paparnoz Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Elbette ki maaşların iyileştirip çalışma saatlerinin düşürülmesi taraftarıyım bende ama hem devlette çalışıp aynı zamanda özel muayenehane de çalışılması olayına tamamen karşıyım. Burada bir ticaret mantığı oluşuyor ve devlette ki hastalar özel'e yönlendiriliyor hali ile adam devlette ki işini bırakmıyor halbuki işini iyi yapan bir doktor olsa devlet de çalışmasa bile adı sanı duyulduğu için parası olan insanlar zaten özel muayenehanesine gelecek ama maalesef ki olay farklı. birde eklemek isterim ki;Akp'nin yaptığı olay zaten sektörü ve insanları özel yönlendirmek,özel sağlık sektörüne teşvik etmek yani akpnin karşı olduğu olay benim dediğim durum zaten değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Hayır, yani annem özel sektörde çalışan bir doktor olduğu için neler döndüğünü çok iyi biliyorum. Doktorları yandaşlarının özel hastanelerinde şimdi aldıklarının 4'te 1'i ücretlerle köle gibi çalışmaya zorlamak adamların amaçları. Eğer halk umurlarında olsa, gider devlet hastanelerinde çalışan doktorlara verlen maaşı arttırıp doktorların muayenehane açma ihtiyaçlarını azaltmaya çalışırlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Rewendor said: Hatta daha güzeli mahalle ya da semtteki akp binasına gidip "bakın biz böyle bir apartmandayız, bu adamınız tüm apartmanı böyle rahatsız ediyor, hepimiz şikayetçiyiz kendisinden. sizin partinizi de küçük düşürüyor. E şimdi bir apartman dolusu seçmen tam seçim arifesi sırf bu adam yüzünden akp böylelerini kolluyor diyip de size karşı dönerse iyi bir şey mi? Sizi temsil ettiğini söylüyor parti üyesi ama tavırları bu yönde. Bir adam yüzünden apartmanı kaybedeceksiniz." dersen jet hızıyla adamın tepesine öyle bir binerler ki muma döner. Budur. Olmadı toplanıp dövelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 abi yeni nesil doktorlardan korkulur ya. önce özel muaynehane sonra devlet hastanesi.. önce domal sonra iyileşmeye çalış mantığı geçerli. anneannem alzheimer hastası. ne ilaç yazarsan yaz, sonuç aynı olacak zaten. önce muaynehanede bakıyo beyefendi, öyle de bi muamele yapıyo ki, ordan çıkıp kadını bilgi yarışmasında şampiyon yapacak puşt. sonra devlet hastanesinde rapor almaya gidiyosun, yüzüne bile bakmıyo aynı adam. bi de insan psikolojisi bi ilginç, herkes domaldığı birini, bir şeyi methetme ihtiyacı duyuyor, kendini salak hissetmemek için kendi beynini kandırmaya çalışıyor sanırım. tedavisi olmayan hastalığa doktor napsın lan? iyi olsa nolur kotu olsa nolur.. konuyla alakasız oldu ama bu da böyle bir anımdır yani. bu doktorun ismini merak eden olursa çalıştığu hastaneyi falan söylerim özelden. ifşa etmek de suç bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 su anda dover veya tahrik edici bisi yaparsam buyuk ihtimal zeytinyagina donusucek bu sahsiyet, virt diye hakli olucak, avukat aman konusma bile lutfen diye yalvariyor, buda adama iki cift soz bile edemedigim icin iyice daraltiyor her gordugumde, merdivende karsilasinca kapici tekmesini basip THIS IS SPARTA cekme istegi ile yanip tutusuyorum bizim apartmandakiler direk omurgasiz, degil iki cift laf soylemeyi sahit olduklari halde korkudan cikip biz gorduk bile demiyorlar, aksine gelip "verme mahkemeye, ugrasma onun arkasi vardir senin genc evaldin var" diye annem yoluyla bizi caydirmaya calisanda var bizim karsi komsuyu misal bu herif siginaga cekip dovmus, sonra agacami ne asmis, adamin kuyruk acisi var atiyor tutuyor gel ifade ver diyince veya adami gorunce ise arazi direk kac senedir hepsi sahit olanlara, cogunada benzer seyleri yapiyor herif ama korkudan kimse gelip bizle beraber sikayetci olmiyor, "yargi onlardan, sonuc cikmaz" "seneler surer, paralar gider" boyle gelmis boyle gider zihniyeti direk, sahito lan cocukta bir haftada anca geldi yani, oda duymadim gormedime yatti bastan ama vicdan sahibiymis iste dayanamayip geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Esh said: dövmeyi teklif etmek yerine daha mantıklı fikirlerle gelin. hani 'amcam dayım ak partili, bağcılar belediyesi encumeni, harbi mafya, buluruz bi yolunu' gibi yorumlara ihtiyacı var bu başlığın. behzat ç. yorumu gerçek hayatta işe yaramaz. öyle bir baglantım yok malesef ç yi bilmemde öle bi işe yarıyorki dedigim. dallamalarıda kendi statünüze yükseltip "mantıklı" olalım demenize gerek yok. zılgıt güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 işte karşındaki dallama olacağı için ne yapacağını kestiremiyosun. 30 kişi adami döversiniz. sonra adam iyileşip viktorun kafasına sıkar. bu durumda win win mi olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Rewendor said: Hatta daha güzeli mahalle ya da semtteki akp binasına gidip "bakın biz böyle bir apartmandayız, bu adamınız tüm apartmanı böyle rahatsız ediyor, hepimiz şikayetçiyiz kendisinden. sizin partinizi de küçük düşürüyor. E şimdi bir apartman dolusu seçmen tam seçim arifesi sırf bu adam yüzünden akp böylelerini kolluyor diyip de size karşı dönerse iyi bir şey mi? Sizi temsil ettiğini söylüyor parti üyesi ama tavırları bu yönde. Bir adam yüzünden apartmanı kaybedeceksiniz." dersen jet hızıyla adamın tepesine öyle bir binerler ki muma döner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Viktor sen dövmeyeceksin hacım. Başkaları senin adına dövecek. Senin bir bağlantın olmayacak. Normal şartlarda dayaktan yana değilimdir ama bu lavuk 100 kere haketmiş. Ağzı burnu yer değiştirmeden rahat etmez bu. Bir otobüs kaldıralım İstanbula doğru? :D Baya gönüllü çıkar burdan. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Viktor said: bizim karsi komsuyu misal bu herif siginaga cekip dovmus, sonra agacami ne asmis, adamin kuyruk acisi var atiyor tutuyor gel ifade ver diyince veya adami gorunce ise arazi direk OHA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 hiç gelemem bööle dingillere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 aman diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 "Tatar Ramazan" said: hiç gelemem bööle dingillere, dincisi-koministi farkmaz valla biri pompalı 2 tüfek var evde, alır daıtırım evini barkını noolcaksa olur sonra okaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Bu tür bir olayı mutlaka basına bildir. Yok şöyle, yok böyle deseler de yavaş yavaş ortaya çıkacak şeyler bunlar. Mutlaka bildir, yaz bir sürü gazeteye tüm detayları ile - ve hatta varsa belgeleri ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Bir yerden elime 10-20m dolar geçsin, direk bir çete kuracağım bu tür adamları suçuna göre cezalandırmak için. Hani eskiden kulak memesinin ucunu falan keserlermiş, aynen öyle. hukukla falan olmaz bu işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Pasta said: Yaşadığım yegane mahalle baskısı dia mı kipa mı ne içki alıyorum -ramazan ayındayız niye alkol alıyorsun sen? -biz ağustos ayındayız -... süper lan hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Aket-Atum said: Viktor said: bizim karsi komsuyu misal bu herif siginaga cekip dovmus, sonra agacami ne asmis, adamin kuyruk acisi var atiyor tutuyor gel ifade ver diyince veya adami gorunce ise arazi direk OHA! nasil bi apartman lan bu auhauhuh agaca baglamis ne demek eauhheauha erde oturuyosun olm sen fikirtepede mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 iste dava var, yoksa kesin alevi olayindan sorna bildirirdim yoksa bide bu adami dovdurtsem o sekil, polis bakicak "sorun yasadiginzi kimse varmi" diye, herif bizle mahkemelik eh cok zor olmasa gerek 2+2=4 e varmak :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Simdi genele bakarsak bu tip bir insan her yerde olmayacagi icin bize cok abes geliyor. Hali ile herkes doverim keserim bicerim moduna rahatca girebilir bunlari okuyunca. Dovunce bir sey olmayacak. Adami bitkisel hayata sokmadikca bir getirisi yok dovmenin. Onu da yapmayacaginiza gore en temizi yasal yollar ile olayi halletmek. Viktor en iyisini yapmissin basindan beri. Umarim davalar sonucu istediginizi elde edersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 texas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 olayı daha yeni okudum ve klasik bir ööküzmüş adam. bence siz alttan alıosunuz o yüzden bu adam bu kadar üstelemeye başlamış değil fetullah ın damadı isterse fetullah ın kendisi olsun ne değşicek ki insnaları rahatsız etmenin hiç bi mantıklı açıklaması yok. ama eğer içinde küfür varsa dayak çözüm olabilir ben kavga sevmeyen bi insanım ancak anneme küfür eden birisi görsem o sırada istenmeyen şeyler yapabilirim. savcılığa baş vurulması en mantıklısı olmuş ancak sizde rahatsz edin adamı en sonunda kavga çıkıcak zaten işleri geren kişi oymuş. her neyse şu anda sözlü tacizden en fazla uyarı verilir, devam ederse para cezası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 fetonun damadı nası oluyor anlamadım, adam evlenmediki hiç pekerin yegeni gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 imam nikahı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 ben ilk defa okudum bu konuyu, cidden moralimi bozdu adamın davranışları. ardahan dan gelesim geldi. umarım davanız hızlı ve sizin leyhinize sonuclanır (ki sizin kazanmanız yüzde yüz). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Konunun belli bir sayfasında zaten forum ahalisi olarak buluşup, otobüslerle mekana gelmeyi falan teklif etmiştik diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar