Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 22 milyarlik okulda burslu okudugumdan, mumkun oldugunca farki kapatacak sekilde aliyorum efendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Ona rağmen seni paramla döverim çocuk. BURSLU, FAKİR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Yemek ver - xaenin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 80 alıorm haftalık genelde 40 ı hafta içi gidio 40 ıda hafta sonu. tam yetio.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 60 civarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 ihtiyacım olduğu kadar aliorum o yüzden belli bi harçlıım yok =) buyüzden de para biriktiremiorum. 1 hafta hiç dışarı çıkmiim para almadıımdan dolayı bi şey kalmio kenarda :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Ekmek said: Yemek ver - xaenin Ama o acelem olduğu içindi sdhf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 benim belli değil ya ihtiyacım olursa kalkar alırım annemden babamdan felan ihtiyaç derkende günlük 2 paket sigara kola abur cubur dışarı çıkıyosam alırım yine yetecek şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Çok para almıyorum. Günlük 5 YTL sigaraya gidiyor. Haftasonu canlı müzik sinema derken biraz daha artıyor masrafım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 belli olmuyor ama sigara cakiyor biraz =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Mortis said: ihtiyacım olduğu kadar aliorum o yüzden belli bi harçlıım yok =) buyüzden de para biriktiremiorum. 1 hafta hiç dışarı çıkmiim para almadıımdan dolayı bi şey kalmio kenarda :/ aynı dert bende de var aylık olsa belki para biriktirim. ihtiyacım olduğu zaman para almanın şöyle derdi var; napacaksın tarzında sorularla karşı karşıya kalabiliyosun. şunu şunu yapıcam şu kadar lazım demek gerekiyor ki bazen hiç hoş olmuyorr!! aylık en güzeli plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 valla ben haftalık değil aylık geliyor 350 YTL alıyorum bunun içinde kira ve deger giterlerde var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 oha kira falan ödeyip nasıl 350 ytl ile geçiniosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Mortis said: oha kira falan ödeyip nasıl 350 ytl ile geçiniosun ewt 70 kira veriyorum 65 de eve (ihaşe) var oraya veriyorum geriye kalan para bana yetiyor ve artıyor Not: okula dibimde yürüyorum yol parası yoq sigara kullanmıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 anladım 70 ytl kira iimiş ama =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 ya evde tek başıma kalmıyorum :) küne arkadaşlar var 5 kişi kalıyoruz evde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 ben çok alıomşm babam saolsun demem lazım bi =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 hersey dahil haftalık 120 fln. bide aylık 160 burs bide kart var sormayın gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 para almıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 haftalık almıyorum. ihtiyaç oldukça alıyorum, çok sıkta olmuyor. olmadı kredi kartları sağ oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 aylık alıyorum 2000ytl fakat bunun için yakıt masrafımda var zaten 600 ü yakıta gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 oyşşş ivinin de para bitiyorsa biz yandık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 aylık 1000 ytl + kredi kartı 1500 ytl geliyor kredi kartının bir kısmını ben ödüyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 valla okurken çalışmak en iyisi, hem paranı kazanıyorsun hem de boş vaktin pek olmadığı için parayı da öyle kolay kolay harcayamıyorsun. hafiften eben mikiliyor ama olsun. hele benim gibi gece hayatıyla arası pek iyi olmayan biriyseniz para bile biriktirebiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 valla ben okurken çalışıyorum ama çalışmazken daha az para harcıyordum... yemek yapmaya bile üşeniyorum yorgunluktan yemeksepetine dayanıyorum.. sonra haftasonu en az 100 ytl harcıyorum günde patlıyor içimde, ama başka türlü de motive olamıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar