Xhunarion Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Sahaların yıkıcı gücü, nargile overlord'unun doğumgünü kutlu olsun.
slayer77 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 nice yıllara adamım bu gunde bi değişik yapıp kendini becerirmizin adamın bunu bizim için yapmalısın hepy pörtek tu yu
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 14 oldu mu bu? Ha bir de nice senelere yavru.
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Nickini değiştirin abi adamın, doğumgünü hediyesi olsun. Yazık buradan bakınca çok acıyorum kendisine.
Marl0_on Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 doqum qunn choq choq ktlu osssun yhhaa. jnms.
MADBOY Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Evrimin kanıdı diyip bu resmi bu saatte çektim, sırf yukarıdaki İLAHİ "olay"dan kurtarmak için kendimi. Kaan, birdaha koyma lan o resmi. Lütfen. O değil de evet, doğumgünü hediyesi olarak nik değiştirttirin bana, yalvarıyorum lan. :/
MADBOY Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Kaan ayıptır bu yaptığın ama. =/ Hatta daha da bokunu çıkaralım istersen. (İyice oftopik oldu. Sağolun yeniden, varolun.)
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 İyi ki doğdun dostum. Kaça geçtin şimdi? (misafir amca sorusu)
Xhunarion Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Xaenin said: Nickini değiştirin abi adamın, doğumgünü hediyesi olsun. Yazık buradan bakınca çok acıyorum kendisine. Bundan isteyorum ben de. Bir zahmet biri nbeden Xunn'u banladıklarını da söylerse iyi olur.
Lancelion Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2008 MADBOY said: Evrimin kanıdı diyip bu resmi bu saatte çektim, sırf yukarıdaki İLAHİ "olay"dan kurtarmak için kendimi. Kaan, birdaha koyma lan o resmi. Lütfen. O değil de evet, doğumgünü hediyesi olarak nik değiştirttirin bana, yalvarıyorum lan. :/ Ne fotoshopu, direk başkası bu be. Hayır, hacı hoca olmasa evrim lafına kanıcaz bi de ama, töbe.
Ekmek Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Nası görmedim lan ben bunu sdfsd. Hepi börtdey deli veled. SÇS
kermit Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 oha lan herkes büyüyo gerçi bizde çocuk sayılırdık geldiğimiz zamanlar... kutlu olsun kardeşim nice mutlu senelere. herşey gönlünce olsun. bide geç görmüşüm sori dotayıda öğrenebilsen bi ii olcak
kermit Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 edit. alışamadım bu güncelle yerine hep edite tıklıyom.
Öne çıkan mesajlar