Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Maskeli Beşler Kıbrıs

bLackcha0s

Öne çıkan mesajlar

Serinin ilk filmi iyidi hoştu bir tv filmi olarak herhangi bi akşam zaman geçsin diye izlenebilirdi.

Irak ı izlemedim.
3. film olan kıbrıs a ise zoraki olarak gittim ve hayatımda izlediğim en kötü Türk filmine tanık oldum.
Bu kadar absürd bu kadar salak saçma bi komedi(!) olmaz.Ya filmde tek bir sahnede güldüm o da zaten sıkıntıdan.

Harika komediler çıkarmış Türk sineması böyle filmleri haketmiyor.Değil vizyona tv de bile gösterilmez.
Sosyal ağlarda paylaş

Kadrosunda iş yokki zaten :p

Artık her Türk komedi filminde görmeye aşina olduğumuz M. Ali Erbil, kapıcı tiplemesiyle ünlü olan Peker Açıkalın, yine yardımcı rollerde ün yapan ve en son filmi patlayan Şafak Sezer, adı namı sanı unutulmuş Hakan Ural, Seray Sever? (lol) falan.

İkinci film zaten absürdlük ötesiydi, Kurtlar Vadisi Irak ile dalga geçmek için yapılmış ancak kendisi dalga konusu olmaktan öteye gidememiş bir filmdi.

Son zamanlarda Türk Sineması, belli 3 5 yapım dışında eski Yeşilçam'dan beter durumda.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
3. film olan kıbrıs a ise zoraki olarak gittim ve hayatımda izlediğim en kötü Türk filmine tanık oldum.

Konusunu bile açmaya üşendim bu derece boktan bir filmdi dediğin gibi,ya ne kadar boktan diyip merak bile etmeyin,böyle boktan film yok.İsterseniz üstüne para versinler o şekilde de gitmeyin :)
Sosyal ağlarda paylaş

ya mehmet ali erbil artık film yada dizi yapmasa televizyon programlarınada cıkmasa artık. cidden eskiden severdim iyiydi hostu ama artık insan suratını gordukce dayanamıyor ya. oynadıgı son 4 film imdb de en kotu 100 film arasına girdi inatla film cekiyor bide film den sonra cok sahane cok guzel en iyi komedi film i diye sıkıyorda sıkıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Şafak Sezer , Peker Açıkalın , Mehmet Ali Erbil , Seray Sever , Deniz Akkaya , Cengiz Küçükayvaz , Hakan Ural vs bu kadroya daha iyi bir film yakışırdı.Ama ben genel olarak çokda kötü bulmadım bazı sahneler baya güldürdü , daha iyi olabilirdi ama..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...