Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Haftalık ne kadar alıyorsunuz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ihtiyacım olduğu kadar aliorum o yüzden belli bi harçlıım yok =) buyüzden de para biriktiremiorum. 1 hafta hiç dışarı çıkmiim para almadıımdan dolayı bi şey kalmio kenarda :/
Mesaj tarihi:
benim belli değil ya
ihtiyacım olursa kalkar alırım annemden babamdan felan
ihtiyaç derkende
günlük 2 paket sigara
kola abur cubur
dışarı çıkıyosam alırım yine yetecek şekilde.
Mesaj tarihi:
Mortis said:
ihtiyacım olduğu kadar aliorum o yüzden belli bi harçlıım yok =) buyüzden de para biriktiremiorum. 1 hafta hiç dışarı çıkmiim para almadıımdan dolayı bi şey kalmio kenarda :/

aynı dert bende de var aylık olsa belki para biriktirim.
ihtiyacım olduğu zaman para almanın şöyle derdi var; napacaksın tarzında sorularla karşı karşıya kalabiliyosun. şunu şunu yapıcam şu kadar lazım demek gerekiyor ki bazen hiç hoş olmuyorr!! aylık en güzeli plx
Mesaj tarihi:
Mortis said:
oha kira falan ödeyip nasıl 350 ytl ile geçiniosun

ewt 70 kira veriyorum 65 de eve (ihaşe) var oraya veriyorum geriye kalan para bana yetiyor ve artıyor

Not: okula dibimde yürüyorum yol parası yoq sigara kullanmıyorum :)
Mesaj tarihi:
valla okurken çalışmak en iyisi, hem paranı kazanıyorsun hem de boş vaktin pek olmadığı için parayı da öyle kolay kolay harcayamıyorsun. hafiften eben mikiliyor ama olsun.

hele benim gibi gece hayatıyla arası pek iyi olmayan biriyseniz para bile biriktirebiliyorsunuz.
Mesaj tarihi:
valla ben okurken çalışıyorum ama çalışmazken daha az para harcıyordum...

yemek yapmaya bile üşeniyorum yorgunluktan yemeksepetine dayanıyorum.. sonra haftasonu en az 100 ytl harcıyorum günde patlıyor içimde, ama başka türlü de motive olamıyorum..
  • Yeni Oluştur...