nukbasliklikiz Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 ulan kutuları hızlı açsalar belki izlerim ama her kutuyu açanın yaptığı yıkama yağlama ve uzayan cıvık muhabbetler felan çekilmiyor hemen kapatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 İnsanların duyguları üzerinden reyting toplayan yarışma programlarının başına kötü şeyler gelmesini umuyorum. Böyle saçmalık olamaz, psikolojisiyle oynuyorlar lan resmen. Kırarım öyle Acun'u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Bence ekrandaki en kaliteli yarışma programı üstelik çok eğlenceli. E haliyle adamlar reyting için kutuları yavaşca acıcaklar. Çok güzel bi ortam var yarışmada. bi Ahmet Çakar ı izleyinde siz duygu nasıl sömürülüyor görün =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 gayet güzel bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Bencede en kalitesizi Varmısın yokmusun. Ortada ne soru var ne yarışıcak birşey. Program da Tek muhabbet şu -Bunda küçük olduğunu seziyorum Kutu açılır. (Çıkan büyükse muhabbet) -Son anda hissettim büyük çıkacağını ama birşey diyemedim (Çıkan para küçükse) -Biliyordum geçen haftada vıdı vıdı oldu......... bilmiyorum benim gibi düşünen varmı. Ahmet çakarın şansa bak'ı bundan eğlenceli geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 ahmet çakara laf yok plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 masticore +1 bu kadar anlamsız bir yarısma yok ya, su yarısmaya cıkıp da para kazanamadıgı (ki kazanamama diye bir sey yok galiba) veya az kazandıgı icin uzulenleri anlamıyorum, bir sey yaptıkları yok ki, oraya cıkıp oylesine para alıyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 "ben hep küçük açtım bundan sonrada küçük açarım!!!""" kutu açılır "vay anasını..."" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Bence de gayet boş bir yarışma. Ne zaman baksam kutuyu açan tipler salya sümük ağlıyor, yarışmanın formatını tam bilmediğimden yarışmacıdan kar mı alıyor o kutuyu açan elemanlar yoksa reyting kaygısı için mi ağlıyorlar bilemiyorum. Tek muhabbet, kırmızı kaldı az para teklif edilecek mavi kaldı bilmem ne.. Benim sevdiğim gelmiş geçmiş tek yarışma programı Rizikoydu, ne severdim ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 adam çözmüş olayı, bilginin vs boş olduğunu, önemli olanın tv başındaki adamla yarışmacı arasında bağ kurulması olduğunu görmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Koray Uzunun sunduğu çok fena ya, kutuları aşırı yavaş açıyorlar birde tam böyle açtı açacak 1 cm kalmış çat reklama sokuyor. Sinirlenip değiştiriyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Güner Ümit'in sunuculuğunu yaptığı "kutunuzu açıyorum" yarışmasına benzeyen n00b yarışması. Nerdesin be Riziko günleri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Turnike diilmiydi o yarısma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1v Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 pozitif düşün pozitif düşün. pozitif düşününce kutunun içindekilerin değiştiğini iddia edenler var orda. Acunun süreyi doldurmak için yaptığı şaklabanlıklar. senaryomudur nedir artık. şorayın yarışma güzel aslında ama adamı kanser eder o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Bence çok dandik bişey, ayrıca söyleneceklerin önceden senaryoyla belirlendiği konusunda ciddi şüphelerim var. Şüphemin kaynağı şuydu: Dün ya da önceki gündü sanırım, rastladım işte bakınıyodum, bi dörtlük olayı mı ne varmış, birbirlerine şiir okuyolar. Kutuyu açıcak amcalardan bi tanesi "benim de bi dörtlüğüm var ehi ehi" diyip okumaya başladı, ama cidden okuyo, yani kutuyu okuyo... Yani ciddi ciddi kutusunun arkasından kopya çeke çeke okudu şiiri (şiirler de hep yarışma, acun, hamdi abi ekseninde filan gidiyodu) Bence bunların ellerine senaryoyu tutuşturuyolar, kazanırsa gidin teletubbie gibi kutlayın, kaybederse "ben dediydim ben büyük açarım diye" diyin filan diye ezberletiyolar. Çünkü sorun sırf o şiir olayı değil, yarışmacıların tavrı da çok yapmacık. flash tv dizilerine benziyo=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 ShadowFury said: Bence çok dandik bişey, ayrıca söyleneceklerin önceden senaryoyla belirlendiği konusunda ciddi şüphelerim var. Şüphemin kaynağı şuydu: Dün ya da önceki gündü sanırım, rastladım işte bakınıyodum, bi dörtlük olayı mı ne varmış, birbirlerine şiir okuyolar. Kutuyu açıcak amcalardan bi tanesi "benim de bi dörtlüğüm var ehi ehi" diyip okumaya başladı, ama cidden okuyo, yani kutuyu okuyo... Yani ciddi ciddi kutusunun arkasından kopya çeke çeke okudu şiiri (şiirler de hep yarışma, acun, hamdi abi ekseninde filan gidiyodu) Bence bunların ellerine senaryoyu tutuşturuyolar, kazanırsa gidin teletubbie gibi kutlayın, kaybederse "ben dediydim ben büyük açarım diye" diyin filan diye ezberletiyolar. Çünkü sorun sırf o şiir olayı değil, yarışmacıların tavrı da çok yapmacık. flash tv dizilerine benziyo=)evet banada öyle geldi oyuncuların harbiden rol yaptıkları belli ama birde orda olmak var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 bilgisayarda oturuyorum, annemde tvde izliyo bu yarışmayı, geçen replik şu: -serpil hanım kutunuzu nasıl hissediyorsunuz? sizce kutunuz küçükmü? -bence kutum büyük bişey, açmayın derim... annemin gözünden yaş geldi gülmekten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Varmısın Yokmusun tuttu... Şimdi türevlerinin çıkma zamanı, 1-2 yıl içinde türevleri ile birlikte tarihin tozlu sayfalarına gömülecek. Ardından nefret edeceğimiz yeni bir program başlayacak. Sonuçta bu tarz programlar hep olacak. Bkz. Televole ve türevleri Bkz. Bbg ve türevleri Bkz. Çarkıfelek ve Türevleri Bkz. Popstar ve türevleri Bkz. Kaynana Programları ve türevleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Masticore said: Bencede en kalitesizi Varmısın yokmusun. Ortada ne soru var ne yarışıcak birşey. Program da Tek muhabbet şu -Bunda küçük olduğunu seziyorum Kutu açılır. (Çıkan büyükse muhabbet) -Son anda hissettim büyük çıkacağını ama birşey diyemedim (Çıkan para küçükse) -Biliyordum geçen haftada vıdı vıdı oldu......... bilmiyorum benim gibi düşünen varmı. Ahmet çakarın şansa bak'ı bundan eğlenceli geliyor ahahahahhahaha güzel yorum :D benide çok bayıyor bu program. bide hergün var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 varmısın yok musunun türevleri çıkmaz çünkü daha önce 3 kez denendi bu program starda tgrt de atv de hiçbiri tutmadı Acun farkı işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Smoke said: Varmısın Yokmusun tuttu... Şimdi türevlerinin çıkma zamanı, 1-2 yıl içinde türevleri ile birlikte tarihin tozlu sayfalarına gömülecek. Ardından nefret edeceğimiz yeni bir program başlayacak. Sonuçta bu tarz programlar hep olacak. Bkz. Televole ve türevleri Bkz. Bbg ve türevleri Bkz. Çarkıfelek ve Türevleri Bkz. Popstar ve türevleri Bkz. Kaynana Programları ve türevleriPopstar konsept değiştirip hala devam ediyo türevleriyle :) Televole türevleri genel olarak magazin programı formatına döndüler ve vazgeçilmezimiz artık :) Çarkıfelek Mehmet Ali Erbil ile yeniden başlıyor Kanal1'de. Medyapım sağolsun Çarkıfelek açığımızı gideriyor asfdfg BBG yeni bitti ama tutmadı sanırım bi daha yapmazlar bi 5 sene daha :) Kaynana programları Semra hanım'dan sonraki çöküşü kaldıramadı (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Hayır bide kutu söylemeden önce düşünüyolar. Ne düşünüyolar o ara acaba? lan bilgi yok bi bok yok. Bide triplere giriyolar . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2008 annemin yarışmayı anlayıp parayı nsl kazanıp yada kaybettiklerini kavraması epey sürdü :p ama şimdi haftada 8 gün onu izliyo.bide öyle tepkiler veriyoki sanki o kazanıp kaybediyo.annem gibi milyonlarca insanın olduğu ülkemizde bu program her akşam 1. oluyo.neyse kaynanalardan fln iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2008 programda en uyuz olduum şey: LAN ZATEN O PARA SİZİN DİİL.. ne diye kaybetcem diye ağlıosun heycan yapıosun. allahım ya. sanki girişte cebinden 200.000 ytl almışlar da onu geri almak için yarışıo cık cık cık.. zaten bi soruya cvp vermion. zaten aklını mantıını kullanmıon. zaten herhangibi en ufak efor sarfetmiosn. varım... yokum.. bunu diyip 3-5 kuruş kazancan veya bi servet. lan ne ağlayıp sızlanıosun. yok abi çok salak bu insanlar of off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar