Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Breaking Bad (2008) - AMC

arcane

Öne çıkan mesajlar

öncelikle spoiler pls. sonrasında da:

Bunneh said:

abi yalnız o resim de kazılmış çıkarılmış bi varil ve kapağı var yerde sen onu sanırım direk yerde gibi görüyosun da öyle değil o yan taraftan kazıp çıkarmışlar burda sadece varil görünüyor

bu nasıl çıkarılmış bir varil ya. basbaya yere gömülü vaziyette. başka bunu dışarı çıkarılmış olarak gören var mı?
veya ne demek istediğini anlamadım

Sosyal ağlarda paylaş

abi

walt o detayları atlamıyor, walt jessenin hankin elinde olduğu detayını yada gerçeğini göz ardı ediyor yediremior zaten yaklanma sahnesi bununla bağlanıyor coward olayı. yoksa işin içinde hank olduğunu bilse o detayları göz ardı etmesine imkan yok tabi, o jessiyi tek başına olduğunu sanıyor hep. hatta köstebek olayında o kadar emin ki kendinden daha orda kurgulanmaya başlıyor bölüm finali waltın dikkatsizliği vs vs.

Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

bi de bugüne kadar milyarlarca şeyi düşünmüş olan walter

gps'siz olduğuna emin olup öyle almaz mı aracı?

bir de şu resimdeki gibi gömmediğinin farkına varmıyor mu allah aşkına. ağzı zemine bu kadar yakın, dik duran bir varil....

Evet o kısım bana acayip mantıksız geldi kendi arabasında bile gps kontrol eden adam kiralık arabayı nasıl kontrol etmez..

Sosyal ağlarda paylaş

gps

o anda zaten waltın düşünme yetisi kayboluyor ya, ailesine karşı ölüm tehdidi almış jesse tarafından ve uzun süredir haber alamıyor. Hali hazırda yoğun bi panik halinde ve aniden, aynı anda jesse'den haber alıyor ve parasını bulduğunu, yakacağını söylüyor. Walt o an öyle ağır panikliyor ki, jesse'nin söylediği şeyleri hiç düşünmüyor, oturup belki 1-2 saniye düşünse, "hasktir len kimi yiyon" diyecek ama ruh hali facia durumda. Ben en azından öyle gördüm izlerken, o yüzden seems legit

Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca ben hala Hank'in hareketlerinin yasallığını sorgulamaktayım. Amerikan polisinin kendi başına kafayı birine takıp onu frameleme gibi bir yetkisi var mı? The Wire'de bunun tam tersini görmüştük. Adam paralarını kurtarmak için koşa koşa çöle gitti diye kelepçeleme falan ne biçim iş? Heyecandan kaçırdığım olaylar mı var yoksa?

Sosyal ağlarda paylaş

hank sonuca ulaşmaya çalışıyordu şu an elinde yeterli kanıt var, o telefon kayıtları, walt'un çöle gitmesi ve en önemlisi partneri gomez'in şahitliği o yüzden olayı çözdüm ağalar diye çıkacak ve kahraman ilan edilecek büyük ihtimalle... tabii walt'un hinlikleri olmasa.

Sosyal ağlarda paylaş

BlaCk said:

hank sonuca ulaşmaya çalışıyordu şu an elinde yeterli kanıt var, o telefon kayıtları, walt'un çöle gitmesi ve en önemlisi partneri gomez'in şahitliği o yüzden olayı çözdüm ağalar diye çıkacak ve kahraman ilan edilecek büyük ihtimalle... tabii walt'un hinlikleri olmasa.

Sadece yasadışı dinleme olduğu için bile bütün suçları düşer diye biliyorum gerçek hayatta.

Sosyal ağlarda paylaş

Nigger_of_the_sand said:

Ayrıca ben hala Hank'in hareketlerinin yasallığını sorgulamaktayım. Amerikan polisinin kendi başına kafayı birine takıp onu frameleme gibi bir yetkisi var mı? The Wire'de bunun tam tersini görmüştük. Adam paralarını kurtarmak için koşa koşa çöle gitti diye kelepçeleme falan ne biçim iş? Heyecandan kaçırdığım olaylar mı var yoksa?

adam hayatının yalanını atmış ve şu an en çok nefret ettiği kişinin, tüm kariyetini piç etmiş adamın ve en hayvani uyuşturucu satıcılarından birinin peşinde. o olduğunu biliyor ve kanıta ihtiyacı var, sence kanuna sadık kalır mı? ki tuttuğunu koparan biri, ha ortadaki zeka kapışmasını saymıyorum bile (benden daha zeki olamaz kafaları). kelepçeyi takıyor çünkü emin yani.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...