Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

4.5 yillik bir iliski ve mutsuz son?...

Afterdeep

Öne çıkan mesajlar

Selam. Genelde boyle seyleri paylasmayi sevmem ama cok bunaldim artik kafayi yemek uzereyim. Universite 2. siniftan beri bir kiz arkadasim var(di). Yaklasik 6-7 ay pesinde kosturdum benimle cikmaya ikna edebilmek icin, her yerde takip ettim icip icip gece kluplerinde cikma teklif (cikma teklifi demek simdi komik geliyor ama o zamanlar oyle diyorduk) edip sagi solu dagitiyordum. Sonra kabul etti, hoslandi, cok sevdik birbirimizi. Universitede 2 sene ciktik. (2001-2003) Sonra universite bitti ben 1 yil yurtdisina gidene kadar evde oturdum embesil gibi hicbirsey yapmadan. Universite zamani ve universite sonrasindaki yil asiri derecede bilgisayar bagimliligim vardi. (Dark Age of Camelot oynuyordum)Neyse 1 yil oturduktan sonra kiz arkadasim benim bu anti sosyalligime daha fazla dayanamadi ve ayrilma karari aldik. Ben bunun ustune Avustralya'ya gidip master yapma karari aldim. Oraya gittim 2004 temmuzunda. Baslarda onu cok ozledim, mesajlar attim, onu sevdigimi soyledim ama inanmadi bana. Sonra bende orda yoluma baktim, gece disariya ciktim, eglendim, ictim, kizlarla birlikte oldum ama aklima arada geliyordu hep. Universiteden cok yakin bir arkadasimla Avustralya'da beraber kaliyordum, ayni zamanda kiz arkadasiminda cok yakin arkadasidir. Yilbasinda Turkiye'ye gitti, orda kiz arkadasima kizlarla takilip gunumu gun ettigimi falan soylemis. Aradan 2-3 ay gecti yaklasik (ayrilali 7-8 ay olmustu) kiz arkadasim bir sabah ben isteyken beni aradi, cok kotu oldugunu vs. soyledi, tabi ben onu kafamdan attigimi dusunurken sesini duyunca aslinda unutamadigimi farkettim. Konustuk, yeniden basladik, 3 ay sonra herseyi karsisina alarak benim yanima Avustralya'ya geldi. 1 yil beraber yasadik, bilgisayar oynamayi birakmisken sadece denemek amacli aldigim World of Warcraft'a sarip kiz arkadasimin yine delirmesine neden oldum. Agustos 2006'da Turkiye'ye donduk. Aralikta askere gidene kadar iliskiyi cok yipratici hareketlerde bulundum. Benim icin Istanbul'a yerlesti, is gorusmelerine giderken eslik etmedim, saga sola cikartip gezdirmedim, yine eve kapandim bunalim yapip. Ordaki rahat yasamdan sonra yine Turkiye'ye gelip ailemin yaninda yasamak zor geldi bir anda. Askere gittim, 5 ay 5 gun sonra geldim. 17 mayis 2007'de bulustuk, benden ayrilmak istedigini, iliskide ciddiyet gormedigini (evliligi kastediyor - ben 82liyim o 80li bu arada) iliskinin cok yiprandigini vs. soyledi. Nutkum tutularak taksiye bindirip onu yolladim. 2 ay sonra bulusmak istedigimi soyledim. Bulustuk, onunla evlenmek istedigimi askerde bolca dusundugumu, herseyin daha iyi olacagini soyledim. O da bana bir sure isine odaklanmak istedigini, ailesi ve arkadaslariyla zaman gecirmek istedigini, ozel hayatinin buz tuttugunu soyledi. Peki dedim. Bu arada Avustralya resimleri ve videolarimiz ondaydi onlari almam icin mesaj attim. 4-5 ay ses cikmadi ama ne yaptigini vs. biliyorum, mailine, facebookuna vs. bakiyorum, arkadaslarimizdan da haberlerini aliyorum. 14 aralikta cok icten bir mail attim, bunun uzerine 2 gun sonra videolarin hazir oldugunu istersen gelip alabilecegimi istersemde bayramdan sonra resimlerle beraber alabilecegimi soyledi, bende birsey demedim. Bayramda yine mesaj attim, seninle yuva kurmak istiyorum cok icten bir kez daha soyluyorum dedim. Annesinin babasinin bayramini kutladim, oda cevap olarak benim ailemin bayramini kutladi ve dondugunde bulustugumuzda (resimler ve videolar icin) konusacagimizi soyledi. 2gun once artik alacaklarimi alayim bu is cok uzadi dedim. Annesi kayip kuyruk sokumu kemigini kirmis onla ilgileniyormus, aklimda pazar(bugun) haber ederim dedi. Hemen aradim yapabilecegim birsey varsa haber et cok gecmis olsun vs. dedim. Bugunde aramadi :) Ayrilali yakasik 7.5 ay olmus durumda. 7 aydir resim ve videolari almaya calisiyorum, ya da bir cevap almaya.

Cevremdeki bircok insanin tasfirine gore yakisikliyim, maddi durumum kotu sayilmaz, duzenli olarak spor yaparim, ickim, sigaram, kumarim yok, aileme duskunumdur.Ayrildigimizdan beri karsima cok firsat cikti bu 7.5 ayda ama benim icim baskasiyla olmak istemiyor gercekten. Her an ondan bir cevap gelecekmis gibi beklemedeyim ve baskasiyla birsey yaparsam ona ihanet olacakmis gibi geliyor. Cok kotu bir cikmazdayim.

Ben sizlerin goruslerinizi almak istedim sadece. Bir kiz neden boyle davranir? Beni oyaliyormu? Ne planliyor? Icindeki hersey bitmis olsa konusmaya yanasirmi yinede? Baska birileriyle kiskanmasinimi saglamaliyim? 7.5 ay dusunmek icin cok uzun bir sure degilmi? Goruslerinizi ve dusunceleriniz samimiyetle yazarsaniz sevinirim. Simdiden tesekkurler.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
orda kiz arkadasima kizlarla takilip gunumu gun ettigimi falan soylemis. Aradan 2-3 ay gecti yaklasik (ayrilali 7-8 ay olmustu) kiz arkadasim bir sabah ben isteyken beni aradi, cok kotu oldugunu vs. soyledi,

buna şaşırmadım desem yalan olmaz.

Onun dışında belki pek çoğumuzun yaşadığından daha ciddi bir seviyeye gelmiş ilişkin dolayısıyla çoğumuz senden tecrübeli değiliz ama... 7 senelik ilişkilerin bile bittiğine tanık oldum. İnsan oğlu muhtemelen 7 seneden çok daha çabuk sıkılan bir varlık ama birşeylere anlam yükleyerek onların canlılığını koruyabilir iradesine göre de...

Kaldı ki evlenmek demişsin, insan evlenme kararı alacağı zaman olmazsa boşarım gibi düşünmez muhtemelen (ben öyle düşünmem en azından). Ben bu insanlar hayatım boyunca yaşayabilecek miyim diye düşünür, dolayısıyla iyi yanlarından çok kötü yanlarına odaklanır ve onları gözünde büyütür diye düşünüyorum. Burda da aslında empati kurarak konuşuyorum yani teorik değil o kadar da. Bu noktada belki ona müdahale etmek çok fayda etmeyebilir, sonuçta düşünecek vakti olduğu için ani bir karar vermiyor ve derin derin düşünüyor. Onu tetikleyecek birşeyler lazım diye düşünüyorum.

Sonuçta sen askerde çok düşündüğünden bahsettin, ama belki o senin kadar düşünmedi, düşünmeyi ertelemeyi tercih etti ve düşünme süreci onun için şimdi başladı.
Sosyal ağlarda paylaş

çekip konuşucaksın
kapısına dayan olmadı
çünkü içinde ufacık bi umut dahi kalsa,olmuyor sen o umudu besleyip büyütüyorsun.
hayaller kuruyorsun.
belki bir gün diyorsun

yeniden yaşama dönmen için kesin cvp alman lazım
yoksa daha kaç 7 ay beklersin bilmiyorum
cidden çok zor durum
çok iyi anlıyorum/anladığımı sanıyorum
ve sabır diliyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Afterdeep said:

Cevremdeki bircok insanin tasfirine gore yakisikliyim, maddi durumum kotu sayilmaz, duzenli olarak spor yaparim, ickim, sigaram, kumarim yok, aileme duskunumdur.Ayrildigimizdan beri karsima cok firsat cikti bu 7.5 ayda ama benim icim baskasiyla olmak istemiyor gercekten. Her an ondan bir cevap gelecekmis gibi beklemedeyim ve baskasiyla birsey yaparsam ona ihanet olacakmis gibi geliyor. Cok kotu bir cikmazdayim.

onun kaybı gibi kilişe bi laf etcem, ama öyle.

ve kaçan kovalanır gibi bir kilişe daha edicem, ettim.

her zaman daha iyileri vardır, unutmamak lazım. belki onu beklerken kenardan köseden angelinalar kaciyor?
Sosyal ağlarda paylaş

onu gerçekten inandırmalısın.
eskiye dair kötü anları nasıl sildirirsin onun gözünde bilmiyorum ama onun aklındaki "ya eskisi gibi benimle ilgilenmezse?", "ya eskiden oldugu gibi bilgisayarı tercih ederse?" "ya eskiden yaptıgı gibi ...." şeklinde düşünüyordur.
yani içinde hep bu korkuları yaşıyordur ve bunları tekrar göze alıp alamayacagını düşünüyordur.
Sosyal ağlarda paylaş

Afterdeep said:
ne yaptigini vs. biliyorum, mailine, facebookuna vs. bakiyorum.

14 aralikta cok icten bir mail attim

Bayramda yine mesaj attim, seninle yuva kurmak istiyorum cok icten bir kez daha soyluyorum dedim.

öldük mü lan acaba demek istiyorum kendi kendime de. garip.

ayar vermek için yazmadım, başarılar dilerim bu olayda, kavuşursun umarım istediğine.
Sosyal ağlarda paylaş

bende 5 senelik bir iliskideyim
kiz arkadasim egitim icin yurtdisina gidiyor
nolur bilmiyorum ama benim hayat deneyimim birsey soyluyor

eger bir kere ayrilmissan yani oyle 7 8 ay ayrilmissan vazgec o iliskiden

bir daha hayir gelmez sana o iliskiden, bir kere ayrilmayi bilmis insanlar, bir daha birlestiklerinde beyinlerinin bir yerinde o koz hep duruyor inan bana.
Sosyal ağlarda paylaş

Laraken said:
Afterdeep said:
ne yaptigini vs. biliyorum, mailine, facebookuna vs. bakiyorum.

14 aralikta cok icten bir mail attim

Bayramda yine mesaj attim, seninle yuva kurmak istiyorum cok icten bir kez daha soyluyorum dedim.

öldük mü lan acaba demek istiyorum kendi kendime de. garip.

ayar vermek için yazmadım, başarılar dilerim bu olayda, kavuşursun umarım istediğine.
+1 inşallah kavuşursun.
Sosyal ağlarda paylaş

Kendi sonunu kendin çizmişsin gibi. Yakışıklı sayılırım demişsin bak merak ettim şimdi =)
Kız bi noktada haklı. Yahut senin anlattığın kısımdan ben onu çıkardım.
Ciddi olduğunu, ciddi düşündüğünü bir şekilde ona anlatman lazım.

Allah yardımcın olsun =)
Sosyal ağlarda paylaş

matama said:
bende 5 senelik bir iliskideyim
kiz arkadasim egitim icin yurtdisina gidiyor
nolur bilmiyorum ama benim hayat deneyimim birsey soyluyor

eger bir kere ayrilmissan yani oyle 7 8 ay ayrilmissan vazgec o iliskiden

bir daha hayir gelmez sana o iliskiden, bir kere ayrilmayi bilmis insanlar, bir daha birlestiklerinde beyinlerinin bir yerinde o koz hep duruyor inan bana.
doğru.

bazı şeylerin peşini bırakmak lazım ne yazık ki.

ayrıca o 7-8 ayda insanlar ne kadar çok değişiyor. mesela sen askere gittin, başka birisin artık. o da başka biri. sen onun 4 yıl önce sevdiği insan değilsin, o da senin sevdiğin insan değil..
Sosyal ağlarda paylaş

Bence sana bağlı,yazdığın gibi avustralya'da tam onu unutmuşken,ortak arkdaşınız kıza anlatmış herşeyi senin yaşantını ve kızda elde etme arzusuyla san geri dönmüş sen ne yapmışsın,İşte hatalar burda başlıyor sen orda kıza biraz ağır yapsaydın kız sana tapar derecesinde tutunacaktı,sen ne kadar kaçarsan arkandan gelicekti.Biliyorum bazıları için çok saçma bu yazdıklarım ama hayatım ve yaşadığım deneyimler birçok kez bana bunu yaşattı.Bence seviyorsan ki belli,al kızı karşına ve konuş he istemedi mi?Biliyorum çok zor olacak ama unutmaya çalış,hayatında daha ne kızlar karşına çıkacak(çok klişe bir laf kabul ediyorum,ama bu da dünyanın gerçeği)Sen onu unutumazken o yep yeni insanlarla çoktan yeni ufuklara yelken açıcaktır,sen de kendini üzmüş olursun.Tabii ki birden unut demiyorum amma hayatta da devam ediyor ve geri gelmiyor...
Sosyal ağlarda paylaş

belkigerçekten çok meşgul ve böle ciddi bir kara verbilecek, mantıklı ve guygusal açıdan geğerlendirbilecek bir ruh haline sahip değildir şu an.. eğer sen blöf yapmıyorsan ki öle olmadığını söledin , ona teklifte bulunduğun şey bir insanın hayatta verebileceği en zor karar, ve bu kararın olumlu olmasına yardımcı olmayacak şeylerde yaptığını sende sölemişsin.. biraz daha zaman tanımalısın bence ( tabiki demesi çok kolay bunu kabul ediyorum ), annesiyle ilgli zaten sorunlar yaşadığını söylemiş.. neyse biraz daha zaman tanıdıktan sonra merkaıını gidermenin yada sana blöf yaparak senin kararlılığını ölçüp ölçmediğini anlamak, yada gerçekten isteyip istemediğini anlamak çok kolay.. bir kaçç bün sonra, hımmmm sanırım istemiyorsun, oysaki çok güzel olacağına inanıyordum ama hep senin mutluluğunu isteyecem, kendine dikkat et tarzı ben istedim ama sen istemedin bana da eyvallah demek düşer tarzı bir mesajla çok rahat durmunu çözersin, vericeği her cevap bu mesaja seni rahatlatacaktır, eğer seni sınamaya çalııyor yada süründürmeye ye çalışıyorsa hemen geri adım atacaktır işin ciddiye bindiğini anlayıp, ada istemiyorsa sallamayacaktır bu durumda d en karlı sen çıkacaksındır...

Süründürmeye çalıştığını zannetmiyorum ben , ama emin olmaya bilir kız, sonuçta söylendi çok ciddi bir konu... ama tüm bunların dışında sen bizans oyunları planlarken, kendini tartmamn için vaktın de kalacaktır, kendini iyi bir tart gerçekten ne istediğine dair.. evet isitiyorum demeden önce evliliği sonrasını bir canlandır gerçekten hazırmısın bir düşün... Bunu sadece kendin için yapmayacaksın ikiniz içinde yapmak zorundasın.. Mutsuz evlilikler sonrası boşanmalar toplumumuzda daha tam anlamıyla doğal karşılanmıyor ve kadının statüsünde ve yaşamında erkelerden fazla zorluklar çıkmasına sebep oluyor.. bunları yaşamak yaşatmak istemiyorsan bence sende çok iyi düşün muhtemelen onun da düşündüğü gibi....
Sosyal ağlarda paylaş

Kusura bakma kendi görüşümü söyleyecem, boşver sen başka bi ilişkiye başla. Daha çok mutsuz son yaşarsınız karakter özelliklerini değiştirmedikçe. Çeşitli bağımlılık türlerinde yardım eden psikolojik danışmanlık servisleri var, bilgisayar bağımlılığı konusunda belki yardımcı olabilirler derdim de, o da yalan. Ne yapmak istiyorsan yapmışsın zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaslar hepinize tek tek tesekkur ediyorum gorusleriniz icin. Artik bilgisayar oynamiyorum zaten. Askerlik benim icin cok iyi bir terapi oldu hayatimdaki bazi seyleri degistirebilme acisindan, simdilerde cevremdeki bilgisayar bagimlilarini bilgisayardan uzaklastirmaya bile calisiyorum. Dediklerinizi dikkatlice okudum, daha fazla bekleme taraftari degilim bende cok yiprandim, basim agriyo, geceleri uyuyamiyorum, bir yerime birsey olacak diye korkuyorum artik. Bu nedenle en kisa surede bu isi bir netlige kavusturup sizleride haberdar ederim buradan. Tekrar tesekkurler.
Sosyal ağlarda paylaş

durumunu okumadım..vaktim kısıtlı olduğundan..bunu okumadan önce yazıyorum bide okuduktan sora yazcam
kadınları anlamaya çalışma..sen nekadar kusursuz olursan ol..onlar uyduruk bi sebepten senden ayrılabilir..peşinden koşman onu mutlu eder..bu yüzden koşma..koşmazsan neden koşmadığını o merak edip senin peşine düşer..tabi bu hemen olmayabilir..belkide hiç olmayabilir..başkasına filan aşık olmuş olabilir..çok klişe bi laf olduğunu biliyorm ama özet olarak giden gittiği anda unut..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...