Burax Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 22 Şubat diyor videonun sonunda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Şahanın tek ve en sevdiğim tiplemesi. Çok sevindim o yüzden bunu görünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cocacola Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 - facebook'a üyemisin? -... - zaten artık amele kaynıor bence çıkıcam :) süpermiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 -meraba ben murat. -koyyimde tur at. böhühühü yılların eskitemediği bu laf sanırım en çok recep e yakışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 ahahaeh kopardı yannız fragman.gelse de gitsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 kapı açmaya çalışma sahnesi bombaydı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Nezih hocayla oyunculuk derslerinin,theatre school dvd'leri çıksın alır sabahlara kadar izlerim.Benim için Şahan odur,nasıl bir konuşma o ya..Kesin Bilkent'te öyle bir tiyatro hocaları vardı,böyle bir tipleme 0'dan yapılamaz hehe. İvedik'e gelirsek,kro işte hafif komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 kapı benim kapım olduğundan bir problem yok hauhuaa tam şahan cümlesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 süper bi film yaaa bgn sinemada fragmanını izlerken yerlere yatıodum mideme kramp girdi ölüom sandım bi ara =) 22 şubatı iple çekiorum walla =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 sahanin espirilerini hic sevmem ama klip bayagi guldurdu beni ya. cok basariliymis gitmek lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 inşallah iyi olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Beklediğimden iyi olmuş ben konuşma lan! le geçen bir 130 dk bekliyordum ama dialoglar var! Güzele benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 sinemada gitmeye değer mi bilmiyorum, gerçi seneye düşer televizyonlara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 ahah kesin giderim ya, tek sevdiğim tiplemesi şahanın. danıtacam ayağına 20 milyonu indiregandi yabacan deemi çakall. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 otobüste giderken yaptğı hareketi nasıl yapıyo ya :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spirit_Healer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 sevmezdim pek bu adamı ama komik olmuş gibi, arada izlenebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Çok süper ya. Rakın kok gibisin çdır kurmak istiyoorum, testestoronlarım gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Güzel sahneler var ama fazla abartı sıradan sahneler de var fragmanda. Gerçi fragmandan ne kadar anlaşılır dicem ama tüm komik sahneleri fragmana doldurmuşlar galiba... Bakalım çok büyük beklentim yok ama iyi de çıkabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Ben neden gülmedim? Şahsen bir kireç çözücü samimiyeti yakalayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Bu film televizyonda izlenmez, sansürlenir acaip, o yüzden sinemada izlemekte fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 divx divx :P bu film için sinemaya para veremem. İzlersem divx izlerim. Karakter falan pek sarmadığı için izler miyim bilmiyorum da, önyargılı izlememe rağmen fragmanda güldüm. Belki izlerim (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 ahhaha şahan adamım ya sdgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2008 hauha rahatsız bir filme benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 mükkemel gibi gozukuyor 22 subatı gunu dırek gıdıcem ayrıca facebook cok iyi olmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2008 rocken coke gibisin çadır kurmak istiorm OFF sdjfghfa film çok güzele benziyo bakalım çıkdığı gün giderim herhalde.uzun zamandır iyi bir gülmeye ihtiyacım var huae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar