Griswold Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Babalar hedefi aşağı çekmiş, klasik gündem değiştirme hamleleri =) Hani şuna küfretmeyin, buna küfredin bu müsait tadında böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Ardeth said: said: "Devlet üniversiteleri paralı olmalı" dan sonra bir bomba daha; "Liseyi okumak zorunda değilsiniz. Paranız varsa okursunuz. Okuyamıyorsanız, gidin evlenin". İkisini diyen aynı kişiymiş gibi göstermenin de bir manası yok gerçi. Zaten her partideki elemanların %90ı yalan, tek sorunları çıkıp böyle salak salak konuşmaları. Bir iş yaptıklarını çok zannetmiyorum daha ziyade kukla görevi görüyorlardır. Bir şeyin gösterildiği falan yok. İkisi de eğitim ile ilgili yapılmış talihsiz açıklamalar. Hangi lafın kime ait olduğu belli, özellikle belirtmeye gerek yok. Bak mesela bu konuya başlık olan açıklama Elazığ Karakoçan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yasef Kaya'ya ait ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Talihsiz açıklama filan değil, denyoluğun daniskası Bu şahsın söz konusu şahıslara tahsis edilecek olan servisin arkasına ellerinden bağlanıp her gün 4 kilometre sürüklenmesi filan lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 canım ülkemin canım sorunları deyip kolay popülistlik yapmamak lazım. bu durumlar altında o bölgede usulen o kızların evlendirileceği zaten tahmin ediliyor. ama bunu alenen dile getirmek yine de ayılık oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Evet öyle. İnsanlık ayıbı orada yapılan. Yetkilinin onaylayarak dillendirmeside ayılık, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 biri çıksada şunların hepsini öldürse katliam yapsa hiç üzülmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 valla buraları okuyan öyle biri varsa hemen bir liste hazırlayalım lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 çüş noktasına geldi artık ! milli eğitim bakanı olmakla adam olunmuyo demekki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 iyidir iyi ... seçtiniz %47 seçti çatır çatır başımıza getirdiniz iyidir iyi. yeşil yelkenler foraaaa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Bence bunu soyleyen ve destekleyen ampuller koca ariyorlar kendilerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 tek cozum patir patir olumelr basladiginda bana tapmaya baslayabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Milliyet said: Öğrenciler bu görüşmede İlçe Milli Eğitim Müdürü Yasef Kaya'nın kendilerine “Liseyi okumak zorunda değilsiniz. Paranız varsa okursunuz. Okuyamıyorsanız, gidin evlenin'' dediğini öne sürüldü. İlçe Milli Eğitim Müdürü Yasef Kaya, iddiaların doğru olmadığını savunarak, YİBO’da barınan kız öğrencilerin ikinci dönem ilçe merkezinde barınmaları için çalışma başlattıklarını söyledi. adamın suçlu olduğundan sadece %5 eminim, önce kanıtlamamız gerek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Demiştir ama sıkıyı görünce kıvırıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Yeni anayasaya kadınlara yönelik pozitif ayrımcılık girmezse bu işler hayatta çözülmez. Mecliste 250 kadın milletvekili olsaydı bu hanzolar yola gelirdi. AB bu konuda bastırmazsa AKP'nin öyle bir niyeti yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 yazdım sildim. balanırım falan alimallah. kalsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 parası olmayan okumasın , okuyamayan da amele olsun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 parası olmayan ölsün hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 http://w9.gazetevatan.com/haberdetay.asp?tarih=10.01.2008&Newsid=156075&Categoryid=4&wid=102 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 bi milletvekili ödesin bunların servis parasını bare hem zaten çok sıkışıklar ama 1500 lira daha maaş alacaklarmış bir iyilik sever artık öder tabii sıkışık değilse abim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 sehrin gobegindeki imamhatipli kizlara ozel belediye otobusu tahsis etmek varken (ki yapilmaya devam ediliyior) elazigdaki kizlari kim takicakki amma yaptiniz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 buraya misa koyardım ama monitörünüze yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 ha unutmuşum bizim taraflardan alınıp dakikada 10 ve çoğu her zaman yarı dolu olan otobüslerin gittiği mahalleden alsınlar bir otobüs onu kullansınlar. ama belediye seçimine dikkat etsinler sonra yanlış bi parti çıkarsa otobüslerinizi elinizden alabilirler ona göre ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 anlayamıyorum farz edelim bu ülkede kimse okuyamadı 70 milyon karı koca olduk nasıl geçinicez ? laf mı şimdi bu ? iyiki başka şeyler dememiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 işte o vali bunları kameralara söylerken yolunu kesip ağzını yaya yaya Kheas lean YIMIŞAH diye bi tane osmanlı tokadı atıcaksın. nerden doğduğunu afallıycak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 artık bu ülkede bi bayan olmaktan utanıorum,korkuorum,çekiniorum ne hale geldi bu ülke artık yaa acaip gerildim gece gece yaa :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar