adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Yarın anadolu yakasında sınava gircek olan pati varmı? içerenköy civarında olcak sanırım sınav... benim sınav 10:30 da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 motora dikkat başarılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 emliyet kemerini Unutma gerisi mühim deil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 emniyet kemeri sallamıyolar artık. taktırmıyolar. sen yinede elini götür istersen ama kimse takmadı benim kursumdan geçen sınavda. istop etmeyin yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 emniyet kemeri zaten her seferinde takilmali, sinava hassas bir durum olmamali, canlarimiz kiymetli, en azindan benimki ole :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 yarın sabah sınava giricem, hala gidip babama "en sağdaki mi gazdı ortadaki mi" diye bi soru sorabiliyorum, NAH alırım ben bu ehliyeti. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 emin ol alırsın kimler alıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 hehe .. sagdaki gaz, soldaki debraj, ortayi bosver kullanmasan da olur. Onun kollusunu yapmişlar, sen onu kulland :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 oha direksiyonu farklı bir şey olarak okudum bu ne dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Ben 2 ay önce 90 ile geçmiştim direksiyondan . Biliyorsan biraz çok kolay koltuğu aynaları falan ayarla yada ayarlıyormuş gibi yap ve stop etme . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 gireceklere başarılar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 arabayı stop etirmem ki zaten ders veren hocayı kafaladım ben yardım edicem sana burdan falan dedi:D adam manyak araba kullanmayı çok iyi bilmiyorum zaten anında minibüs yoluna çıkardı minibüsler makasa giriyo otobüs sağımdan geçiyo tırsmıştım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 kalırsın inş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 çıkma yoldan çıkma! sür kadının üstüne bırak ölsün! ahfuaehufaefha:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Saeros said: yarın sabah sınava giricem, hala gidip babama "en sağdaki mi gazdı ortadaki mi" diye bi soru sorabiliyorum, NAH alırım ben bu ehliyeti. ^^ oha sen benle birlikte giriyordun lan ben minübüs hattı alıcam yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 95 le geçtim arabayı çalıştıramıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenqe Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 emminet kemerini takın 5 puan ordan düşürüyolar , dönüşlerde sinyal vermeyi unutmayın ordanda kırıyolar binince sırayla koltuğu ve aynayı ayarlayın sonra kemeri takın zaten 10 dk bile sürmüyo korkmaya gerek yok ben yazın girmiştim . İlk yaptığım şey istop etmek oldu arabayı hareket ettirmeden , geçtim ama sınavı 90 la ha bide arkadaki heriflerle konuşmak için arkaya bakmayın orta aynadan bakın ordanda kırıyolarmış puan golay gele başarılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 araba stop edince geçrmiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 geçen sene aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raven Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 arabaya bindiğin anda emniyet kemerini tak... aynalardan arkadaki kurulla bi göz göze gel... stop ettirmemeye bak , ettirirsende bozuntuya verme hemen çalıştır stres yapmadan... stres yaptığını görünce adamların gıcıklığı tutuyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenqe Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Zheld said: araba stop edince geçrmiyorlar yok geçiriolar merak etmeyin ama istop ettirmemeye çalışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 ben ehliyetimi bu sene aldim ve sinavi yapan hoca hayatimda gorduum en salak hocaydi... ben yesil isik yaninca hafif gaz verip hafifce ayagimi debriyajdan cekiodum soona araba kendine geldii zaman tam cekiodum ama bu sefer cekiom cekiom bi turlu debriyaj yerine gelmio... sanki bi yere takilmis gibi... hocam dedim debriyaj takilio... yok dedi bana, ben basiom sen rahat... az kalsin o salak yuzunden ondekine carpiodum... ama aldim ehliyeti... uzun lafin kisasi bisi olmaz merak etme, ko gote yat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zheld Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Revenqe said: Zheld said: araba stop edince geçrmiyorlar yok geçiriolar merak etmeyin ama istop ettirmemeye çalışın istop sakat iş ayar:ben aldım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar