dagilinuleyn Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 ben öyle bir mesaj atmadım,newdonis degilim,hayal kırıklıgına ugrattıysam kusura bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Prawler said: dagilinuleyn said: evet haklısın dogru söylüyorsun fakat sonunda gene yanlış söylüyorsun. Alkol içen kişi,alkol içilebilcek mekanlarda içer,bi sorun çıkarırsa yasalar geregini yapar. Ama okul alkolün içilmeye uygun oldugu yerlerden biri degil,adı üstünde okul, üniversite,egitim yeri. Bizim okul izmir ekonomi üniverstesi mesela,karşıda var bar, isteyen çıkıp içiyor.karşıdaki bakkal birada satıyor.ama okul içki içmenin yeri degilki. Amerika ve Kanada'da okulların içinde publar var. Demek ki buraları eğitim yeri değilmiş. Bu arada devletin dini müslümanlıktır. En azından bir dönüşüm yaşanmıştır.Devlet görevlilerin hareketleri, tahammülsüzlükleri bunu göstermiştir. İş kendilerine gelince özgürlük demokrasi, başkasına gelince sana mı soracağım oluyor. Asıl mesajı editleyerek bizi kandıracagınımı zannediosun? Kendini akıllı, zeki mi sanıyorsun? Neyse buda sana kapak olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 self ownage olmuş dagılınhuleyn sori hangi dinlerin kabul edildiğini söyle bari ona göre davranalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 ben rastafarian'ım istediğim her yerde ot içebilmeliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Bunlara ip ban çakardı karakedi ya. Geçti o dönemler, ip değiştiriyo düdükler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 öle bişi olursa yeni din çıkartıyorum ve simgemde bereket tanrısı olcak heryere onu asıcam.YAŞASIN DİNİ ÖZGÜRLÜK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dagilinuleyn Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 din çıkartıyorum, ot içmek serbest olsun vs vs gibi saçma laflar kuruyorsunuz. aynı mantıkla, o zaman siyah t-shirtli siyah pantolonlu kişileri de bana bilmemnebokpüsür dininin simgesi olarak görüyorum ve bu kişiler bana göre kendi dinlerinin propogandasını yapıyor bu yüzden bu giysiler giyilmemeli. bu kadar basit.dagilin gerçekten bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Türbanı bu şekilde kullanmaya devam ederlerse bu ülkede o senin saçmalık dediğin şeyleri yapıcak çok insan var sen rahat ol şimdi nick'ine uy biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 rastafari diyo adam rastafari git bak neymiş kac mensubu varmış, gerekleri neymiş valla kafana göre konuşuyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=turbanla+camiye+girmek+yasaktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 in wiki we trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 dagilinuleyn said: din çıkartıyorum, ot içmek serbest olsun vs vs gibi saçma laflar kuruyorsunuz. aynı mantıkla, o zaman siyah t-shirtli siyah pantolonlu kişileri de bana bilmemnebokpüsür dininin simgesi olarak görüyorum ve bu kişiler bana göre kendi dinlerinin propogandasını yapıyor bu yüzden bu giysiler giyilmemeli. bu kadar basit.dagilin gerçekten bu sefer. Ya fakesin kanıtlamışım (ki cevap verebilmiş degilsin), + argümanların kendi kendini tekrar eden sözcük safsatasından ileri degil. Sen dağıl git bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Abi bu işler fetvasız olmaz. Bone bizi aydınlat! Fake'e ayar cayiz midir değil midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 tuti-i mucize-guyem ne desem laf değil çerh ile söyleşemem ayinesi saf değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Ardeth O değil de ben o zaman üzerinde helm sembolü olan tuniğim ve pelerinimle okula gelebilcem demektir bu. yaşasın. Revangelis ben de brotherhood of steel a katılıp okula power armorla gitmeyi planlıyorum BonePART mesela okulda gimliyle kungfu yapsak ucak tekmeler atsak felan guvenlik gelmez mi shaoliniz desek GEd nudizm benim inancımdır. Lan bu olayın gerçekleşmesi iyi olacak sanki! baksana herkes fantastik kostümler ile gelicek. Avustralya'da Jedism'in din olarak kabul edilmesini örnek gösterip robe ile gelmeyi düşünüyorum o halde.. bu arada GEd umarım nudist bombacı bir kızsındır! yoksa durum biraz kötüleşiyor.. örnek verelim hemen adamınbiri öle bişi olursa yeni din çıkartıyorum ve simgemde bereket tanrısı olcak heryere onu asıcam.YAŞASIN DİNİ ÖZGÜRLÜK! hah! olmadı.. bu kötü işte.. ıygh dur bak ne diyecektim. _________________________ moderasyon mesajı: aralara gubidik resimler koymazsanız sevinirim.. çok alakasız olanları direk yolluyoruz zaten çöpe. örnek veriyorum konu martin luther king ise önemli bir anı gösteren fotoğraf koymak uygundur. ama altında "i have a dream" yazan şirin bir kedi resmi koymak ise uygun değildir. ayrıca özel mesajların topluma açık yerlerde paylaşılmasını da hoş karşılamıyorum. yapmayın, etmeyin. size hakaret falan var ise yöneticilere bildirin. yani özel mesaj paylaşımı da uygun bir davranış değildir. =( son olarak yerli yersiz bold kullanımı ve BÜYÜK HARFLERLE YAZIYORUM NE KADAR KORKUTUCUYUM Dİ Mİ? HA! Dİ Mİ? 9 nolu kurala giriyor said: Yazılarda göz yoracak ve anlamsız biçimde kalın, italik vb yazım şekilleri gereğinden fazla kullanılmamalıdır. ayrıca korkutucu da değil ve denildiği üzere Hatta durun araya bikaç tane bold atıyim janjanlı görünsün... komedi unsuru olabiliyor.. son olarak hakarete girebilecek lafların pati üyeleri için kullanılması doğru değil. biriniz diğerine salak veya mal ya da soysuz ne biliyim yüzsüz derse doğru olmaz. bunları editlemem veya silmem gerekir. reklam girdiğimiz için özür dileriz. konuya bağlı kalarak tartışmanıza devam ediniz =^_^= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dagilinuleyn Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Bleda said: dagilinuleyn said: din çıkartıyorum, ot içmek serbest olsun vs vs gibi saçma laflar kuruyorsunuz. aynı mantıkla, o zaman siyah t-shirtli siyah pantolonlu kişileri de bana bilmemnebokpüsür dininin simgesi olarak görüyorum ve bu kişiler bana göre kendi dinlerinin propogandasını yapıyor bu yüzden bu giysiler giyilmemeli. bu kadar basit.dagilin gerçekten bu sefer. Ya fakesin kanıtlamışım (ki cevap verebilmiş degilsin), + argümanların kendi kendini tekrar eden sözcük safsatasından ileri degil. Sen dağıl git bence. bir fake degilim. 2. AD HOMINEM in en güzel örneklerindensin. ne oldugunu tembellik etmeyip araştır lütfen.www.google.com.tr benim argümanlarıma argümanla karşılık verirsen bir nebze gelişmişlik gösterebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 ekşisözlük'ten laf çalıp burda satmayalım çok biliyormuşçasına, plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dagilinuleyn Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 burtonesk said: ekşisözlük'ten laf çalıp burda satmayalım çok biliyormuşçasına, plz. buda bir ad hominemdir.eksisozlukten çalmışım ,annemden çalmışım,mehmet amcadan çalmışım farkedermi? bilgi dünyadaki herkese aittir, kişilere veya gruplara ipotekli degildir. sen tezin dogru olup olmadıgı hakkıdna yorum yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Çok tanrılı bir dine mensubum diyelim ve tanrılarımı kavuk,sütyen,sucuk don,pelerin,şinorkel,gocuk,hawai gömlek giyerek memnun edebilirim böyle şeyler görmek istermisin türban zamanı geçti bence Hz.Muhammed'in şairlere inanmamamızı anlatan bir hadisi vardı mesela şimdi ona bakarak şiir okumayalım mı? Ne bileyim saç telinden tahrik olan adam gözlerden burundanda tahrik olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Zheld said: Çok tanrılı bir dine mensubum diyelim ve tanrılarımı kavuk,sütyen,sucuk don,pelerin,şinorkel,gocuk,hawai gömlek giyerek memnun edebilirim böyle şeyler görmek istermisin türban zamanı geçti bence Hz.Muhammed'in şairlere inanmamamızı anlatan bir hadisi vardı mesela şimdi ona bakarak şiir okumayalım mı? Ne bileyim saç telinden tahrik olan adam gözlerden burundanda tahrik olur. bunlar çok konu tek tek inceleyelim ben demokrasiyi sevmemeye başladım demokrasiden daha iyi hangi yönetim var acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 hangi konuda daha iyi olmasını istersin eğer suç oranlarının düşük olduğu bir yönetim biçi mi ise istediğin şeriat var herkesin istediği gibi yaşayabileceği anarşi var ama o ideoloji komünizm var işte kimsenin kimseye üstünlük sağlayıp ezemeyeceği politikayı siyaseti hiç sevmem ilgisizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 valla başka yokmu ? saydıklarını beyenmedim :D daha güzel böyle olsun yoksa ben bir ütopya düzen kurucam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 "Ben fake değilim" demek devekuşunun kafasını kuma gömüp "kimse beni görmüyor hihi" demekle eş değer olmuş. Ayrıca bence türban'ı desteklemek ilk başta kendi inandıkları peygambere hakarettir. O adam şu devirde yaşasaydı "karılarınızı kapayın hulea?" mı derdi? Akıl mantık alıyor mu ya? Yok yok, akıl mantık olsaydı bu konuları konuşmuyor olurduk zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 demokrasi az gelişmiş toplumlar için yıkıma götüren bir sistemdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar