ivy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 4ocak sinan'ın doğum günüymüş hiç de söylemiyor sessiz sesszi duruyor kenarda canım arkadaşım bidenem doğum günün kutlu olsun iyiki doğmuşsun valla keşke yine gelsen ben seni yağmurun altında bekletsem pembe şemsiyemizle bahçelide gezsek =( kutlu mutlu olsun yeni yaşın reşide oldun ne güzel tekrardan iyiki doğdun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Hepü pörtlek :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 mutlu yıllar X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 gizeeem çok çok çoooook teşekkür ediyorum, kelimeler yetmez tarife ama süpersin sen! :P çok çok çok ve dahi çok teşekkür ederim kutlayan arkadaşlara da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 hepi portlek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 mutlu yıllar sana bi moleküler modelleme programı hediye edeyim mi? sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 mutlu yıllar ingiliz sinan! eheh nice senelere genç ^_^ olm molekül falan naapsın çocuk! bi pasta alsaydık falan keşke.. seneye inşalla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 uğur hocayla konuşacak da yakında ben biyoinformatikçi olmasına kesin gözüyle bakıyorum d: yanlışlıkla sosyologla konuşsa, adam onu bile biyoinformatikçi yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 hepi pörtlekler olsun asi yavuz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 kutlu olsun nice yıllara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faerie Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 nice senelere (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 sessiz sedasız açmış gecelerde asinanyavuz meğer.. hepi pörtlek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Epi cörtlek:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 nice senelere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Kutlu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Mutlu yillar sinan ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 hepi börtdey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 mutlu yıllar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 mutlu yillar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 mutlu yıllar aşınan yavuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 mutlu yıllar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 @ardeth beni de biyoinformatikçi yapmaya çalıştı, dedim ben üşenirim eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 aa mutlu yıllar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 aaaaa sinan, ben yavuz, doğumgünün kutlu olsun :). bu olağanüstü düdük espriden sonra içime dolan huzur iki dağ arasındaki vadiye doğru şaha kalkan okyanusun dalgaları gibi adeta. ama adım hakkaten yavuz :(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 6 ocak bugun ama oLsun. :tebrikz: heppi pörtlek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar