Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bereket Tanrısı Sevgini Üstümüzden Esirgeme

fedaykin

Öne çıkan mesajlar

Düşünün ki birisi Allah’ı bizi yarattığı için çok seviyoruz, her daim onu kalbimize yakın taşımak için küçük Kur’an ları cebimizde taşımak istiyoruz diye bir konu açıp bu türevde şeyler içine yazıyor. Bir yönetici de bu konuyu garbage’a yani çöpe atıyor. Bu hakaret değildir de nedir?

Ben özgürlük istiyorum ama sadece bana…
Ben dini inancıma saygı duyulmasını istiyorum ama sadece bana…
Bütün dinlere saygı duyulmalıdır ama geçerli dinlerin listesi budur…

Bu şekilde bir mantığın paticik de kabul görmesi ve yöneticiler (alan veya genel bilemiyorum) tarafından uygulanması beni son derce üzdü.

Neyse, ben bütün bu yaşanan tatsızlıkları olmamış kabul ederek yazıma buradan devam ediyorum.

Bereket tanrısı Priapos hepimize mutlu gelecekler vaad etmektedir. Hatta o, o derece yücedir ki rahmetini sadece kendinse inananlara değil bütün insanlara sunar. Bakınız benim evimde sadece bereket tanrıçasının heykeli var, ne yazık ki kendisinin yok ama buna rağmen rahmetini üstümüzden eksik etmiyor.

Sizden sürekli bir şeyler bekleyen, ortalığı yakıp yıkan, selleri üstünüze salan ve yakmak ile tehdit eden sahte tanrılar ile bu güne kadar vakit kaybeden kardeşlerim, zararın neresinden dönerseniz kardır. Tek gerçek din, tanrımız ve tanrıçamızın yoludur.

Rahmetleri üzerinizde olsun.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...