matama Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 http://www.japanesebugfights.com/ bocek fobisi olanlar girmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 uyaralım böcek fobisi neyin olanlar tıklamasın diye, içim gitti sayende :D ayrıca eğlence bölümüne taşınmalı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 sitenin ismine dikkat etmedim girdim merak ettim videoyu açtım böcek fobim var acaip şekilde kaşınıyorum halada devam edio amk.... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 valla ozur bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 o uyarmasada ben uyarmıştım black gg, ben izlemedim çıtırtıyı duyunca dsfsgsdfdsf :D bakalım daha kaç kişinin mezarı olacak bu dopic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 hmm içim alt üst olarak da olsa izledim, çok ilginç şeyler var. yine japonlar, yine japonlar diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 spiker aynı winning elevendaki hehe akrebe yazık olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Allah kahretsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 favorilerim 11, 10, 6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 ben akrep alır diodum. bahsi kaybettim:( JBF Iddaa açsak nası olur ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 yazın o sarı akrebin aynısından öldürdüm.. sinek ilacıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 bok böceği değilmi o ? 10 numara alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 dana burnu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 çiyan çok iyi. ama kafasında uzun kıskaçları olan tam böcek katili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 işte kultur farklılıgı diye buna diolar cok guzel bi nokta...:D biz koroz kapıstırıyoz onlar bocek... 11 harbiden dehset yalnız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 +0 Geyik böceği sanırım. Burada +4 ü var. http://www.asahi-net.or.jp/~pr2m-tnd/kuwabaka2001d/Lucanus_akbesianus.jpg Edip: Ayrıca böcek fobisi bende de var ayaklarımda kaşınmalar huylanmalar başladı habire yere bakıyorum ama halen izliyorum ve sana lanetler yağdırıyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 abi ne fobiymiş sizinkide ya ahuahua. hiçbişi yok videolarda. akrepler ilk 2 videoda rezil oldular :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 13 sanırım o tarantulanın boyu nedir ulan oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 abicim favorum 2 3 boynuzlu olan bocek delikanli bi bocek akrrep tkatliyo felan akrepler direk rogue abi ambush yapiyo aliyo maci bide abi tarantula tam baba yane geldi cakti gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 hepisni izliyemedimde, abi birinde cekirge koymuşlar eşşeka rısıyla naapsın hayvan caaz, peygamber develeri kötü harcandı daha ii performans bekliyodum onlardanda olmadı, o bone'un bahsetiği hayvanlar dehşet, bide onun 2 boynuzlu gibi olanı varya, adam herşeyi deldi sıka sıka ya yuh diyorum. en cok şeye üzüldüm bi cekirge, bide yeni gine bilmemne deniz boceiğ getirmişler, ha hayvanı gözünden soktu akrep öle dövdü üzüldüm ona resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 böcek fobim var ve videoyu acaip izlemek istiyorum. bi kaç kere böceklerin dövüşüne şahit olmuştum. yukardaki resim bile beni benden almaya yetti. tüyler diken diken. arghhh. kim kim döüşüyolar anlatsanıza :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 tarantulalar amma acizmiş akreplere karşı bunu öğrendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 öff kaşıntıdan geberecem 20dkdır izliyorum ama çokda zevkli ve şaşırtıcı. o arı ne öyle yaa rakiplerini sokmuyor, ısıra ısıra gebertiyor. acaba "bu kim la ben buna ultimi harcamam" modunda mı geziyor nedir? takdir etmekle beraber kendisiyle inşallah gerçek hayatta karşılaşmayız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 off çok güzeller, izlemek istiyorum ama kaşıntı tuttu, huylandım üf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Abii Arı ownz hiç bi özelliği yok bodozlama dalıyor lightining reflex edasında takılıyor ama çiyan üzdü bende üzüldüm favorimdi akrep bile dövdü :P said: RULES OF JAPANESE BUG FIGHTS 1. Two Bugs to a fight 2. Bug fights go on as long as they have to 3. No outside weapons in Bug Fights Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar