Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Recep İvedik the Movie!

Cons

Öne çıkan mesajlar

ben okadar fazla sevmedim, arada bikaç sahnede iyi güldük ama geri kalan espiriler fragmandandı yada daha kalitesiziydi, hatta fragmandaki sahnelerden biri yoktu, hatta ve hatta sahnelerden biride değişikti galiba =/ zaten arkada oturan kadın osursan gülücek, filmde kadın biyerde ağlıcak gibi oluyo mu ne öyle bişey oluyo işte, arkamdaki kadın buna katıla katıla gülüyo... oyüzdende sevmemiş olabilirim belki filmi bilmiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşlar film bana göre harikaydı çnkü ben şahanı gerçekten çok seviyorum espiri anlayışı süper arada yarıldııgm anlar bile oldu sonu da duygusal ama güzel bitiyo.. bn tavsiye ederim gidin görün ben çok eglendim =) skeçlerindeki tadı aldım bi ara filmden ve gayet sürükleyici yapmış bi an olsun sıkılmadım filmde :D
Sosyal ağlarda paylaş

Şahan bi yerde demiş:
Fragmandaki espriler filmin %30 u diye

Yalan.

Filme gittim son dakika 2 kişilik yer vardı ve arkamda 6 kişi daha vardı ve bir kişide biletimi almak istedi ama vermedim.

Şimdi filmdeki espriler harbi süper ve bence fragmanda gösterilenler %5 belki daha fazla olabilir.Ama güldüğüm dakikaları sayarsam filmi yarılardım.Siz düşünün.

Arşivlenesi bi film,Özellikle arkadaşları çağırıp(6-7 kişi)katıla katıla gülmek için süper.

Dün yalnız gitmiştim bugün arkadaşları toplayıp tekrar gidicem.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:
Fragmanın tek bir anına bile gülmedim, gülümsedim bile hafifçe. Hemen entelsin sen demeden birileri söyleyeyim, Cem Yılmaz gibi ne olduğu belirsiz esprimsiler yapan insanlara da gülemiyorum.

İronu arıyorum biraz, ya da daha önce aklıma gelmeyen çarpık(ya da dahi) bir mantık arıyorum. Örnek mi? İşte:

Otoştopçu'nun Galaksi Rehberi'nden alıntı

babil baligi*, kucuk ve sarı renkli olup sulugu* andirir ve buyuk olasilikla evrendeki en garip seydir. tasiyicisindan degil, onun cevresindekilerden aldigi beyin dalgasi enerjisiyle beslenir. besinini saglamak icin bu beyin dalgasi enerjisindeki butun bilincalti zihinsel frekanslari emer. sonra tasiyicisinin zihnine, bilincli dusunce frekanslariyla, beynin onlari ureten konusma merkezlerinden alinan sinir sinyallerinin karisimindan olusan telepatik bir matriks atar. butun bunlarin pratik sonucu sudur : kulaginiza bir babil baligi soktugunuzda herhangi bir dilde soylenen herseyi aninda anlarsiniz. aslinda duydugunuz konusma sablonlari, babil baliginiz tarafindan beyninize aktarilan beyin-dalgasi matriksini cozumler.

saskinlik uyandiracak kadar yararli bir seyin tamamen sans eseri evrimlesmesi oyle tuhaf ve oyle olanaksiz bir rastlantidir ki bazi dusunurler bunu tanri'nin var olmadiginin nihai ve saglam bir kaniti olarak gorur.

bu sav suna benzer bir seydir :
'ben var oldugumu kanitlamayi reddediyorum', der tanri, 'cunku kanit inanci yadsir ve inanc olmadan ben bir hicim.'
'ama', der kisi, 'babil baligi tamamen bedavadan, oyle degil mi? sans eseri evrimlesmis olamaz. o senin var oldugunun kanitidir, oyleyse senin kendi savinla senin var olmadigin kanitlaniyor. qed '
'vay canina', der tanri, 'bunu hic dusunmemistim.' ve o anda bir mantik dumani icinde puf diye kaybolur.
'ah, bu kolaydi', der kisi ve zaferinin ardindan bir bis yapmak adina siyahin beyaz oldugunu kanitlamaya girisir ve bir sonraki yaya gecidinde canindan olur.

bir cok teolog bu savin bir yigin sacmaliktan ibaret oldugunu iddia eder, ama bu, konuyu en cok satanlar listesinde basi ceken kitabi iste bu tanrinin defterini durer'de ana tema olarak kullanan oolon colluphid'in kucuk bir servet elde etmesine engel olamamistir.

bu sirada, zavalli babil baligi farkli irklar ve kulturler arasindaki butun iletisim engellerini etkili bir bicimde ortadan kaldirarak, yaratilis tarihindeki diger her seyden cok daha fazla kanli savaslara neden olmustur.

South Park havalarında bir şeyler arıyorum ben.

Çok şey mi istiyorum?

hoca senin dediğin dark humor'a kaçıyor biraz.
her filmin öyle olmasını bekliyemessin.
biraz da böyle absürt komediler izlemen gerek.

gerçi cem yılmaz'ın gora'sını sevmemiştim,
şahan gökbakar'ın da recep ivedik dışında karakterlerini (dur bir de haber sunucularını çok sevmiştim) beğenmiyorum.
bence recep ivedik filmi de güzel bişi (daha gitmedim ama fragman yani)

gerçi cem yılmaz / şahan gökbakar kendisini turist ömer seviyesinde görüyor, o ayrı mesele...
Sosyal ağlarda paylaş

dory said:
cem yilmaz komedyen
sahan komedyen
kümeleri aynı
neden karsilastirmayalim?
karsilastirilir
sahan sinifta da kalir.

cem yılmaz stand-up'çı,
şahan ise kılık değiştirmeyle uğraşıyor.
bu yüzden şahan'ı kıyaslıyacaksak bence binbir surat atilla arcan'la ve ata demirer ile kıyaslamak gerek.

bu konuda ikisi de atilla arcan'ın eline su dökemez, ancak şahan'ın ses değiştirme konusunda becerisini, ata demirer'in de şarkı söyleme konusunda becerisini gözardı etmemek de lazım :)
Sosyal ağlarda paylaş

Azmodai said:
ilginc, normalde Sahanin programlarini hic komik bulmam, espiri anlayisi kafama gore hic degildir yani... film ona benzer anlayista mi onu merak ediyorum, gitmeye deger mi yani acaba?
kesinlikle gitme ozaman
skeçlerinden beyninin %98ini aldıran adam vs. aglaya aglaya gulmusumdur, ama film bana çok zorlama geldi
sonuçta herif bi skeç, skeç de bikaç dakika olur, e sen bunu alıp aynı modda 1.5 saat olmaya zorlarsan kalite kaçıyo bence
dolayısıyla 5.5/10 veririm anca
bikaç ince noktaya rep verdim filmde

spo

tülin&caner taklidi tıslarken, memetali erbilin yılandan korkan adam hareketleri, barmene hareket cekip şişe düşürmece vs

yani spontan olaylar guldurdu beni, espri geliyo diye yapılan yerler cok kalitesiz olmus. film sahandan beklenen kadar saçma,yersiz komik olmamış bence
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...