Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dövme yaptırmak istiyorum!

KahnX

Öne çıkan mesajlar

@xaenin: ben dövmenin bozulmasından bahsetmiyorum
bu arkadasım über sarışın bi şahsiyet normal olarak o yaşlarda sırtında kahverengi güneş lekeleri oluşacak böyle sevimli bir amca olacak 70 te falanda
tatile çıkacak mayo giyecek bu güneş izleri görünecek onların arasında da kanji yada başka bişi dövmesi
o zaman pişman olabilirsin bence ama karar senin
Sosyal ağlarda paylaş

bi tane dövme vardı, bi kac sene once biri koymustu foruma resmini ama bulamadım. 3 boyutlu gibiydi adamın dirsegi ve omzu arasında, sanki sinir hücreleri gibi böyle karısık ama cok orijinal bi dövmeydi.
bulan koysun resmini, aklımda kaldı simdi görmeden edemem.
Sosyal ağlarda paylaş

toggie hatırladım bende dedigin dövmeyi,çok güzeldi.aradım.bulamadım.

2 hafta önce yaptırdım.acımadı.kanamadıda.kanama olayı sanırım birazcık derinizin hassasiyetine baglı.ayrıca özellikle renkli dövmeler beyaz tenli insanlarda muhteşem duruyor.ayrıca dövmenin bi yaştan sonra agzı burnu kaysa bile gayet güzel cover-up yapılabiliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Geçici dövme çiklet dövmesidir. Farksız yani, o yüzden adam gibi dövmecilere gidip ehe abi geçici deme, tekme tokat kovarlar. Abuk subuk adamlar kınayla yaparlar, bir boka benzemez, çıkmaz da. Kalır orda izi onun. Hiç bulaşma, yaptıracaksan adam gibi yaptır, yaptırmayacaksan da yaptırmamanı öneriyorum hiç.
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:
Geçici dövme çiklet dövmesidir. Farksız yani, o yüzden adam gibi dövmecilere gidip ehe abi geçici deme, tekme tokat kovarlar. Hiç bulaşma, yaptıracaksan adam gibi yaptır, yaptırmayacaksan da yaptırmamanı öneriyorum hiç.

Wow you guys with tattoos are fuckin' tough guys ha.
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:
Geçici dövme çiklet dövmesidir. Farksız yani, o yüzden adam gibi dövmecilere gidip ehe abi geçici deme, tekme tokat kovarlar.

Şahsen İstanbul'da denk geldim. Resmen küfür etti dövme yapan herif ve ardından sie go çekti çocuğa. Çocuk gidince arkasından etmediği laf kalmadı.
Sosyal ağlarda paylaş

Gerçekleri konuşuyorum ama üstteki arkadaş pek anlamsız bir tepki vermiş, anlamadım =/. Bir ara sürekli adamlarla dükkanda duruyoduk, biliyorum kime saldırıp saldırmayacaklarını. Gidip ben kız arkadaşımın adını yazdırcam dersen de alırsın tepkiyi, o kadar olmaz ama "yapmam" der. Sonra geliceksin sildirmek, kapattırmak istiyeceksin bir de onla uğraşıcaz durup dururken diyordu benim arkadaş.
Sosyal ağlarda paylaş

geçici dövmelere en iyi örnek sanırım prison break

işte bu olayın arkasında ise design olarak Tom Berg ve efekt olarak ise Christien Tinsley bulunuyor

Tinsley'in sitesinde geçici dövme paketleri bulunuyor ama bunların (materyal olarak) piyasadakilerden çok daha kaliteli olduklarını sanmıyorum..

adamların scofield'ın dövmeleri için (ve tabii aralarında oceans serisinin de bulunduğu pek çok film için) geçici dövme uygulama+air brush+ çizim yaptıklarını düşünüyorum.
Scofield'ın dövmesinin çıkarılmasının özel solventler ile 45 dakika sürdüğünü düşünürsek böyle olması lazım en azından.. yapılması ise 5sa sürüyor ki evet uzun bir süre.

scofield dövmesi kaça mal oluyor bilemiyorum ancak kısa bir süreliğine de olsa tüm vücudunda dövme sahibi olmak güzel bir deneyim olurdu..

Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:
geçici dövmelere en iyi örnek sanırım prison break

işte bu olayın arkasında ise design olarak Tom Berg ve efekt olarak ise Christien Tinsley bulunuyor

Tinsley'in sitesinde geçici dövme paketleri bulunuyor ama bunların (materyal olarak) piyasadakilerden çok daha kaliteli olduklarını sanmıyorum..

adamların scofield'ın dövmeleri için (ve tabii aralarında oceans serisinin de bulunduğu pek çok film için) geçici dövme uygulama+air brush+ çizim yaptıklarını düşünüyorum.
Scofield'ın dövmesinin çıkarılmasının özel solventler ile 45 dakika sürdüğünü düşünürsek böyle olması lazım en azından.. yapılması ise 5sa sürüyor ki evet uzun bir süre.

scofield dövmesi kaça mal oluyor bilemiyorum ancak kısa bir süreliğine de olsa tüm vücudunda dövme sahibi olmak güzel bir deneyim olurdu..

Güzel olurdu da, üstüne fış fış solvent atınca akıp gidecek dövme için inanılmaz bir para vermiş olursun. Zira dövmeciler genelde 100-150 milyondan açar makineyi, gerisi istediğin dövmenin büyüklüğüne ve ayrıntısına bakar, işçilik parası alırlar yani, ve o dövmenin işçiliğinde ağzıma almak istemediğim milyarlar yatıyor, hem bütün vücut hem aşırı detay. Ama fena da olmazdı hani ^_^.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...