synorin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 abi siz de haklısınız da öss stresi şimdiden başladı(4 yıllık sistem lise 3 teyim) ders çalışamama gibi bi sorunum var zaten.. abazalar grubuyla takılmaktan bıktım eve tıkılacam artık ya walla bana bi frp ci kız bulun canımı verecem...yok mudur şöyle lotr seven dünyasını dibine kadar bilen kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Varsa da çirkindir. Çıkılmaz. Bu ne be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 abi bence çıkart önüne bi koy, düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 masaya vur akli basina gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Yanına cüzdanla merso anahtarı lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Mortis said: benim kız arkadaşım var da ne oluo. Anca dert ! sadece dertse ayrıl abi allah allaah? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 olur ya sıkmayın canınızı. oldugu zamanda bazen kafa dinlemek istediginiz anlar geliyor.bu zamanlarınızı hatırlarsınız o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 sen ayril sirada ben varim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Ben savdım sıramı agali. Hakkaten özledim solo takılmayı. Küfürlü konuşmayı filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 adamınbiri said: git bi bmw al z4 olsun sonracıma cebine doldur dolarları türk liram yok de havan olsun git marka giyin kaliteli olmayan kumaşa alerjim var de şeklin olsun..Bide fenerliyim de namın yürüsün... bab ben öle yaşıom zaten onlar kız arkadaşı olmuo kaşar ftw oluolar. ama ince ayrıntı z4 se o yüzden kaçırıyor olabilirim. :( 320ci kurtarmıyor olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 kenzap ince nokta 2 kişilik araba ama kaşarda iyidir beaa ne yapcan normali takıl düzgün hatun istiyosan budur ama alma sakın ben alcam bunu hafuaehfa:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Ama aşkım yooookkk =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Ardeth said: olur öyle arada her sene biriyle çıkcan diye bişey yok. AHAHAHAHAH... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 benim de yok /cheer :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 adamınbiri said: Fly said: benim 16 yıldır yok, ben ne yapayım cnms ? OHA.!'^++%%&&/(()=?_ rus çağırsana aeuıfhaeufah:D Benim de yok 16 yıldır en rahatı harçlığım bana kalıyor lan hem hem sen istiyor duj verecek daha 100 dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 bende 4 aydır sap dolaşıyorum diye üzülüyodum dur bi dua ediyim aehfuaeh:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Necro said: adamınbiri said: Fly said: benim 16 yıldır yok, ben ne yapayım cnms ? OHA.!'^++%%&&/(()=?_ rus çağırsana aeuıfhaeufah:D Benim de yok 16 yıldır en rahatı harçlığım bana kalıyor lan hem hem sen istiyor duj verecek daha 100 dolaroha bi dk kaç yasındasınız ki 16 yıldır yok?yoksa yoksa mubalağa sanatı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Hiç olmadı ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 16 yaşında olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 1 ocakta 1 yıl oldu ya ya. Düşün artık olunca da tam yılbaşında tekmeyi basıo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 aga bak uyariyorum yakinda sen neden no-liferim diye topic acarsin silkin ve kendine gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydar_dümen Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 19 senedir yok ne güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 bilgisayar basından kalkarsanız olur, burda kız arkadasım yok demekle olmuyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 ama bütün gün bilgisayar başında oturan bi hatun bulabilirsin belki...ki öle birini bulursan koşarak uzaklaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 evet önce bilgisayar başından kalkmak gerekio (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar