Bone Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Topic açılırdı diye düşündüm, bakındım da görmedim. Eğer başka bir adla açıldıysa bu kitlenebilir tabii ki. Haberlerde gördüm, diyarbakır'da El Kaide militanları olduğu tespit edilen bazı adamlarla çatışma yapılmış. Sokakta bazı vatandaşlar bu militanlar tarafından kurşunkanmış felan. Görünce şaşırdım. Amerika'nın derdi diye bildiğimiz El Kaide bize de sıçramış durumda. Ne güzel, PKK'ydı, tarikatlardı, bunlarla uğraşmamız bitmiş gibi bir de üstüne El Kaide çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 El Kaide bizden hiç gitmemişti ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 sanırım bu dediğin antpteydi. 2- türban çıktı ortalık karışsın kampanyaları.yemeyelim yedirmeyelim. allah şehidimize de rahmet etsin. diyarbakır'da oldu mu bilmiyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Diyarbakır da duymadım böyle bişey,Antep te oldu bu olaylar ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahmut tuncer Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 antep, nizip olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 doğru pardon karıştırmışım. Gaziantep olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 bLackcha0s said: El Kaide bizden hiç gitmemişti ki. PKK gibi bir sorun değildi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 adam ha amerikayı bombalamışım ha türkiyeyi ikisi aynı şey matığında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 antepte olay diyarbakır değil.. iki ayrı baskın var birinde sorun yok diğerinde 12.5 saat sürüyor,çünkü bi baba oğul var..bi de kadın ve 3 çocuk kadın ile çocuk kalkan olarka kullanılıyor,sonra cephaneleri azalınca evin bir bölümünü yakıp kadınla çocukları salıyorlar,o bölümde polise geçmemesi istenen şeyler olduğu sanılıyor deniyordu..yaralanan 4 polis de ölen polis de hemen başta alıyor darbeleri..mükemmel teknik var ya bizimkilede karşılık gelmez diye dalıyorlar bodozlama.. öyle bir olay işte..bi 6-7 yıl önce hizbullah olayı vardı,önce bu tarz bi baskın sonra hayvan gibi mezar evler çıkmıştı..ona dönmez inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 tayyip vurdukca el kaide gucleniyor. daha durun bu dini tartısmalar devam etsin iyice radikallesiyor bir kesim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 o mezar evleri bende hatırladım şimdi onlar neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Bizi niye uçakla vurmuyolar niye bomba yani bizim neyimiz eksik :P ahfuaehufa:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Farinal said: o mezar evleri bende hatırladım şimdi onlar neydi? hizbullahdan hatırlamışsındır . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 hizbullah öldürdüğü işadamlarını, falanları filanları, örgüte ait evlerin bahçelerine kazdıkları mezarlara toplu halde gömüyorlardı. pek çoğuna da domuz bağı yapıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 adamınbiri said: Bizi niye uçakla vurmuyolar niye bomba yani bizim neyimiz eksik :P ahfuaehufa:D Bizim petrol için savaş çıkarmaya ihtiyacımız yok. O nedenledir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 hizbullah el kaidenin kolu değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 adamınbiri said: Farinal said: o mezar evleri bende hatırladım şimdi onlar neydi? hizbullahdan hatırlamışsındır . tabii ki ondan hatırladım ama neydi onlar amacıyla sormuştum neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 bLackcha0s said: hizbullah el kaidenin kolu değil mi hayır, hizbullah devletin pkk ile savaşması için yarattığı bir örgüt. daha sonradan amaçlarından şaşıyorlar pkk gibi ama farklı amaçlara hizmet eden bir örgüt oluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 kurtlar vadisini çok mu kaçırdın sen voys? devletin kurduğu örgüt ne olm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 öyle, resmi olarak açıklandı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 İlk defa duydum.Hemen karanlık işlerden sorumlu devlet bakanına sormam lazım. *babasının yanına gider* edit:evet onaylandı.Ayriyeten bu sıralar telefon ve internette siyaset konuşmaman yönünde uyarı aldım saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 bLackcha0s said: hizbullah el kaidenin kolu değil mi lübnandaki hizbullah ile karıştırılıyor. var bildigim kadarıyla ordakiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 kaynak bir kaynak iki kaynak üç kaynak dört Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 adamınbiri said: kurtlar vadisini çok mu kaçırdın sen voys? devletin kurduğu örgüt ne olm? voys o konuda haklı. bunun kurtlar vadisiyle felan da alakası yok. yakın tarihi hatırlayan herkes bilir. el kaide'yi de amerika hazırlamıştı zaten. ama şimdi amerika karşıtı bir grup oldular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 adamınbiri said: İlk defa duydum.Hemen karanlık işlerden sorumlu devlet bakanına sormam lazım. *babasının yanına gider* edit:evet onaylandı.Ayriyeten bu sıralar telefon ve internette siyaset konuşmaman yönünde uyarı aldım saygılar. keşke hemen altındaki yazımı okusaydın bone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar