Hellstalker Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Arkadaşlar kolay gelsin Bladscalp'ta level 13 Hunterım var nick pardus akşamları beraber takılabileceğimiz aklı selim arkadaşların mesajlarını bekliyorum,görüşmek üzere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Ben de gelebilirim frostmane'e. Rogue açarım diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Valla bakın aklıma soktunuz şimdi, gelsem mi acaba, hem Penth'e mage dersi veririm, zorlanıomuş dungeonlarda tankları dm'de geçmekte. Hali hazırda warrior var, 61 Mage var, eöö, kaçtı, 32 Paladin var, 50 ööle yani :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 gel gel bekleriz ne kadar cok patiden adam gelirse sam o kadar cok üzülür üzün sam'i cok zevkli cidden :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 gelin gelin lowbie instance larda übar huntard skill lerimi sizin için de konuşturiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Black Temple farmlamayı hedefleyen son derece profesyonel bi guildız. Eğer seviyeyi düşürecek, ciddiyeti bozacak ve yeterince grind yapamayacaksanız lütfen bize selam bile vermeyin. Ayrıca çok fazla mage var, bundan sonra mageler guilda alınmayacak gelmek isteyenlere duyrulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Shaman da açabilirim beyler. Lazım mı shaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 ya ben gelip burda milleti toplıyım sonra yine wow u bırakıyım :( olur mu boyle şey ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 ne oynamak istiyorsaniz onu acin hic kasmayin bize ne lazim diye samde surunsun dursun warhammer gelene kadar hmm aslinda warlock acabilirsin mesela :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Sam Ally degil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 evet ally horde acmaz o HORDE KOTU sam icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Popeye said: HORDE KOTU sam icin bunu çerçeveletip duvara asmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 said: HORDE KOTU sam icin Of epic. Ya shaman açıcaktım, sonra server'ın roleplay server'ı olmadığı geldi aklıma. Ne güzel gezgin, dingin bir tauren shaman olucaktım, mulgore'da doğayla sarmaş dolaş bir bütün olacaktım. sonra yanıma biri "Lul whut r u doin???" dedi, bitti o an herşey kül oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 undead & BE melek gibi ya, hiç kötü olurlar mı. 'yanlış anlaşılmış asil, yeşil adamlar' boşuna dost alır mı onları. :( tank & healer açsın birileri de 5-man için bizim süründüğümüz gibi sürünmeyin vaktinde eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 karakter açılmıyor frostmanede. neyse bekleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 ben priest açtım, shadow gidiyorum tabi ama heallarım yine de low level instancelarda ^^ gerçi boost ftw, penth direk rfc'ye attı zaten tenks. ama ilerde de duruma göre spec değiştiririm problem değil, hele bi kasalım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 penth saolsun etinden sütünden yararlanıyoz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2008 penth sağolsun, 2 level geldi. 2 rfc + questleri. gayet iyi baya kişi geldi, 7-10 online arası değişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Penth sağolsun çanta yapmak harici hiç bir yararını görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Sam said: undead & BE melek gibi ya, hiç kötü olurlar mı. 'yanlış anlaşılmış asil, yeşil adamlar' boşuna dost alır mı onları. :( tank & healer açsın birileri de 5-man için bizim süründüğümüz gibi sürünmeyin vaktinde ehehAbi bizde instance'ta gorev dagilimi oyle degil, boostlayan ve boostlanan seklinde. Level 50'ye kadar beni Pop boostladi, simdi ben bayragi yeni nesle devrediyorum euhehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Ben de geleyim mi he, geleyim mi? BE/troll gacı açar hunter olurum falan. Yalnız hiç 70im olmadı abiler :( Zangarmarsh belası yüzünden 63te bıraktım maini. Hayatımda hiç raid görmedim yani sfdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Valla benim de çok pis aklım yatıyor, direk kopyalayasım var karakteri yani :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Kojiroh ile Neiloth da geldi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 axedice said: Bazı ELİT ler guild'ın adı VAY AK olduğu için girmiyor, onlar yerine rogue lazım bize :P Bide abi paticik diye guild olur mu hiç? Elaleme rezil olursun. Paticik. ahaha isi gucu birak gecenin bi vakti ghostlandse git neymis paladin pasa kilic alip dps yapacakmis sonra da sana boyle elitist desin. elaleme rezil olmak derken guild ve karakter adini yazar misin arkadasim ehueh Sam said: bastır arcane, tabii önce 70'e kadar dayanman lazım rogue'a alışmış insan olarak. :D sam benim eski rogueu migrate etmistim gerci 60dan bile kasmakta zorlandim. bu aralar levelingle hic aram yok neyse ki son 4 levela pop destegi aldik. bir ayi askin suredir 70im galiba. itemlarim da adam olmaya yakin. isim swarley armoryden bakabilirsin tabii item beklentin s2-3 karisimiysa hic bakma hehe. karakter acamadik denmis ben simdi sordum an aciliyor dediler arkadaslar yalniz queue varken acilmiyormus bunun disinda karazhan olmaz denmis. biz 4-5 kisilik bir gruptuk ama su an 23 account var ve yanlisim yoksa 3-4 tanesi disinda hepsi aktif. rahat 10 kisilik raid cikar bence. herkesin dusuncesi nedir bilmiyorum tabii ama biz ilk migrateciler bi suredir sirf pvp giden insanlariz. bu demek degildir ki pve hic yapmayacagiz ama kurdugumuz guild de su an pve guildi degil. zamanla ne olacagi belli olmaz. zaten expansion da yolda yani wow da oyle kapilari kapatacaginiz bir oyun degil, adama tukurdugunu yalattirir. sunucunun yerlisi olanlar sirf pve oynayan raider insanlar. onlar disinda yeni kesfettigimiz bi baska ufak turk guildi var herhalde onlarla merge oluruz. muhabbet olsun yardimlasma olsun premade olsun eglence olsun diyorsaniz bekleriz frostmane sunucusuna. su an terbiyesiz bi gult adimiz var ama buyuk ihtimalle degisecek eheh. /w Swarley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2008 Gangren said: Valla benim de çok pis aklım yatıyor, direk kopyalayasım var karakteri yani :p kopyalamak derken? /edit: (pardon uyarı verme lutfen :(((( ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar