Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 bizim arkadaş anlatıyordu. hatta telefona kaydetmiş. taksici anlatıyor. "etilerde bi karı bindi. nereli olduğumu sordu. inerken birden memelerini açtı. al sana istanbul armağanı dedi indi. ne karılar varmış" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Okulun önünden bindim. Çok da yorgundum. Adresi söledim e uyumamak için kendimi zor tutuyordum ki şöfür içindeki F1 pilotunu ortaya çıkardı ve sanki altındaki şahin değilde ferreriymiş gibi kullanmaya başladı. Tabi bir yandanda ana avrat sayıyor yoluna çıkanlara. O arada benim midem azğızıma geldi. Kusacam neredeyse adamın suratına. "Abi yavaş" diyebildim. "Yaw delikanlı hızlı araban korkar mı?" diyordu ki çotank diy ebindirdi öndekine. Bu hemen dayılandı indi. "Napıon lan sen!" diye. Öndeki arabadan iki tane yapılı genç indi buna bi baktılar. Sakin sakin bir şey yok felan diolarıd fakat taksici iyicene abarttı. Bunlardan biri bir anda bi patladı. Yeter lan diye taksiciye kafayı bi gömdü. Taksici o an iptal oldu. Yere düştü kaldı öle bi an. O arada öbürü geldi tuttu felan kafa vuranı. Bende taksimetreye baktım parayı koydum koltuğa indim gittim. Bir keresindede taksici Kınaytçı çıktı. Açtı telefonu "Abi bizim kınayt varya Heklemişler bnm kanakayı. Samsunu bir ..(ağır küfürler).. yapmış. Sen anlarsn bu işlerden diye paln yaptılar yol boyunca. Sonra konuştuğuda samsundaymış dedi sen git bi ağzını burnunu kır. Ben yanında gülmemek için kendimi zor tutyorum :) ilk hikayede bayağı iyiyimiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2008 Quibble said: bizim arkadas sarhosken taksinin tekine on koltuga biniyor.. biraz yol aldiktan sonra taksici elini arkadasin bacagina koymaya calisiyor ve bizim arkadasta bi kac yumrukta adamin azini burununu kirip e5 in ortasinda iniyor.. peki bu adam simdi e5 de ne isi var ve e5 den bindigi obur taksicide ayni seyi yapmaya kalkmaz mi.. sonucta e5 :P arkadaşın homofobik o taksicilerse heteroseksüel olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Taksici'nin Penth'i nasıl ellediği hikayesini biliyor musunuz? Anlatmış mıydı hatırlayamadım bi anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spirit_Healer Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 AHAHAHAHA anlatın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Haha benim niye haberim yok lan, ickime ilac da mi atti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 aquila said: bindik taksiye bikac arkadas, one oturan arkadasin da elinde ayse hatun onal cdsi var, yeni cikmisti o zaman. yok klip var mlip var cdde derken, taksici aldi cdyi, takti playera, ustten lcd ekrani acti, hep beraber kirican mi belimi klibi izleyerek yola devam ettik. taksici leetmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Geçen gün muhtemelen 70 yaşlarında bir dedenin taksisine binmişiz farketmeden. Adama yolu anlatana kadar sesim kısıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 o uzun taksici hikayesinin benzeri daha cesur bi taksiciyle yaşanmıştır Adam o kadar feci sarkıyodu ki, anlattığı hikayeyi tam hatırlamıyorum über-özet geçicem Bi kızı sevgilisi bu adamın taksisine bindirmiş. Adam kıza arabadayken benim gibi adam varken olurmu şöylesi be güzelim falan demeye başlamış. Gülüyomuş falan, bunu da bana ve arabadaki 2 kız arakdaşıma anlatıyo tabi... Çocuk kızı aramış telefonla, adam telefonu ver yaa uzat şunu demiş, almış telefonu niye arıyosun kardeşim demiş kız istemiyosa arama artık vs.. Kız da buna sormaya başlamış napıcaz yaa diye. Bu üzülme canım emin ellerdesin muhabbeti yapmış.. Sonra bize sarkmaya başladı sinirlendim ve o an indik zaten. Ne cesaret var bazı hıyarlarda diyosun içinden Ama bazıları da ciddi ciddi bilge olabiliyolar :D Cok guzel hikayeler de duymustum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 göztepe-fenerbahçe arasında en adam gibi ulaşım taksiyle yapıldığından genelde o yolun muhabbeti bol olur...4 arkadaş bindiğimizde öne bizim hafif "yavşak" diye tabir ettiğimiz arkadaşımızı koyarız. -selamın aleyküm abi -aleyküm selam gençler -nerelisin abi?(aradan 2-3 dk ya geçti ya geçmedi) -aydınlıyım -sivas mı? -aydın?! -baba nereli?sivaslı mı?! -haa, haa sivaslı(feci uyuz oldu arka 3lü zaten yarılıyor) -peki neden aydınlıyım diyorsun?o halde sen de sivaslı değil misin? -...(dönüp tip tip elemana bakıyor ki eleman çok ciddi) böyle de ayar etme olayları vardır.tek başınızayken denemeyin dayak yiyebilirsiniz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 said: Bir de arkadaslarima hep soylerim Opel almayin, arka camlari zayif oluyor. bu cümleden sonra diğer hiç bişeyi okuyamadım gülmekten ölüyorum aefhauefhauefhae:Dhahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Bana hiç denk gelemdi böyleleri. Genelde binerken abi 7milyonum var baska yko derim, gece 30milyon yazar bindiğim yerle bizim ev arası normalde, adam ok derse binerim heralde bundan sonra muhabbet edesi gelmiyo taksicilerin. ama bi keresinde bi kız arkı bıraktıktan sonra lavuk şöför benim kızım bu saatte eve gelse vururum, olmaz böyle şey ccart curt edpp sinir bozmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 bence en iyi almanyadaki turk taksiciler bir kismi acaip dinci millyetci gazdadir surekli almanlara gavurlara! kayarlar bir kismida cok alman olmustur paso turklere kayarlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2008 Daha geçen gün yakın arkadaşım anlatıyodu, bindiği taksici bi yandan telefonda kız arkadaşıyla teleseks yapıyomuş diye. Kız regl dönemindeymiş, o yüzden adam da azmış (yahu bekle 3-5 gün, o kadar mı dayanamıyosun) bitince neler yapacaklarını konuşup duruyolarmış. Acıdım çocuğa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 sürekli soru soran ısrarla, telefonla konusurken rahatsız eden tiplere hastayım zaten. kız arkadasmla oturuyorm, herif benı durmadan soru yagmuruna tutuyor, bazıları çenesını acmıyor nereye gıdıyoruz demıyor basıyor gıdıyor, nereye gıdıyoz dıınce sen sölemedınkı dıyo. yada sureklı sıze bakıyo falan cok fitil durumlar var. ama en güzeli kafa güzelken, taksiciyi kitlemek oluyo tabi ahaha neye ugradıgını sasırıyo hıyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 valla pek taksi kullanmıyorum babamın alın teri :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Çünkü binen fakir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 kendi alın terin olmadıktan sonra gelip buraya özellikle yazmak süper olmuş. rhafsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Ankarada bilen bilir belki, kuğulu taksi durağındaydı galiba tikli bir taksici var. Bizim bir arkadaş baya samimidir onla arıyınca gelir alırdı bizi. Arkadaşta bana önceden tembih etmişti sakın öne binme arabasında diye, ben gelince direk atladım arkaya 3 kişiyiz 2 arkada 1 önde. Bizim hıyarda adamın tikiyle dalga geçmeye bayılıyor, adama elma diyince dayanamıyor öğürmeye başlıyor, ben kaza yapcaz die 3.5 atarken ardından admaın bir tiki daha olduğunu farkediyorum, gördüğü adam ne hareket yaparsa aynısını yapıyor :D Aynadan arkaya baktığı zaman bizim arkadaş direksiyonu sağa sola kırıyormuş gibi yapıyor, adamda aynısını. Yolda geçenlere öpücük atıyoruz, adamda atıyor. Ben artık 3.5 7 14 28, son yolculuğum arabayla die içimden geçiriyorum :D Birden arkadaş beni öpüyormuş gibi yapıyor ve neden öne oturmamam gerektiğini anlıyorum, önde şöför diğer arkadaşı çok pis öpüyor::o, artık korku yerini gülme krizine bırakmış bir şekilde geliceğimiz yere varıyoruz sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2008 Ya bizim arkadaşlar üsküdar'dan kadıköy'e ( hüseyin avni sözen'den rıhtım'a ) 6 kişi gitmek istemişler, Candaş adlı arkadaşım taksinin BAGAJ'ında gitmişti. Fotosu bile var, hatta bulursam koyacağım. Yol 3-4 ytl tutuyordu o zaman :). 2004 senesi. Asıl 2 sene önce ben Yeditepe Üniversite'sinden eve dönerken bindiğim Yeditepe'nin taksicisi bana resmen oğlunun hasta olduğunu 200 ytl para lazım olduğunu yoksa ilaçlarını alamayacağını söylemişti. Hatta daha önce aldığı tiki yeditepeli kızların onunla bu konuda dalga geçtiğini söyleyerek iyice acındırmıştı kendini. Ben de içimden çüş artık olamaz diyordum ama inerken 6 ytl tutan yere 10 ytl verip üstü kalsın demiştim. Korsan taksi olsa birşey demem de genç herifti, taksi üniversite durağının ayrıca, resmen inanamadım. Şikayet edecektim "böyle malları da mı çalıştırıyorsunuz artık" diye vazgeçtim. Zaten 2 ay önce bir öğrenci dövüldü taksiciler tarafından bizim okulda. Sıradakine değil 1 arkadakine binmek istemiş arkadaş her zaman bindiğim taksi muhabbetine. Hayır öndekine bineceksin falan-felan derken KAFA atıyor bu tartıştığı taksici, bizim okulun da üniversite kimliği kontrol etmekten başka işi olmayan güvenliği sadece İZLİYOR 5 metre önünde olan bu olayı. Ondan sonra dedim zaten Kayışdağının soyu sopu mafya işte anasını satayım. Ulan özel üniversitede böyle ÖKÜZ taksiciler , BÖYLE bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantalitesinde özel güvenlik çalıştırılır mı ya? Sinirim bozuldu gece gece. Ya Güvenlik Taksiciden TIRSAR mı ya. Haklı da olsa haksız da olsa 5 metre ötede KAVGA nasıl ettirirsin sen öğrencinin. Çocuğun ağzı yüzü patlamıştı. Eskiden böyle değildi güvenlik resmen umurları değil şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2008 belki de o taksi durağında çalışan taksiciler ve güvenlikçiler aynı işveren tarafından çalıştırılıyordur?ondan müdahale etmemiştir iş arkadaşına! +güvenlikçi demesek daha doğru olur zira güvenliği sağlama konusunda pek bir iş yapmıyorlar hatta kimlik kontrolü yapan insan fln desek tam süper olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar