Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Breaking Bad (2008) - AMC

arcane

Öne çıkan mesajlar

Xenocide said:

gps

o anda zaten waltın düşünme yetisi kayboluyor ya, ailesine karşı ölüm tehdidi almış jesse tarafından ve uzun süredir haber alamıyor. Hali hazırda yoğun bi panik halinde ve aniden, aynı anda jesse'den haber alıyor ve parasını bulduğunu, yakacağını söylüyor. Walt o an öyle ağır panikliyor ki, jesse'nin söylediği şeyleri hiç düşünmüyor, oturup belki 1-2 saniye düşünse, "hasktir len kimi yiyon" diyecek ama ruh hali facia durumda. Ben en azından öyle gördüm izlerken, o yüzden seems legit

seems legitmiş hah hayt. bugüne kadar her şeyi düşününce "bunu da düşünmesin bile artık" denilince "yok abi adam inanılmaz akıllı" oluyor. tersini söyleyince "eh ruh hali yamuktu" oluyor :D her şeye kılıf bulunuyor ve breaking bad kusursuz yani :D

mafyalar tarafından kovalanırken, götü atarken vs gus'ı çok temiz öldürmeyi biliyor hiç ruh hali facia falan filan dinlemeden.

neyse kısacası o fotoğraftan bildiğimiz walt 50 kere anlardı olayı. sonuçta öle gömmediğini biliyor varili yani kesinlikle.

ayrıca gps olayı duble yani. önce kiralık araçta gps var mı yok mu kontrol etmiyor. sonra kendi arabasında gps var mı yok mu bakmıyor. vs vs.

Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:

ben yeni izliyorum 3. sezonun 5. bölümünü bitirdim ama bence de meh yani, ilerde ivmeleniyor mu bilmiyorum ama yan karakterler falan çok meh yani bilemiyorum. ilk 2.5 sezon için bu kadar abartılmayı haketmiyor bence.

tehlikenin farkında mısınız
spark geliyor, dizi bitmedne yetişir bize

sinekli bölümü izledin mi?
sonu manyak bitiyor spoiler vermiyim hadi yine
Sosyal ağlarda paylaş

BlaCk said:

sabonis said:

şu an izliyorum da şunu koymak için durdurdum.

bu sahnede bir foreshadowing var sanki. bir tek bana mı parmaklıkların arkasındaymış gibi geldi walter white?

güzel yakalamışsın detayı.

aynen öyle bir çekim var orada.

Bundan önceki sahnesinde ise ice cold mesajı?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...