ivy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 4ocak sinan'ın doğum günüymüş hiç de söylemiyor sessiz sesszi duruyor kenarda canım arkadaşım bidenem doğum günün kutlu olsun iyiki doğmuşsun valla keşke yine gelsen ben seni yağmurun altında bekletsem pembe şemsiyemizle bahçelide gezsek =( kutlu mutlu olsun yeni yaşın reşide oldun ne güzel tekrardan iyiki doğdun!
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 gizeeem çok çok çoooook teşekkür ediyorum, kelimeler yetmez tarife ama süpersin sen! :P çok çok çok ve dahi çok teşekkür ederim kutlayan arkadaşlara da :)
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 mutlu yıllar sana bi moleküler modelleme programı hediye edeyim mi? sdf
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 mutlu yıllar ingiliz sinan! eheh nice senelere genç ^_^ olm molekül falan naapsın çocuk! bi pasta alsaydık falan keşke.. seneye inşalla
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 uğur hocayla konuşacak da yakında ben biyoinformatikçi olmasına kesin gözüyle bakıyorum d: yanlışlıkla sosyologla konuşsa, adam onu bile biyoinformatikçi yapar
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 sessiz sedasız açmış gecelerde asinanyavuz meğer.. hepi pörtlek
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 @ardeth beni de biyoinformatikçi yapmaya çalıştı, dedim ben üşenirim eheh
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 aaaaa sinan, ben yavuz, doğumgünün kutlu olsun :). bu olağanüstü düdük espriden sonra içime dolan huzur iki dağ arasındaki vadiye doğru şaha kalkan okyanusun dalgaları gibi adeta. ama adım hakkaten yavuz :(.
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 6 ocak bugun ama oLsun. :tebrikz: heppi pörtlek..
Öne çıkan mesajlar