sabonis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 şu an izliyorum da şunu koymak için durdurdum. bu sahnede bir foreshadowing var sanki. bir tek bana mı parmaklıkların arkasındaymış gibi geldi walter white? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 abi bölümü bitir shadow madow kalmaz fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 bi de bugüne kadar milyarlarca şeyi düşünmüş olan walter gps'siz olduğuna emin olup öyle almaz mı aracı? bir de şu resimdeki gibi gömmediğinin farkına varmıyor mu allah aşkına. ağzı zemine bu kadar yakın, dik duran bir varil.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 abi yalnız o resim de kazılmış çıkarılmış bi varil ve kapağı var yerde sen onu sanırım direk yerde gibi görüyosun da öyle değil o yan taraftan kazıp çıkarmışlar burda sadece varil görünüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 öncelikle spoiler pls. sonrasında da: Bunneh said: abi yalnız o resim de kazılmış çıkarılmış bi varil ve kapağı var yerde sen onu sanırım direk yerde gibi görüyosun da öyle değil o yan taraftan kazıp çıkarmışlar burda sadece varil görünüyor bu nasıl çıkarılmış bir varil ya. basbaya yere gömülü vaziyette. başka bunu dışarı çıkarılmış olarak gören var mı? veya ne demek istediğini anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 modlar üstteki mesajı editleyip spoya alabilir mi :/ unutmuşum spoilera almayı şimdi de güncelleyemiyorum valla bana çok net dışarıda gibi görünüyor ama başkalarının da görüşünü duyalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 abi walt o detayları atlamıyor, walt jessenin hankin elinde olduğu detayını yada gerçeğini göz ardı ediyor yediremior zaten yaklanma sahnesi bununla bağlanıyor coward olayı. yoksa işin içinde hank olduğunu bilse o detayları göz ardı etmesine imkan yok tabi, o jessiyi tek başına olduğunu sanıyor hep. hatta köstebek olayında o kadar emin ki kendinden daha orda kurgulanmaya başlıyor bölüm finali waltın dikkatsizliği vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 cok net cikartilmamis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 evet şimdi dikkatli baktım sağ alt taraftan çıkartılmadığı belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 kitaptaki en eski numara ama bence yakışmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 sabonis said: bi de bugüne kadar milyarlarca şeyi düşünmüş olan walter gps'siz olduğuna emin olup öyle almaz mı aracı? bir de şu resimdeki gibi gömmediğinin farkına varmıyor mu allah aşkına. ağzı zemine bu kadar yakın, dik duran bir varil.... Evet o kısım bana acayip mantıksız geldi kendi arabasında bile gps kontrol eden adam kiralık arabayı nasıl kontrol etmez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 bu ne biçim bölüm allahın belaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 gps o anda zaten waltın düşünme yetisi kayboluyor ya, ailesine karşı ölüm tehdidi almış jesse tarafından ve uzun süredir haber alamıyor. Hali hazırda yoğun bi panik halinde ve aniden, aynı anda jesse'den haber alıyor ve parasını bulduğunu, yakacağını söylüyor. Walt o an öyle ağır panikliyor ki, jesse'nin söylediği şeyleri hiç düşünmüyor, oturup belki 1-2 saniye düşünse, "hasktir len kimi yiyon" diyecek ama ruh hali facia durumda. Ben en azından öyle gördüm izlerken, o yüzden seems legit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 ipne hank inş ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 sabonis said: şu an izliyorum da şunu koymak için durdurdum. bu sahnede bir foreshadowing var sanki. bir tek bana mı parmaklıkların arkasındaymış gibi geldi walter white? güzel yakalamışsın detayı. aynen öyle bir çekim var orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Güzel bölümdü ama kitabı daha güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 ne kitabı lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 game of thrones sevmeyen adam rp'si yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 kitap http://www.afilifilintalar.com/depo/2010/10/cin+ali.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Ayrıca ben hala Hank'in hareketlerinin yasallığını sorgulamaktayım. Amerikan polisinin kendi başına kafayı birine takıp onu frameleme gibi bir yetkisi var mı? The Wire'de bunun tam tersini görmüştük. Adam paralarını kurtarmak için koşa koşa çöle gitti diye kelepçeleme falan ne biçim iş? Heyecandan kaçırdığım olaylar mı var yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 hank sonuca ulaşmaya çalışıyordu şu an elinde yeterli kanıt var, o telefon kayıtları, walt'un çöle gitmesi ve en önemlisi partneri gomez'in şahitliği o yüzden olayı çözdüm ağalar diye çıkacak ve kahraman ilan edilecek büyük ihtimalle... tabii walt'un hinlikleri olmasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 walt telefonda bağırıyordu abi herşeyi daha napsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 BlaCk said: hank sonuca ulaşmaya çalışıyordu şu an elinde yeterli kanıt var, o telefon kayıtları, walt'un çöle gitmesi ve en önemlisi partneri gomez'in şahitliği o yüzden olayı çözdüm ağalar diye çıkacak ve kahraman ilan edilecek büyük ihtimalle... tabii walt'un hinlikleri olmasa. Sadece yasadışı dinleme olduğu için bile bütün suçları düşer diye biliyorum gerçek hayatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 ulan telefon kesilince hat çekmiyor hah anladı jesse'nin orada olmadığını dedim ama öyle çıkmadı. olm bu adamlar tüm ülkeyi kapsıyorlar mı lan orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Nigger_of_the_sand said: Ayrıca ben hala Hank'in hareketlerinin yasallığını sorgulamaktayım. Amerikan polisinin kendi başına kafayı birine takıp onu frameleme gibi bir yetkisi var mı? The Wire'de bunun tam tersini görmüştük. Adam paralarını kurtarmak için koşa koşa çöle gitti diye kelepçeleme falan ne biçim iş? Heyecandan kaçırdığım olaylar mı var yoksa? adam hayatının yalanını atmış ve şu an en çok nefret ettiği kişinin, tüm kariyetini piç etmiş adamın ve en hayvani uyuşturucu satıcılarından birinin peşinde. o olduğunu biliyor ve kanıta ihtiyacı var, sence kanuna sadık kalır mı? ki tuttuğunu koparan biri, ha ortadaki zeka kapışmasını saymıyorum bile (benden daha zeki olamaz kafaları). kelepçeyi takıyor çünkü emin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar