Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

varmısın yokmusun

nukbasliklikiz

Öne çıkan mesajlar

Bencede en kalitesizi Varmısın yokmusun. Ortada ne soru var ne yarışıcak birşey. Program da Tek muhabbet şu

-Bunda küçük olduğunu seziyorum
Kutu açılır.
(Çıkan büyükse muhabbet)
-Son anda hissettim büyük çıkacağını ama birşey diyemedim
(Çıkan para küçükse)
-Biliyordum geçen haftada vıdı vıdı oldu.........

bilmiyorum benim gibi düşünen varmı. Ahmet çakarın şansa bak'ı bundan eğlenceli geliyor
Sosyal ağlarda paylaş

masticore +1

bu kadar anlamsız bir yarısma yok ya, su yarısmaya cıkıp da para kazanamadıgı (ki kazanamama diye bir sey yok galiba) veya az kazandıgı icin uzulenleri anlamıyorum, bir sey yaptıkları yok ki, oraya cıkıp oylesine para alıyorlar...
Sosyal ağlarda paylaş

Bence de gayet boş bir yarışma. Ne zaman baksam kutuyu açan tipler salya sümük ağlıyor, yarışmanın formatını tam bilmediğimden yarışmacıdan kar mı alıyor o kutuyu açan elemanlar yoksa reyting kaygısı için mi ağlıyorlar bilemiyorum. Tek muhabbet, kırmızı kaldı az para teklif edilecek mavi kaldı bilmem ne.. Benim sevdiğim gelmiş geçmiş tek yarışma programı Rizikoydu, ne severdim ya..
Sosyal ağlarda paylaş

pozitif düşün pozitif düşün. pozitif düşününce kutunun içindekilerin değiştiğini iddia edenler var orda. Acunun süreyi doldurmak için yaptığı şaklabanlıklar. senaryomudur nedir artık. şorayın yarışma güzel aslında ama adamı kanser eder o da.
Sosyal ağlarda paylaş

Bence çok dandik bişey, ayrıca söyleneceklerin önceden senaryoyla belirlendiği konusunda ciddi şüphelerim var.

Şüphemin kaynağı şuydu:
Dün ya da önceki gündü sanırım, rastladım işte bakınıyodum, bi dörtlük olayı mı ne varmış, birbirlerine şiir okuyolar. Kutuyu açıcak amcalardan bi tanesi "benim de bi dörtlüğüm var ehi ehi" diyip okumaya başladı, ama cidden okuyo, yani kutuyu okuyo...
Yani ciddi ciddi kutusunun arkasından kopya çeke çeke okudu şiiri
(şiirler de hep yarışma, acun, hamdi abi ekseninde filan gidiyodu)

Bence bunların ellerine senaryoyu tutuşturuyolar, kazanırsa gidin teletubbie gibi kutlayın, kaybederse "ben dediydim ben büyük açarım diye" diyin filan diye ezberletiyolar. Çünkü sorun sırf o şiir olayı değil, yarışmacıların tavrı da çok yapmacık.
flash tv dizilerine benziyo=)
Sosyal ağlarda paylaş

ShadowFury said:
Bence çok dandik bişey, ayrıca söyleneceklerin önceden senaryoyla belirlendiği konusunda ciddi şüphelerim var.

Şüphemin kaynağı şuydu:
Dün ya da önceki gündü sanırım, rastladım işte bakınıyodum, bi dörtlük olayı mı ne varmış, birbirlerine şiir okuyolar. Kutuyu açıcak amcalardan bi tanesi "benim de bi dörtlüğüm var ehi ehi" diyip okumaya başladı, ama cidden okuyo, yani kutuyu okuyo...
Yani ciddi ciddi kutusunun arkasından kopya çeke çeke okudu şiiri
(şiirler de hep yarışma, acun, hamdi abi ekseninde filan gidiyodu)

Bence bunların ellerine senaryoyu tutuşturuyolar, kazanırsa gidin teletubbie gibi kutlayın, kaybederse "ben dediydim ben büyük açarım diye" diyin filan diye ezberletiyolar. Çünkü sorun sırf o şiir olayı değil, yarışmacıların tavrı da çok yapmacık.
flash tv dizilerine benziyo=)
evet banada öyle geldi oyuncuların harbiden rol yaptıkları belli ama birde orda olmak var
Sosyal ağlarda paylaş

Varmısın Yokmusun tuttu...
Şimdi türevlerinin çıkma zamanı, 1-2 yıl içinde türevleri ile birlikte tarihin tozlu sayfalarına gömülecek. Ardından nefret edeceğimiz yeni bir program başlayacak. Sonuçta bu tarz programlar hep olacak.

Bkz. Televole ve türevleri
Bkz. Bbg ve türevleri
Bkz. Çarkıfelek ve Türevleri
Bkz. Popstar ve türevleri
Bkz. Kaynana Programları ve türevleri
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:
Bencede en kalitesizi Varmısın yokmusun. Ortada ne soru var ne yarışıcak birşey. Program da Tek muhabbet şu

-Bunda küçük olduğunu seziyorum
Kutu açılır.
(Çıkan büyükse muhabbet)
-Son anda hissettim büyük çıkacağını ama birşey diyemedim
(Çıkan para küçükse)
-Biliyordum geçen haftada vıdı vıdı oldu.........

bilmiyorum benim gibi düşünen varmı. Ahmet çakarın şansa bak'ı bundan eğlenceli geliyor

ahahahahhahaha
güzel yorum :D
benide çok bayıyor bu program. bide hergün var :(
Sosyal ağlarda paylaş

Smoke said:
Varmısın Yokmusun tuttu...
Şimdi türevlerinin çıkma zamanı, 1-2 yıl içinde türevleri ile birlikte tarihin tozlu sayfalarına gömülecek. Ardından nefret edeceğimiz yeni bir program başlayacak. Sonuçta bu tarz programlar hep olacak.

Bkz. Televole ve türevleri
Bkz. Bbg ve türevleri
Bkz. Çarkıfelek ve Türevleri
Bkz. Popstar ve türevleri
Bkz. Kaynana Programları ve türevleri
Popstar konsept değiştirip hala devam ediyo türevleriyle :)
Televole türevleri genel olarak magazin programı formatına döndüler ve vazgeçilmezimiz artık :)
Çarkıfelek Mehmet Ali Erbil ile yeniden başlıyor Kanal1'de. Medyapım sağolsun Çarkıfelek açığımızı gideriyor asfdfg
BBG yeni bitti ama tutmadı sanırım bi daha yapmazlar bi 5 sene daha :)
Kaynana programları Semra hanım'dan sonraki çöküşü kaldıramadı (:D
Sosyal ağlarda paylaş

annemin yarışmayı anlayıp parayı nsl kazanıp yada kaybettiklerini kavraması epey sürdü :p ama şimdi haftada 8 gün onu izliyo.bide öyle tepkiler veriyoki sanki o kazanıp kaybediyo.annem gibi milyonlarca insanın olduğu ülkemizde bu program her akşam 1. oluyo.neyse kaynanalardan fln iyidir
Sosyal ağlarda paylaş

programda en uyuz olduum şey:
LAN ZATEN O PARA SİZİN DİİL.. ne diye kaybetcem diye ağlıosun heycan yapıosun. allahım ya. sanki girişte cebinden 200.000 ytl almışlar da onu geri almak için yarışıo cık cık cık..

zaten bi soruya cvp vermion. zaten aklını mantıını kullanmıon. zaten herhangibi en ufak efor sarfetmiosn. varım... yokum.. bunu diyip 3-5 kuruş kazancan veya bi servet. lan ne ağlayıp sızlanıosun. yok abi çok salak bu insanlar of off.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...