Mc_Lovin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 http://i.imgur.com/c1PeOPJ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Myshkin said: bu jessie'nin çekilecek çilesi varmış arkadaş ya beter olsun, bu sektörde gammazcılık en pis şeydir. öyle öğrendik biz filmlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 http://madrigalelectromotive.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Sunuda koyalım söle hatırlayan olur.. los pollos hermanos.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 olm ben bu diziyi izlemedim hala, bitsin başlarım skldfskdlf siz hiç bişey izliyemiyoken ben buna başlamış olcam zaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 vay adi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 spo razzRaziel said: Myshkin said: bu jessie'nin çekilecek çilesi varmış arkadaş ya beter olsun, bu sektörde gammazcılık en pis şeydir. öyle öğrendik biz filmlerden. Adam sektorden degil iste, bide spo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 bu muydu lan herkesin höbölöy çektiği bölüm. baya yavan bölümdü eskilere oranla. eh haliyle yani hayvani bölümler oldu çünkü arada. neyse final baya bombastik olsun bari. 55 dakka yetecek mi bütün her şeyi anlatmalarına acaba. bu bölümde baya boşa vakit falan geçirdiler esasında yok evde sıkılıyorum gel yanımda kal bilmemne. yok jesse'nin kaçması vs. flynn'in de sonunda oyunculuk yapması gereken bir sahne yazmışlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 drama niyetine değilde crime-action kafasıyla izlediğin zaman epey sakin bölümdü ama diğer türlü en iyi bölümdü bence ozyden sonra. ozy zaten erken final. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 boşa yazılan sahne yok dizide, genius demiş ki zaman doldurdular ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 forgiver said: http://s3-ec.buzzfed.com/static/2013-09/enhanced/webdr01/23/11/enhanced-buzz-1430-1379949475-26.jpg Diziyi izlemiyorum ama şu sağlam olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 reampage said: spo razzRaziel said: Myshkin said: bu jessie'nin çekilecek çilesi varmış arkadaş ya beter olsun, bu sektörde gammazcılık en pis şeydir. öyle öğrendik biz filmlerden. Adam sektorden degil iste, bide spo ya nasıl sektörden değil ya adam %96 saflıkta pişiriyor. hani onu geçtim captain hook zamanlarını hatırlatırım, dertsiz tasasız bi criminaldı gayet. sonlardaki duygusal tavırları yanıltmış seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Tamam işte kendi halinde takılan sokak sersersiydi, akarı kokarı yoktu walt hayatına girene kadar. Empire bussines olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 abi adam 2 sezondur vicdan azabından geberiyor ya ne son bölümleri ayrıca. SPOH Gale'i vurdugundan beri Jesside ki değişimi zaten gözleyemiyosan bir daha izle bölümleri derim.. Adamın karakter olarak parayla işi olmadığını sezon 1'den beri görüyoruz, resmen eğlenmek birde sanat olarak gördüğü için meth pişiriyor. Herifin myspace bile ergenliğinin direk göstergesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 tamam işte sokak serserileri arasında da gammazcılık en pisi, seviyesi önemli değil suça girmişsen girmişsindir ve bu kuralı bilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 iyi de konumuz onun emo hayatı değildi niye oraya çekip açıklamalar yapmaya çalışıyosun. konumuz hak edip etmediğiydi. bir daha izle falan demiş bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Adam çete üyesi vs. gibi değil ki, True Neutral daha sonraları şaftı kayıor öle omertayı uygulamadı gebersin hak ediyor diyemezsin bu durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 crime action kafasında izleyenler şu diziyi hemen belli ediyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 jesse tam bi kiz cocugu gibi neyi tartisiyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grast Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Abi dizide mutlak bir doğru yok. Biçok yerde senaristler söyledi zaten. Sen diziyi nereye çekersen dizide senle geliyor. spo "Jesse sektörden değil" olayına katılmıyorum. Jesse dizinin ilk 3 sezonunda sürekli ben burdayım, bende varım, beni 2. plana atamazsın, ben buyum, ben şuyum şeklinde sektörün içinde olduğunun savaşını verdi. Daha sonra olaydan soğuyup bırakıyorum ben kardeş hadi eyvallah diyipte olayın içinden çıkmak okadarda kolay değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 kisaca ütüp ütüp kacmak yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 az spoiler belki, bilemedim. Abi walter jr. dizide skyler kadar gıcık olduğum ikinci karakter mertebesine erişti. ne derdi varmış abi heisenberg'in, ufacık bebeği bile mamamama diyor. hem ayrıca flynn ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 walter jr. babam gambler idyince gözleri parlıyodu piçin. ben kingpin diyince beğenecek sanmıştım, babasına tükürdü pezemek. kesin başkasının çocuğu bu yamuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 finalden önce S1 5.bölüm ve S2 6 bölümün izlenmesini tavsiye ederim. bu grey matter ve walter'ın egosunun hatırlanması için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Grast said: Abi dizide mutlak bir doğru yok. Biçok yerde senaristler söyledi zaten. Sen diziyi nereye çekersen dizide senle geliyor. spo "Jesse sektörden değil" olayına katılmıyorum. Jesse dizinin ilk 3 sezonunda sürekli ben burdayım, bende varım, beni 2. plana atamazsın, ben buyum, ben şuyum şeklinde sektörün içinde olduğunun savaşını verdi. Daha sonra olaydan soğuyup bırakıyorum ben kardeş hadi eyvallah diyipte olayın içinden çıkmak okadarda kolay değil. bi devir isi vardi aslinda kolay mental olarak boyle cokus olmasa idi ne jessi ne walter bisey olucakti bildigin dizinin uzamana amaci oldu bana kalirsa bu dizi coktan bitebilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar