Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 ana wissy hatunmuş!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 CthuLhu said: ana wissy hatunmuş!!aha evt ona bende sasırmadım değil.bunca yıl neden sakladın asdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Ne sacmaliyorsunuz? Ne hatunu ya... =[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 -Wissy said: PI'deki cocugun omuzlari dar bikerem. Ben asik olmustum bir ara kendisine, sonra sevgilim caydirdi kendisinden omuzlari dar diye. Gercekten de dar... Masaya memelerini koyup `Mojito icmek ister misiniz?` diyen kiza gelince..: n1 ozaman gaysin:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 tuhh be sevindiydim patide hatun sayısı artor die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 tühh be ben de sevindiydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 lol? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 @aktif sevinme amaclarımız farklı.öff lafım carpıtıldı.( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 zuhahah harbi wissy aydınlat bu konuda bisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 birinden "çocuk" diye bahsedince tabi akla erkek geliyo..harbi merak ettim şimdi. bu arada kızın adı yücel diildir ya..yok yok diildir. ama hoş hatun hakkaten =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 josgelin, ayni kizdan bahsediyoruz sanirsam, ben gittigim zamanda 2. kattaydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Cok dar goruslusunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 aha ciddi gay çıktı ahefauhfueahfaufh:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Arkadasim komik degil. Cocuk yakisikliydi yani. Sezar'in hakki Sezar'a... Bir erkeki yakisikli bulmak gaylik belirtisi degildir. `Asik oldum` da `geyik` bir kullanim. Hadi dagilin simdi. Kiz da yok size gay de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 offff:( *kahveye geri girer batağa devam* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 erkeklere guzel diorm aynı muameleyle karsılasıorm.anlıorm seni wissy sori bab! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 aquila said: josgelin, ayni kizdan bahsediyoruz sanirsam, ben gittigim zamanda 2. kattaydi. Şükrü, geldiğinde haber ver de gidelim Pi'ye, durumu açıklığa kavuşturalım. Sonra artık düello mu yaparız, güreş mi tutarız bilmiyorum. @irin; ince telli de değildi, çok uzun da değildi saçları. Toplamıştı gerçi ama yine de çok uzun değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 ahh :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 abi kizi ortaya birakiriz, kime giderse o alir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 @fly sen de mi pi den birine yazıosun? noluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 izmirde pi yokmuş iyi ki lan sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 ya wissy ne kızıyorsun ki nerden bilebiliriz =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar