Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Breaking Bad (2008) - AMC

arcane

Öne çıkan mesajlar

bence de zorunlu olmali.

ben simdi eski bi dizi izliyorum. acip bakamiyorum bile topici acaba insanlar ne demisler, ilk sezondan sonra baymislar mi, guzel miymis degil miymis.

vizyon bolumundeki spoilersiz dizi basliklari sadece guncel bi sekilde izleyenlere hitap ediyo su anda.
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:

Burası Breaking Bad tartışma topiği, Breaking Bad 5. sezon tartışma topiği ya da Breaking Bad dizi finali sonrası tartışma topiği değil. Ne bencil ne sırf kendini düşünen adamlarsınız inanamıyorum ya. Spoiler tagina alacaksın abi tabi, çıktığı gün de alacaksın 1 yıl sonra da alacaksın. Ben o gün çıkan bölümü izlemiş olmak zorunda değilim, ben belki insanların bölüm hakkındaki "iyi/kötü" genel yorumlarını alıp o gün içerisinde izleyip izlememe kararı almak için giriyorum topiğe, işimden gücümden vakit ayırıp izlemeye değecek kadar iyi mi yoksa insanlar "eh fena değildi" mi demiş onu görmek istiyorum.

Yemin ediyorum inanılmaz bir yorum şu üstteki, bir de haklı gibi organizma falan diye laf edilmiş keyfi sikilen insanlara, gerçekten tebrik ediyorum.

Dizi bu neler anlatiyorsun sen yahu. İşinden gucunden vakit ayiracak kadar onemliyse bu senin için acar izlersin zaten anlamsiz mantiksiz yorumlar yapmissin yani. Madem işin gucun var, vaktin onemli, gidip diziyi izlemek yerine gelip burda o degerli vaktini dusuncesine belki katilmayacagin insanlarin yorumlarini degerlendirmekle geciriyorsun ?

Benimde keyfim skiliyor topicte tum sayfa spoiler da olunca. Kimin kime yazdigi belli olmuyor karman corman bir hal aliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Breaking Bad ölümsüz bir dizidir bundan 15 yıl sonra da hiç izlememiş bir insan rahatlıkla açıp baştan sona sezonları izleyebilir. Zamanın içinde unutulup kaybolacak bir yapım değil yani diğer çerez diziler gibi. Bu yüzden zaman faktörünü dahil etmeyin.

Ayrıca Aluriel hala adres vermedin =/
Sosyal ağlarda paylaş

daha önce bu konu konuşuldu. xaenin ne yazıyorsa aynısı. hepiniz empati yapabilecek kapasitede adamlarsınız. herkes sizin kadar işsiz olup sizinle aynı zamanda izleyemeyebilir.

– bölümü hemen izlemeli miyim diye fikir almak için girebilir
– güncel takip etmiyordur dizinin son sezonları boka saracak mı diye girebilir
– diziye başlayacaktır, güncel olarak takip edene soru sormaya girebilir.

herşeyi geçtim lan insanlar ne kadar güncel tutuyor başlığı o kadar kim tartışıyor kim izliyor bunu diye bakmaya bile girebilir

şu kadarcık empatiyi yapamayacak kapasitede misiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:

Burası Breaking Bad tartışma topiği, Breaking Bad 5. sezon tartışma topiği ya da Breaking Bad dizi finali sonrası tartışma topiği değil. Ne bencil ne sırf kendini düşünen adamlarsınız inanamıyorum ya. Spoiler tagina alacaksın abi tabi, çıktığı gün de alacaksın 1 yıl sonra da alacaksın. Ben o gün çıkan bölümü izlemiş olmak zorunda değilim, ben belki insanların bölüm hakkındaki "iyi/kötü" genel yorumlarını alıp o gün içerisinde izleyip izlememe kararı almak için giriyorum topiğe, işimden gücümden vakit ayırıp izlemeye değecek kadar iyi mi yoksa insanlar "eh fena değildi" mi demiş onu görmek istiyorum.

Yemin ediyorum inanılmaz bir yorum şu üstteki, bir de haklı gibi organizma falan diye laf edilmiş keyfi sikilen insanlara, gerçekten tebrik ediyorum.

vaktinde izlemediysen uğrama bu topiğe
sonra diziden habeir olmuş geliyor buarada spoiler var diyorlar
bu topik diziyi haftası haftasına takip edenlere ait
en iyi biz izledik en iyi biz tartıştık
nokta
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Anlatıyorum işte, zaten söylediğim gibi olduğu için geldi o kural, en azından biraz kontrol etmek için. İşe de yaradı o kurallar, spoiler nedeniyle sikayetler neredeyse tamamen bitti.

Eğer neredeyse hiç bir Pati adam gübi spoiler tagını kullanmıyorsa ne yapayım? Herkesi banlayacağım? Damage control bunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Nekro said:

Xaenin said:

Dizi bu neler anlatiyorsun sen yahu. İşinden gucunden vakit ayiracak kadar onemliyse bu senin için acar izlersin zaten anlamsiz mantiksiz yorumlar yapmissin yani. Madem işin gucun var, vaktin onemli, gidip diziyi izlemek yerine gelip burda o degerli vaktini dusuncesine belki katilmayacagin insanlarin yorumlarini degerlendirmekle geciriyorsun ?

Benimde keyfim skiliyor topicte tum sayfa spoiler da olunca. Kimin kime yazdigi belli olmuyor karman corman bir hal aliyor.

Şu yorumundan sonra kafanın benimkiyle aynı oranda çalıştığını düşünmüyorum, o yüzden sana laf anlatmaya çalışmaya devam etmeyeceğim. Kusura bakma.
Sosyal ağlarda paylaş

İnsanların birazcık karşısındakine saygısı olsun, birazcık kendisi kadar karşındakini de düşünsün de 1 tane butona basıp spoiler tagi eklesin diye konuşuyoruz, haklı çıkmak için dünyanın en gerizekalı savunmalarını yapıyorsunuz. Ne işiniz var şu ortamda ben bunu anlamıyorum abi gidin daha kendiniz gibi insanların olduğu forumlarda tartışın dizi mi tartışacaksınız politika mı tartışacaksanız ne tartışacaksanız.

Zekana hakaret ettiğim için özür dilerim ama fikrim yine de değişmiyor, başkasına saygısı olmayan bir insanın çok yüksek kapasitede işlev görebileceğini düşünmeyenlerdenim.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Anlatıyorum işte, zaten söylediğim gibi olduğu için geldi o kural, en azından biraz kontrol etmek için. İşe de yaradı o kurallar, spoiler nedeniyle sikayetler neredeyse tamamen bitti.

Eğer neredeyse hiç bir Pati adam gübi spoiler tagını kullanmıyorsa ne yapayım? Herkesi banlayacağım? Damage control bunlar.

millet davar davar 2 gün sonradan konusmaya baslıyor çünkü son bölümde olanları spoiler kullanmadan ve bu sıradan hale geldi. şikayet gelmemesinin sebebi artık kabullenilmiş olması.
Sosyal ağlarda paylaş

Paticiğin en hayatta kalan bölümüydü şurası, forumun genelinde dönen en gereksiz dramaların buraya taşınması, forumun genelinde bir birine erkeklik taslamaya çalışan x y kişilerine kural var diye haklı çıkarak diziden kasten kilit spoilerlerları ifşa edilmesine tahamül göstermek çok yanlış, modun mod oldugu yer bu nokta olmalı.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...