Daesu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 kırıkkalede herşey olur halkın %90ı kırık zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 ne biçim bi olaymış yaw :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 haha şu %10 bırakayım da sakata gelmesin olayı süper ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 gittim kırıkkaleye saydım 100 kişiden 90 kırıktı :(( acıklama yaptırma yaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 ahahahahahah. doğruysa doğrudur. benim tanıdığım iki kırıkkaleli adam var. süper ikisi de. %100 lük oranla süper bi şehir diyebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibebe Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 süper kırıklardır belki? pelerinli cemil ipekçi hayal et dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 PROJECT MAYHEM!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 aahhahahah belki de yapanlar dayak yedikten sonra daha anamlı olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 RabbiT said: Yok artık deve. hahaha buna koptum. Toplumun %99.999999999u öyleyken böyle mi olur ya blablabla! tepkimizide koyalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 of iimiş. AMA İNANÇLARIMIZLA DALGA GEÇMEYİN yoksa çıkarım patiden. asdsadsaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Apache said: kırıkkale apayrı bir şehir her şey olur ahah senin başkent değilmi lan ora zuhauhhushuhSuhaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Sly-One said: of iimiş. AMA İNANÇLARIMIZLA DALGA GEÇMEYİN yoksa çıkarım patiden. asdsadsaf. İNANMIYORSANIZ BİLE SAYGI DUYUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 RabbiT said: Yok artık deve.Yanlis cevap asdads. Bombaymis, cocuklar soka girmistir heralde euheuheuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 ceaplıyanlar ne demiş acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Her nekadar türban'a karşıysam da eğerki bu olay kasıtlı olarak yapılmışsa buda terbiyesizliktir insanların inançlarıyla dalga geçmek olmaz yakında Aşşağıdaki hangi salaklar isayı çarmıha gerildi zannediyo tarzı sorularda çıkar bunlar böyle uzar gider ama soru kasıtlı hazırlanmışsa kınıyorum. edit:düzelttim tamam=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibebe Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 karşısaydam? karşıydımsa demek istedin sanırım, "karşı olsam da" da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Bence Manda ama tam emin değilim boş bırakıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Aga türban lafı geçmeyen yerden türban çıkarmışsın, olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Türkiyenin şuanki "konu"su o buyuzden ondan örnek verdim. Yapılan Terbiyesizlik insanların dini duygularını kullanıp rant sağlamaya çalışmak yada insanlarn dini duygularını bu şekilde aşşağılamak ikisinide yapanların o aşşağıdaki 4 şıktan farkı kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Tabii ki büyük ayıp. Yukarda ombak efendi'nin yaptığı da ayıp mesela. De türban ile Tanrı ayrı kümelerde, kesişiyolar bi yerden sadece, o yüzden dedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 benim anlamadigim olay bu heriflerin ateistlere/diger dinlere inanalara her turlu seyi soyleyip ondan sonra "inananlara saygi piliz aga" cekmeleri edit: typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Bir insan nasıl hem ateistlerle hem diğer dinlere inananlarla dalga geçebiliyor, ben de bunu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Xaenin said: Bir insan nasıl hem ateistlerle hem diğer dinlere inananlarla dalga geçebiliyor, ben de bunu anlamadım. cidden böle bi insan neye inanıyodur acaba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 sexe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 gavur, kafir, kitapsiz pez... vs. ps: "/" = veya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar