progamer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 http://www.deadline.com/2013/09/breaking-bad-saul-goodman-spinoff-amc-series/ Better Call Saul spinn off, Breaking Bad prequel olarak çekmeye karar vermişler en sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 ahahaha çok iyi olmuş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Xenocide said: gps o anda zaten waltın düşünme yetisi kayboluyor ya, ailesine karşı ölüm tehdidi almış jesse tarafından ve uzun süredir haber alamıyor. Hali hazırda yoğun bi panik halinde ve aniden, aynı anda jesse'den haber alıyor ve parasını bulduğunu, yakacağını söylüyor. Walt o an öyle ağır panikliyor ki, jesse'nin söylediği şeyleri hiç düşünmüyor, oturup belki 1-2 saniye düşünse, "hasktir len kimi yiyon" diyecek ama ruh hali facia durumda. Ben en azından öyle gördüm izlerken, o yüzden seems legit seems legitmiş hah hayt. bugüne kadar her şeyi düşününce "bunu da düşünmesin bile artık" denilince "yok abi adam inanılmaz akıllı" oluyor. tersini söyleyince "eh ruh hali yamuktu" oluyor :D her şeye kılıf bulunuyor ve breaking bad kusursuz yani :D mafyalar tarafından kovalanırken, götü atarken vs gus'ı çok temiz öldürmeyi biliyor hiç ruh hali facia falan filan dinlemeden. neyse kısacası o fotoğraftan bildiğimiz walt 50 kere anlardı olayı. sonuçta öle gömmediğini biliyor varili yani kesinlikle. ayrıca gps olayı duble yani. önce kiralık araçta gps var mı yok mu kontrol etmiyor. sonra kendi arabasında gps var mı yok mu bakmıyor. vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 meh prequel. prequel yazılması yasaklansın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 progamer said: http://www.deadline.com/2013/09/breaking-bad-saul-goodman-spinoff-amc-series/ Better Call Saul spinn off, Breaking Bad prequel olarak çekmeye karar vermişler en sonunda. (tu) aynı ekip yaparsa tutar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 ahahah 5x13 spoylır http://i.imgur.com/B8d7dX3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 ben bunu hep görmezden geldim baya bi meraklısı varmiş bende bi bakıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 "Joking Bad" - Late Night with Jimmy Fallon http://www.youtube.com/watch?v=duKL2dAJN6I&feature=share&list=PLykzf464sU9-uj2DvWN3k3S6k_EPDw9pN izleyin, izlettirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Sparkcaster said: ben yeni izliyorum 3. sezonun 5. bölümünü bitirdim ama bence de meh yani, ilerde ivmeleniyor mu bilmiyorum ama yan karakterler falan çok meh yani bilemiyorum. ilk 2.5 sezon için bu kadar abartılmayı haketmiyor bence. tehlikenin farkında mısınız spark geliyor, dizi bitmedne yetişir bize sinekli bölümü izledin mi? sonu manyak bitiyor spoiler vermiyim hadi yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 of spark hakikaten apır gerizekalısın. ondan sonra müzikal izleyene karacahil çekiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 spark geldi kaçın! dsfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 breaking bad ın kitabı walterların evdeki tuvaletin üstünde duruyor, o bölüm gelmeden okumuş oldun artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2013 falsenberg iyiymis ahaha hastasiyiz jimmy basgan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 http://i.imgur.com/LulNvhQ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 BlaCk said: sabonis said: şu an izliyorum da şunu koymak için durdurdum. bu sahnede bir foreshadowing var sanki. bir tek bana mı parmaklıkların arkasındaymış gibi geldi walter white? güzel yakalamışsın detayı. aynen öyle bir çekim var orada. Bundan önceki sahnesinde ise ice cold mesajı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2013 ayrıca sebonis ve spark bu başlığa girmesin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 http://i.imgur.com/efqVDz0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/60618_205276829647694_694567169_n.jpg oh be tek beğenen ben değil mişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 time has come, bu arada bu bölüm vincein bütün bb bolumları arasında en sevdiği bolum olcakmış. pazartesi sabahlarımın kurtarıcısı şu dizi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 neden oyle dedigi belli heh son iki bolum belli oldu gibi, walt ve jesse vs nazis. walt buyuk ihtimal jesse'nin kicini kurtaracak, sonra jesse ipini kesicek filan budur yani walt'a biraz acidim bu bolum, ev sahneside muthisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 abiiiiii her bölüm ayrı zirve artık. Oyunculuklar kurgu çok fenaaaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 oyşhhh ne bölümdü lan! hank gene paçayı sıyırcak sandım konuşma uzadıkça ama bu sefer yemedi sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar