Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 said: Hürriyet Gazetesi yazarı Emin Çölaşan'ın köşesine taşıdığı akıl olmaz olay, okuyanları hayrete düşürecek nitelikte. HaberTÜRK kanalında da başkanın kendi sesinden yayınlanan ve belgelenen skandal fıkrayı, Çölaşan yazısında ayrıntılı ele aldı. ATATÜRK'e hakaretin tam metni: "Başkan Bey'in ATATÜRK fıkrası!.. İSTANBUL'da Mimarsinan Belediye Başkanı AKP'li Cuma Bozgeyik hem çok bilgili (!), hem de çok büyük mizah anlayışına sahip. Kalabalık ortamlarda piyasaya çıkıp fıkra mıkra anlatıyor. Son fıkrasını HaberTÜRK ekranında kendi sesinden dinledim. Ertesi gün bu fıkranın bant çözümünü, yani káğıda dökülmüş biçimini orada görevli arkadaşlardan istedim. Sağolsunlar, faksladılar. AKP'li Belediye Başkanı Cuma Bozgeyik, dinleyici topluluğuna aynen şunları anlatıyor: - Başkan: "Kaymakam Bey, Kuşadası'nda kaymakamlık yaptı. Orada bir efe var, müthiş ATATÜRK hayranı. ATATÜRK deyince adam hemen ayağa zıplıyor, selam duruyor. Şöyle oluyor böyle oluyor filan. Şimdi gün oluyor harman oluyor, ATATÜRK'ün yolu Aydın'a düşüyor. Kuşadası'na. Şimdi efe de, istasyon meydanında çayhanesi var. ATATÜRK deyince adamın aklına böyle iriyarı, böyle palabıyıklı, ne bileyim üniforması filan, her şeyi ile böyle dev gibi bir adam hayal ediyor. Süslüyor dükkánını. İstasyona iner inmez ona çay kahve ikram edecek. Bekliyorlar. Şimdi tren geliyor, yavaş yavaş yanaşıyor. Bizim efe her şeyi ile hazır vaziyette. Trenden inecek o güçlü, heybetli, cüsseli adamı bekliyor şimdi. İniyor kısa boylu bir adam. Bıyık mıyık da yok. - Dinleyenler: Ha ha haaa... (Gülüyorlar.) - Başkan: Efe yıkılıyor bir kere şimdi. Olsun diyor, yüreği büyüktür bizim Ata'nın diyor. Sesi mesi gürdür şimdi filan. Tabii o zamanlarda televizyon melevizyon yok. Sesini filan bilmiyorlar. Konuşuyor. Sesi cılız bir adam. Eyvah, efe bir daha gidiyor. - Dinleyenler: Ha ha haaaa... (Gülüyorlar.) - Başkan: Bütün hayaller suya düşüyor yavaş yavaş. Olsun diyor, yüreği şeydir, büyüktür diyor. Geliyor şimdi. Ne içersiniz sayın paşam? Kahve diyor. Nasıl olsun? Şekerli olsun diyor. Yapma be paşam diyor. Böyle yığılıyor herif. - Dinleyenler: (Gülüşüyorlar...) - Başkan: Ha ha haaa... Bunu da mı yapacaktın bana diyor. Ha ha haaa... Efendim özür dilerim, o yörede şekerli kahveyi ib..ler içermiş... Ve bizim adam orada düşüp bayılıyor... Ha ha haa... Hi hi hiiii..." Bir kamu görevlisinin, AKP'li belediye başkanının "mizah" anlayışından size küçük bir örnek! İlk cümlesinden anlaşıldığı kadarıyla yanında devletin kaymakamı da var. Herhalde o da sesini çıkarmıyor, belki de kahkahalarla eşlik etmekten utanmıyor. Adam tümüyle yutturuyor. Kuşadası'nda tren olduğunu, istasyon olduğunu söylüyor. Kuşadası'na tren getiriyor! Ama daha da önemlisi, ATATÜRK'ü hangi iğrenç ve aşağılayıcı kavramla özdeşleştirdiği!.. ATATÜRK düşmanlığını milletten korkup açıktan yapamayanlar, böyle sinsi yöntemlere başvuruyorlar. hatta video verelim http://videogaleri.hurriyet.com.tr/Video.aspx?s=5&vid=761 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 bilmem dikkatini çektimi .taa 3mart 2007'nin olayı.Yamulmuyorsamnda daha önceden acılmıstı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 video izlemek bile istemiyorum.A.K partilileri işte ne beklenir ki. dipnot:A.K=adelet ve kalkınma anlamında!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Eski bu ama birdaha söylemekte yarar var. Şerefsizler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 of videoda "sözde fıkra" kavramı da süpermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 cok şeyler söylenir forum kaldırırmı? sanmıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 bu fıkranın bı devamı vardı yahu böle bitmiyodu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 ulan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 şerefsizler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Allah sizin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 atama kufreden, adam olsa. atasozlerini olaya gore uyarlama serisi, no 31. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 İtin ağzı değdi diye deniz kirlenmez. İt ürür kervan yürür. İte bak yattığı yere bak. Ayı kocayınca it pipisiyle oynarmış. Ne kadar çok itten bahsettim değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 bide ben gülüncek bişi görmedim bunda ? namussuzluktan öte bişeyde değil ibne senin sülalendir. Ayrıca buyrun; esir iken mümkünmü ibadet yatıp kalkıp atatürke dua et senin gibi dürzülerin yüzünden dininden de soğuyacak bu millet işgaldeki hali sakın unutma atatürke dil uzatma sebebsiz sen anandan yine çıkardın amma baban kimdi bilemezdin şerefsiz kafi bence .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 ya zaten guluncek bisiy yok, hatta fikra bile degil. bu serefsiz tamamen her paragrafta direk hakaret ediyor. ataturkun fiziginden baslayip lafi ibnelige getiriyor. boyle asagilik serefsizler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 [video]http://youtube.com/watch?v=FDrsEHPE5Jg?feature=oembed" width="459"> ibnemi? lol hiç sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Hulusi ib..si sana laflar hazırladım moduna girerdim; ama giremiyorum, yapamıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 atalarımız said: İtin ağzı değdi diye deniz kirlenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 it soyu.senin gibi adama oy verenler utansın şerefsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Bize çok yakın aslında,olaylar ilk patladığında bombalamayı bile düşünmüştüm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 onun bunun evladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 O fıkrayı duymuştum ama i.ne falan demiyorlardı. Seks maceraları dünyada dillere dolanan adama i.ne demek için hem salak hem şerefsiz olmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 onun anasına yazılmamış içinde kalmış adamın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 said: işgaldeki hali sakın unutma atatürke dil uzatma sebebsiz sen anandan yine çıkardın amma baban kimdi bilemezdin şerefsiz yeterli Edit:imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Eski meski, şerefi ağzına almaya maceli olmayan adamların çamur atmasıyla kimse kirlenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar