aquila Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 izledigini nerden varsaydin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 burada goldbaren araya girip spo içinde nah çeken recep fotosu paylaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 aquila said: izledigini nerden varsaydin? senin kadar düz bir adam görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 2008'in zenginliğinde herkesin mutlu olduğu bir zamanda bu filmin fragmanına böyle tepkiler verilmesi normal gibi sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 akillara yetmez ama eveti getirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 dikkat şahan çıkabilir zamanında recep ivedik orjinal ve güzel bi karakterdi. biz de küçüktük üstüne üstlük. filmi çıktığında ben de sevinmiştim arkadaşlarla toplaşıp fln gitmiştik. ilk filmle beraber bitti zaten mevzu. http://www.youtube.com/watch?v=-GJSJDxuQR8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 neyse ki 12 sene once bu herifin boktan programi hakkinda tek bir sey yazip "dikkat sahan sicabilir" demisim. cok kotuydu... hala kotu. cocukluk olayi dogru, buradakilerin cogu cocuktu. ergenlik donemi giysileri ve takip edilen modalar aklima geldi de. cok kotu donem yahu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Burax said: süper ya -Salih abi 2 bira yolla -Salih abi :F uzun süreli kıro açlığımıza ilaç gibi gelecek :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 kıro açlığına doymuştur herhalde artık. S E M İ R M İ Ş T İ R. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Black-ice said: Sparkcaster said: zuhah iyi olabilir Sparkcaster said: 1 i bile izlemedim abi, ne kadar leşsiniz. offf ses geldi ses Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 k1nJo said: kıro açlığına doymuştur herhalde artık. S E M İ R M İ Ş T İ R. ahahahaaahahshfjslkdf sene 2008 daha çomar saturasyonu gerçekleşmemişti memlekette, şimdi buhar basıncıyla dengede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 fragmana yorum yapmişım, film baya leşti, izlemedim hiçbirini. oyna devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 olay izleyip izlememen ya da sevmen değil anamın karnımdan entel doğdum rpnin bozulmuş olması. bu kadar kasmayın arkadaşlar bizbizeyiz. geçmişinizle de barışık olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 hem film leşti diyor hem izlemedim diyor. bingildak'la iddiaya girip kaybedince wow almaktan cayan değil miydi zaten bu spark ya kehkeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 off obur filmlerin konularina soyle bi bakayim dedim, 3. filmde nilep kanseri tekrar nuksetti, dayanamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=hac28nSUSgM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Spark cahil, ben bizzat biliyorum. Özelden kumpir yiyelim mi gibi tekliflerle geliyor bana. Siz hiç kumpir yiyen sinema eleştirmeni, cinephile auteur vs gördünüz mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2018 öyle deme belki şekilli kumpir (taunt) yedirtecektir? dürüm ya da döner dese tamam da, kumpirin potansiyeli daha yüksek gözümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 DarKRideR said: heh izmit'te sinema haftaiçi öğrenciye 5 milyon,üstüne GençTurkcell ile kişi başına 2.5YTL'ye gidiyoruz arkadaşlarla :) 3 haftadır gitmeye başladık hemen hemen tüm filmleri izledik ueha 2,5 tl ile sinema ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 old good days :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 good old days abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 old days good Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 goys dadldood Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 odds dool gay.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2018 sictimin dilini bilmiyosaniz kullanmayin. turkceden dumduz cevirmis keko. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar