P.O.L.I.C.E Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Kız ark lazım bana kısmetimi kapatmayın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Yörünge dışında kısmet istermisin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 aga seni mi silsinler toptan!? ha1? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Adım geçsin istedim ilerde torunlarıma göstericem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
P.O.L.I.C.E Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 yok kalsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 İnşallah 35'ine kadar bakir kalırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Xaenin said: İnşallah 35'ine kadar bakir kalırsın. küfretsen daha iyiydi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 35inden sonrada şişko,kel,dişleri sarı biri olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Xaenin said: İnşallah 35'ine kadar bakir kalırsın. omfg:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
P.O.L.I.C.E Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 hauzuhauhzuau :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faerie Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 aman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 çin seddine tırman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 tam da sana Pm atmak uzereydim. madem sen Pm atmayı tercih etmedin, biz de public yazalim. selam bir baska uyenin fakei olmadigi ihtimalini vererek konusuyorum ki, mesaj sayından ve kayıt tarihinden ve daha onceki konusmalarimizdan ve benim tepeye astigim bölüm kurallarindan ogrenmen lazimdi simdiye kadar forumda/kişiselde nasil basliklari severiz sevmeyiz, neler yasaktir neler değildir. eklemeyi unutmusum kurallara v, daha once bu kadar ısrarcisiyla karsilasmadigimizdan dolayı: burasi forum. burda topic acarak kız arkadas bulamazsin. hiç birimizin amaci kimseye çöp çatanlik yapmak değil ayrica erkek bayan farketmez, hiç bir uyenin karsi cinsten bir uyeye sarkintilik yapmasi, yavsamasi, harasslemesi kabul edilemez. donita isimli kullanicyla actigin bu kacinci topic, insanlari bezdirmek icin kasma kasiyorsan da bunu zaten paticikte yapamazsin, izin vermiyoruz. online bir admin bulundugu zaman da kişisel bölümünden permanent bi şekilde uzaklaştirilmani sagliycam, cünkü yaptiklarinin içinde ne kadar arasam da bir iyi niyet kırıntısı goremedim. bu demektirki, kişiselde konusulan konulara sen uygunsuzsun. topici simdilik acik birakiyorum, lafi soyledi susturdu, hitler misin be kadin diye yorumlar yapmayin diye. buyrun altinda tartisalim tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Fake çıkarsa ne gülerim ha, o kadar uğraştın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 nası ya patiden bi kızla çıkamaz mıyız :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 evet kaan ozman kırırım bu kişiseli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 bLackcha0s said: nası ya patiden bi kızla çıkamaz mıyız :( hahahahaha oooofff hahahah gülmekten ölmek üzereyim ahahahahahah ahahahahahahahahaahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 police dory sana yazıyor benden söylemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Ahahah bariz kıskanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Nası yaa, ayrılcak mıyız şimdi? Kurallarda Yazmıyo? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 of. said: burda topic acarak kız arkadas bulamazsin. hiç birimizin amaci kimseye çöp çatanlik yapmak değil ayrica erkek bayan farketmez, hiç bir uyenin karsi cinsten bir uyeye sarkintilik yapmasi, yavsamasi, harasslemesi kabul edilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 şimdide topic açıomuş dory patiden kız arkadaş bulmama izin vermio die uhhuafdgsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 ilke says: Ya dory bu Police cok tatli cocuk aslinda ilke says: Ama niye bu kadr gozu disarda anlamiyorum. ilke says: Hayir bi de benim bolumumde yani. dory says: Takma be oglum bu kadar, sana talip mi yok buldun balonlu bebeyi ilke says: dory oyle deme anlayamazsin su an beni gercekten ilke says: En azindan uyari gibi birsey at ilke says: Beni sevmeyecek olsa bile en azindan o yazilari yazamasin :( dory says: Canim boyle yapma lutfen ya :( tamam uyariyorum =/ konusma aslinda boyleydi, düzelttim /dory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 off=) ahhahah:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 bLackcha0s said: nası ya patiden bi kızla çıkamaz mıyız :( ahah adam üzülmüş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar