Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Breaking Bad (2008) - AMC

arcane

Öne çıkan mesajlar

bu muydu lan herkesin höbölöy çektiği bölüm. baya yavan bölümdü eskilere oranla. eh haliyle yani hayvani bölümler oldu çünkü arada. neyse final baya bombastik olsun bari. 55 dakka yetecek mi bütün her şeyi anlatmalarına acaba.

bu bölümde baya boşa vakit falan geçirdiler esasında yok evde sıkılıyorum gel yanımda kal bilmemne. yok jesse'nin kaçması vs.

flynn'in de sonunda oyunculuk yapması gereken bir sahne yazmışlar :D

Sosyal ağlarda paylaş

reampage said:

spo

razzRaziel said:

Myshkin said:

bu jessie'nin çekilecek çilesi varmış arkadaş ya

beter olsun, bu sektörde gammazcılık en pis şeydir. öyle öğrendik biz filmlerden.

Adam sektorden degil iste, bide spo ya

nasıl sektörden değil ya adam %96 saflıkta pişiriyor. hani onu geçtim captain hook zamanlarını hatırlatırım, dertsiz tasasız bi criminaldı gayet. sonlardaki duygusal tavırları yanıltmış seni.
Sosyal ağlarda paylaş

abi adam 2 sezondur vicdan azabından geberiyor ya ne son bölümleri ayrıca.

SPOH

Gale'i vurdugundan beri Jesside ki değişimi zaten gözleyemiyosan bir daha izle bölümleri derim..

Adamın karakter olarak parayla işi olmadığını sezon 1'den beri görüyoruz, resmen eğlenmek birde sanat olarak gördüğü için meth pişiriyor.

Herifin myspace bile ergenliğinin direk göstergesi.

Sosyal ağlarda paylaş

Abi dizide mutlak bir doğru yok. Biçok yerde senaristler söyledi zaten. Sen diziyi nereye çekersen dizide senle geliyor.

spo

"Jesse sektörden değil" olayına katılmıyorum. Jesse dizinin ilk 3 sezonunda sürekli ben burdayım, bende varım, beni 2. plana atamazsın, ben buyum, ben şuyum şeklinde sektörün içinde olduğunun savaşını verdi. Daha sonra olaydan soğuyup bırakıyorum ben kardeş hadi eyvallah diyipte olayın içinden çıkmak okadarda kolay değil.

Sosyal ağlarda paylaş

Grast said:

Abi dizide mutlak bir doğru yok. Biçok yerde senaristler söyledi zaten. Sen diziyi nereye çekersen dizide senle geliyor.

spo

"Jesse sektörden değil" olayına katılmıyorum. Jesse dizinin ilk 3 sezonunda sürekli ben burdayım, bende varım, beni 2. plana atamazsın, ben buyum, ben şuyum şeklinde sektörün içinde olduğunun savaşını verdi. Daha sonra olaydan soğuyup bırakıyorum ben kardeş hadi eyvallah diyipte olayın içinden çıkmak okadarda kolay değil.

bi devir isi vardi aslinda kolay
mental olarak boyle cokus olmasa idi ne jessi ne walter bisey olucakti bildigin dizinin uzamana amaci oldu
bana kalirsa bu dizi coktan bitebilirdi
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...