey bilen biri var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 hare likörünün var veya fındık şurubu bulman lazım (kokteyl şurubu) doğru oranda karıştır iç pek bir olayı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 var turkiye'de yeni cıkan bi votka markası hatta,fındıklı,yeşil elmalı falan cıkarttıda,ismini unuttum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 istanblue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satanael Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 yok daha neler dedim başlıgı görünce.. binboa + vişne.. yada istanblue elmalı +vişne.. fındık falan garip :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Fındıklı Votka şu ana kadar içtiğim en güzel votka çeşidi . Vişneli limonlu elmalı falan hikaye . Sabah şokella niyetine kemeğe döküp yiyebileceğim kadar süper birşey . Fındık deyince insanın aklına fındığın ne tadı var ki votkaya aroma yapmışlar diye geliyor ama orda fındıktan kasıt fındık ezmesi gibi bişey sanırım çünkü tadı öyle yani . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Kokteyl o bildiğim kadarıyla ama yapılmışını bulduğum an kasayla alacağım. Cardinal Melon'un yeri her zaman ayrı ama ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Ya sonuçta hazır değilse bile likörle votka karışımı falandır yani öyle komplike bi likör değil. Ben votka ve likör alıp denemeyi düşünüyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Fındık şurubu nereden bulabilriim ya bilen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 cafe pi de sadece 5 milyon fındık shot ve cidden fındıklı gofret içiyosun kafa yapıyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 oha güzel bişiye benzio=) sen nerde içtin Sbnn? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 taksim Pi de içtim ama şu anda İstanbul'dan gidiyorum ve yanıma votka ve fındık şurubu almak istiyorum. Ama fındık şurubu bulmam gerekiyor işte . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 şurupla votkanın ayarını tuturamazsan hayatında içeceğin en berbat şey olur bkz:sinerji bide bildiğim kadarıyla pi deki fındık aromalı bi votka bkz:absoult mandalin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 ceviz-votka iyidir findikta olabilir denemek lzm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2008 fındıklı içtim cok şekerliydi ben sevemedim açıkçası pek hani icersin gitmeden ondan 1 tane shot yaparsın tatlı niyetine otarz birsey o =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Fındıklı vodka güzel ama 1-2dubleden sonra bayar. Yani oturupta içemezsin mide bulandırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2008 Ben tatlı içki sevmeyen biriyim hep ön yargıyla bakmışımdır tatlı içkilere. En son çalıştığım iş ottodaydı bilgi universtesinin içindeki yer ben böyle guzel birşey içmedim , acayip güzel. Dayılara sorduk tabi herzamanki geyigi yaptılar söleyemeyiz vs Türkiye'de sanırım makro tarzı sosyetik marketlerde bulunabılır. Bir kaç örn (yurtdışından) 1 2 3 sanırm böyle birşeyle karıştırılıyor. Oranına gelince nette var ölçüleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 bir şişe bitirdim. tek başıma. fuck yeh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Are you villager Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 ictigim en boktan vodka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 necromancy yapılmaya değecek bir vodka degil elma vodka varken meh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 aromalı votka diyince kavunlu keglevich. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 2014 ne garip duruyor lan tarihte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 http://static.wine-searcher.net/images/labels/87/84/luksusowa-potato-vodka-poland-10518784.jpg sunu iciyorum mesela su an, patates votkasi. 100 kat daha guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2014 SbNN said: Bileniniz vardır süper birşey bu şokellalı votka içmiş gibi oluyor insan . Bikaç sorun olacak findikli votka satılıyor mu yoksa findik likörü ile sade votkayı mı karıştırmam gerek ? İkinci soru satılıyor ise nereden alabilirim? Bir arkadaş söylemişti hatırlıyorum sanırım görmüş bir Türk markası imiş flan böyle bişey bilen biri var mı ? Ben içemiyorum o mereti çok tadı güzel, güzel olmasına da shot gibi sert bi içki de tad aranmaz mideni karıştırır en temizi tekila içiceksin nettt aromalı vodkaları karıştırmayın derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar