Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gaziantep 'te El Kaide çatışması

Bone

Öne çıkan mesajlar

Topic açılırdı diye düşündüm, bakındım da görmedim. Eğer başka bir adla açıldıysa bu kitlenebilir tabii ki.

Haberlerde gördüm, diyarbakır'da El Kaide militanları olduğu tespit edilen bazı adamlarla çatışma yapılmış. Sokakta bazı vatandaşlar bu militanlar tarafından kurşunkanmış felan.

Görünce şaşırdım. Amerika'nın derdi diye bildiğimiz El Kaide bize de sıçramış durumda.
Ne güzel, PKK'ydı, tarikatlardı, bunlarla uğraşmamız bitmiş gibi bir de üstüne El Kaide çıktı.
Sosyal ağlarda paylaş

antepte olay diyarbakır değil..

iki ayrı baskın var birinde sorun yok diğerinde 12.5 saat sürüyor,çünkü bi baba oğul var..bi de kadın ve 3 çocuk kadın ile çocuk kalkan olarka kullanılıyor,sonra cephaneleri azalınca evin bir bölümünü yakıp kadınla çocukları salıyorlar,o bölümde polise geçmemesi istenen şeyler olduğu sanılıyor deniyordu..yaralanan 4 polis de ölen polis de hemen başta alıyor darbeleri..mükemmel teknik var ya bizimkilede karşılık gelmez diye dalıyorlar bodozlama..

öyle bir olay işte..bi 6-7 yıl önce hizbullah olayı vardı,önce bu tarz bi baskın sonra hayvan gibi mezar evler çıkmıştı..ona dönmez inşallah
Sosyal ağlarda paylaş

adamınbiri said:
kurtlar vadisini çok mu kaçırdın sen voys?
devletin kurduğu örgüt ne olm?

voys o konuda haklı. bunun kurtlar vadisiyle felan da alakası yok. yakın tarihi hatırlayan herkes bilir.
el kaide'yi de amerika hazırlamıştı zaten. ama şimdi amerika karşıtı bir grup oldular.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...