Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 dagilinuleyn said: ah canım benim, gösterdigin maske klu klux klan ın sembolüdür,klu klux klan gibi ırkçı bir sembolle ,türban arasında nasıl baglantı kurabilirsin? sen nasıl dersin türban takan herkez fethullahçı?yeter artık tartışmıyıcam ,cahillikle gerçekten baş edilmiyor,bana inanmıyorsan git kendin ögren hadi eyvallah. X kişiside derki o kukuleta y dininin simgesi ? hadi güle güle gidiyorsan.Ben sıkıldım çünkü sığ internet beyinlerine türbanın ne olduğunu anlatmaktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 DAĞILIN ULEYN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Türban bence çok sexi bişi. Niye karşı çıkıyoruzkine. Nassa kafayı kapadık mantığıyla diğer tarafları koyveren yığınla hatun kişi var. Hoş, negzel. Gözümüz göynümüz açılıyor. Forza Türban. Forza türbanlı hatunlar. sgsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 ne türbandır ne değildir? mesela alttaki serbest mi? accık zararlı içerik fazla zararlı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 yeş milord! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 saçını gösteriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Ahanda yukardaki resim gibin. :D Yasaklanmasın abicim serbest olsun. Destekçinizim. Arkanızdayım! :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Sparkcaster said: 2. Bu ülkede kimse türban taktığı yada dini propoganda yaptığı felan için öldürülmemiştir.Laikliği ve Atatürkçülüğü savunanlar sürekli katledilmiştir "dindarlar" tarafından. Güzel yorum olmuş. Katılmamak elde değil. Sadece dindarlar tarafından değil tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 WTB fetva plix. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 "Ben okudum orada süper yazıyordu" rüzgarı bitti galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 bu adamın kim oldugunu buldum newdonis. aka v2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 e başka paladin varmı ki? ya newdonistir ya razien=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dagilinuleyn Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Sparkcaster said: dagilinuleyn said: ah canım benim, gösterdigin maske klu klux klan ın sembolüdür,klu klux klan gibi ırkçı bir sembolle ,türban arasında nasıl baglantı kurabilirsin? sen nasıl dersin türban takan herkez fethullahçı?yeter artık tartışmıyıcam ,cahillikle gerçekten baş edilmiyor,bana inanmıyorsan git kendin ögren hadi eyvallah. X kişiside derki o kukuleta y dininin simgesi ? hadi güle güle gidiyorsan.Ben sıkıldım çünkü sığ internet beyinlerine türbanın ne olduğunu anlatmaktan ah be cahil arkadaşım,klu klux klan bir din degil bir tarikattır.bunu müslümanlik diniyle bir tutamazsın. sen kendi sıg beynine bilgiyi sok önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 X kişiside derki o kukuleta y dininin simgesi ? ben mi anlatamıyorum sen mi anlamak istemiyorsun çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 dagilinuleyn said: tek taraflı ve benmerkezcil bakıyorsun. Bir insan türban takıp,ona sorarsan,ben bunu dini inancım geregi takıyorum derse, ona yok bu dini semboldür,siyasi simgedir diyemezsin. Ha de, göster kanıtını nerde yzıyormuş dini sembol ve siyasi sembol oldugunu demezmi sana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Hayır dagilinuleyn anlamıyor tabi ki. Anlasaydı atılıp atılıp buraya dönmezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dagilinuleyn Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Sparkcaster said: X kişiside derki o kukuleta y dininin simgesi ? ben mi anlatamıyorum sen mi anlamak istemiyorsun çözemedim diyemez işte di- ye- mez. herşeyin bir hukuku vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 DIYEMEZ CUNKI DAGILIN ULEYN'E TERS ZORLAMA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 eet, seninkide yüzsüzlük hukuku mu ayıptır sorması dagilin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 ps: Kanunsa kanun cıkartırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 newdonis fena yakalanmışsın dayı:D kerata seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 dagilinuleyn said: tek taraflı ve benmerkezcil bakıyorsun. Bir insan türban takıp,ona sorarsan,ben bunu dini inancım geregi takıyorum derse, ona yok bu dini semboldür,siyasi simgedir diyemezsin. Ha de, göster kanıtını nerde yzıyormuş dini sembol ve siyasi sembol oldugunu demezmi sana? dagilinuleyn said: Sparkcaster said: X kişiside derki o kukuleta y dininin simgesi ? ben mi anlatamıyorum sen mi anlamak istemiyorsun çözemedim diyemez işte di- ye- mez. herşeyin bir hukuku vardır. yorum yapmıyorum, klavyeme yazık. ne de olsa yine anlamıycak yönetim duy sesimizi! buff paladins pls! int lazım birazcık=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 yahu bir kere türban takan kadının amacı nedir? bunu bir düşünelim. Olası cevaplar: 1- Dinimi yaşıyorum... Ha dinini mi yaşıyorsun. Ne yazık ki kamusal alanda insanların göstere göstere dinini yaşaması yasaktır. Nasıl ki kamusal alanda bir rahip elinde 5 metre haçla gezemiyorsa. Sen de etrafa dinini açık şekilde belli eden, karşındakinin gözüne sokan simgelerle gezemezsin. Çünkü bu karşındakini tepki göstermeye teşvik eder. Diğer yandan da böyle dinini karşındakinin gözüne sokan simgelerle gezebiliyorsanız, rahipler, kara çarşaflılar, takkeliler, hocalar, sarıklılar, şamanlar, budistlerin de dini kıyafetleriyle kamusal alanda gezmeye hakkı olmalıdır. Bu yüzden dini simgeler kamusal alanda yasak olmalıdır. 2- Siyasi partimi simgeliyor... Siyaset yapmak da, en azından açık olarak yapmak da karşındakini tepkiye teşvik ettiğinden yasaktır. Türban sağ bir partiyi simgeliyorsa, çekiç ve orak tshirtlü bir gencimiz, türbanlı kızımıza saldırabilir(uçuk bir örnek olsa da mümkündür) ya da tam tersi olabilir. Bu yüzden siyasi simgeler de yasaktır. Kısacası kamusal alanda açıkça ayrımcılık yapacak, toplumdan kendini soyutlamaya yarayacak büyük, göze çarpan her öğe yasaktır ve yasak olmalıdır. Diğer yandan türbanın çirkin bir yüzü daha vardır, çünkü türban takan kişinin 2 alt amacı olması kuvvetle muhtemeldir: 1- Namus meselesi... Tam bir rezilliktir çünkü, türban takan kişi, bu amaçla takıyorsa yanındaki erkeklere hakaret etmektedir. Bu amaçla takanlar açıkça siz abazasınız beni arzuluyorsunuz ama nafile demektedir. 2- Türban takan kişiler bunu açıkça belli etmese de genelde türban takmayan kadınlara "Hah seninki de müslümanlık mı?" mesajı vermektedirler kafalarındakilerle. Bu açıdan bakıldığındaysa türban ayrımcılığın ta kendisidir. Sonuç olarak kamusal alanlarda siyasi simgelerin yasak olmasının yanı sıra; dini, kültürel, ırksal ayrımcılık yapmak da yasak olduğundan dini simge olarak türban da yasak olmalıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 cok kötüymüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Newdonis söbeee! Bir daha ki fake'e üni adı yazmazsın =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar