Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Okuyamıyorsanız Kocaya Gidin

Adiemus

Öne çıkan mesajlar

Ardeth said:
said:
"Devlet üniversiteleri paralı olmalı" dan sonra bir bomba daha; "Liseyi okumak zorunda değilsiniz. Paranız varsa okursunuz. Okuyamıyorsanız, gidin evlenin".

İkisini diyen aynı kişiymiş gibi göstermenin de bir manası yok gerçi. Zaten her partideki elemanların %90ı yalan, tek sorunları çıkıp böyle salak salak konuşmaları. Bir iş yaptıklarını çok zannetmiyorum daha ziyade kukla görevi görüyorlardır.

Bir şeyin gösterildiği falan yok. İkisi de eğitim ile ilgili yapılmış talihsiz açıklamalar. Hangi lafın kime ait olduğu belli, özellikle belirtmeye gerek yok. Bak mesela bu konuya başlık olan açıklama Elazığ Karakoçan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yasef Kaya'ya ait ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Milliyet said:
Öğrenciler bu görüşmede İlçe Milli Eğitim Müdürü Yasef Kaya'nın kendilerine “Liseyi okumak zorunda değilsiniz. Paranız varsa okursunuz. Okuyamıyorsanız, gidin evlenin'' dediğini öne sürüldü.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Yasef Kaya, iddiaların doğru olmadığını savunarak, YİBO’da barınan kız öğrencilerin ikinci dönem ilçe merkezinde barınmaları için çalışma başlattıklarını söyledi.

adamın suçlu olduğundan sadece %5 eminim, önce kanıtlamamız gerek!
Sosyal ağlarda paylaş

ha unutmuşum bizim taraflardan alınıp dakikada 10 ve çoğu her zaman yarı dolu olan otobüslerin gittiği mahalleden alsınlar bir otobüs onu kullansınlar. ama belediye seçimine dikkat etsinler sonra yanlış bi parti çıkarsa otobüslerinizi elinizden alabilirler ona göre ;)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...