BonePART Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 brezilya ile beraberiz bizde ronaldonun nisanlisi icin kapadik desek yerler mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 ben yedim tamam hadi kabul:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2008 abi o daha kötü hadi bize küfrediolar falan kapatıolar. Ama hatun denizde binbirpozisyon deniyor sevgilisiyle sonra tüm küçük hinyo ları mahrum ediyorlar görüntülerden. işte böyle böyle topçu oluyo bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 hinyolar hahahah bu arada o bahsi geçen video yu hangi isimle aratıp bulabılırım? sadece genel kültür için soruyorum. sorduklarında bu video dan akaptılmıştı derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 your freedom u indirdim fakat bi sorun cikti download rate sadece 8kb ,program 8k ile limitliyor ve birde yasak olsun olmasin hersiteyi freedom ile aciyor, ben mi kurarken bi terlik yaptim diye dusunuyorum ,yai youtube 8k ile acmasin daha iyi ,yardimci olabilirmisiniz tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thasaad Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 http://www.rlslog.net/turkey-banned-access-to-youtube-again/ yorumlar inanılmaz,yazık ne hale getirdiler güzelim ülkeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 said: Several prominent Turkish journalists and writers — including Nobel literature prize winner Orhan Pamuk — have been tried for allegedly insulting “Turkishness.” And this country wants to join the European Union… elin denyolarına şu yorumları yaptıranlar utansın gerçekten. atatürkü, türklüğü koruyorum diye saçma sapan işler yaparken hiç mi sonuçlarını düşünmezsiniz kardeşim yazıklar olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 İp engelidemi koymuşlar ne yapmış bunlar yaf. DNS zaten opendns yinede girmiyor siteye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 aynen hala yok bende de..ractanın verdiği ssg entryleri de cidden cuk'lamış.utandım kendimden ama şöyle de bişey var.Ben seçmedim gereken yasayı çıkartırız kimseye soracak değiliz diyen herifleri.Ben şu an baskı altında bir yerde,bir kaç sığınakta kaçak,kendi istediği gibi yaşayan tip olarak görüyorum.İnandığım bütün kurtuluş yolları onların elinde.Hukumuş demokrasiymiş şuymuş buymuş,ve istedikleri gibi yönlendiriyorlar.Bak ssg çok güzel demiş;karşındakinin yüzüne osurma yasası çıksa yapacaksın,yasa çünkü bu.E bunu da tek başına iş başına getirerek sen verdin bu tiplere.Tepki göstermek gerek denmiş.E hatırlatırım Cumhuriyet Mitinglerini,ne faydası oldu yaptıkları icraatlara ona buna?abartmayalım o kadar da çok kişi değillerdi dedi adamlar..Kaç kişinin tepki verdiğine takıldılar,ne tepki verildiğine değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 yorumlara gel (bunlar daha sayfanın yarısına kadar olanlar, diğerlerini okumadım) said: those barbarians never learn i hope one day they will be civilized… said: Poor primitive islamists :-( Get with the times plz … said: I just wish it would be possible to put a gigantic dome on the whole region (Saudi Arabia , Iran , Turkey , Iraq , Israel , Pakistan ect)and let them kill each others. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Yav o kadar anlamsız ve saçma yorumlar var ki. Adam Bush'la Atatürk'ü karşılaştırmış. Sorsan Türkiye'nin yerini bilmeyen lavuk, angutça konuşmuş. Sansüre elbette karşı çıkacağız ama kullanmamız gereken argümanlar böyle sapır saçma siteler ve yorumlar olmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 said: Poor primitive islamists :-( Get with the times plz … noktayı koymuş,Bu da nokta (.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 said: This is very funny to me!! What a loser country.. haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 treewalk indirmek şart oldu bu dakkadan sonra ilkinde milleti alıştırmışlardı bunda vurdular son darbeyi... milletin sesi de cıkmıyor kalır böyle artık.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 dns değiştirincede olmuyor babsiler napıcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Ya varya, bu yorumları yapana ngutlar ayrı angut, onlara *daha orta derecede bile konuşamadıkları ingilizceyle- dahada angutça cevap verip, yorum yapan angutlara daha da angutça yorum yapmasıan sebep veren angutlar dahada angut. Hiç bişi demiyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thunderbird Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 YouTube’a Proxy Siteleri ile Erişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 pekaziz said: kullanmamız gereken argümanlar böyle Argümanım benim farklı. Devletin saçma sapan hareketleri ve veletleri muhattap alması sonucu bizi dışardaki insanlara yanlış tanıtması ya da insanların hakkımızda böyle yorumlar yapmasına fırsat vermesi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revengeful Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Napıcaz proxy sitelerinden mi girebilicez artık?Çözüm önerisi olan?yourfreedom olanı denemedim.bıktım ya treewalk olmuyo o olmuyo bu olmuyo.Dediğiniz bütün DNS leri değiştirdim olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 arkadaşlar bu dns değişimi youtube a erişim vs. nasıl sağlanır okudum ama anlatan kimse olmamış yalnızca tartışılmış.var mı anlatacak iyi niyet timsali birey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 dns değiştirme ile erişemezsiniz, proxy tarzı bir şey lazım malum ipden sansürledi herifler. Ayrıca youtubeya http://www.idesktop.tv/ Buradan erişebilirsiniz dolaylı olarak, genede thumbnailler yok (youtubedan alındığı için) sanırım birisi yazdı buraya tekrar yazdım ben de:b Gene video arama falan var. Hızlı bir proxy serveri bulursanız da gayet hızlı açılıyor youtube. Yourfreedom gibi saçmalıklara girmiyorum çünkü 2mbitim var videoların izlerken yüklemek için durması gibi bir saçmalığı kaldıramam, parasını vermişim o kadar:b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 bence bizimkiler değil youtube bizi engelledi. siz bana erişimi kapatamazsınız ben istifa ederim hesabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 lol oldu :) ciddi zarar youtube için o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Dns base block lifted and ip based block established after than people announce that dns-bypass ability. a site is blocking by ip first time in turkey's internet censorship history. wiki'den. dns engellemesi kaldırılmış ip banlanmış direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 ulan o dünki spikerin kafasını kıracam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar