Bone Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 saati ve günü de eklemeyi unutma kıllık çıkartmasınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 onuda teklif ettim bizim olayları kendimize özgü irdeleme yöntemlerimiz var ssdir, logdur kabul etmiyoruz dedi. her şeye muhalefet ulan bu gmler. hatta cevapları copy paste şeklinde yazıyorlar gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Absolut said: SS al, yanına ingilizce mealini ekle mail ile yolla. SS kabul etmiyorlar, bir yaptırımı yok. Aynısı başıma geldi, söyledim GM'e SS aldım isterseniz yollayabilirim dedim, "gerek yok çünkü bir yaptırımı yok zaten çok rahat manipule edilebilir SS'ler." diye cevap vermişti. Haklı da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Eminmisin bir durum olmadığından.Normal hiç bir insan geçip durup dururken kimseyle uğraşmaz...Bence bir hafızanı zorla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Bir garipsiniz yahu.. mağdur durumdayım diyorum emin misin? adamı mı scamledin gibi şeyler söylüyorsunuz. 85 accounts bir guildin officerıyım level 61'ken gördü beni ilk o levelda adamla ne alakam olabilir ki ? Aynı realmda oynamaktan başka ve aynı classı paylaşmaktan başka alakam yok :) Adam bu sabah gene sövdü arena takım ratinglerim iyi diye.. 3 kişi ticket açtık galiba warning babında ban yiyecek bir süreliğine. Ayriyetten ben de onu inspect ettim 2v2'si 1353 3v3'ü 1320 puan idi ahahaha. Böylede bir player işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 bizim realmde fii tarihinde mal ın biri bana ''Greasy turk fuck'' demişti, report ettim 5 dakika sonra adam oyunda diilde son görüşüm o oldu =) /permaban Toplanıp report etmek en dogru seçim gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Hastalıklı o zaman ne diyelim yada çok önceden içinde kalan birşey vardır.Amacım sana birşey söylemek değil ilginç geldi çünkü durup dururken diye bir şey yok bu hayatta ; ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Farinal said: Dostum işi bu kadar büyüteceğini bilmiyordum ama tamam şikayetlerini geri al söz bir daha küfretmeyecem. Çocuk küfür etmicem bi daha demiş , bi şans daha ver . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 abicim belki kizdir senden hoslaniyodur acilamiyodur ilgi cekmeye calisiyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 aman acılmasın öle kız daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 BonePART said: abicim belki kizdir senden hoslaniyodur acilamiyodur ilgi cekmeye calisiyodur küfür ederek ilgi :) ok xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 seni seviyorum hamuna goyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 olm ilkokulda hic mi sacini cekmediniz ortaokulda hic mi sutyenini saplatmadiniz beendiginiz kizin ala ala eauheauhea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 bonePart ciddi sapıksın sen :) ben daha çekmedim kimsenin saçını yada kızı beğeniosun ''vay dibine vurim öle işin saçlara bak'' tadında olmadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 ahaha ben hoşlandığım kızlarla pandik atmaca oynardım ilk okuldayken ama gerçekten bu adama pandik atmadım 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 adam efsaneymiş ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 bence konunun basligi yaptirim degilde Wow Sapigi yada Ogrimmar Sapigi olmaliydi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alpingo Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Artık oyunda gmlerin ne görev yaptığını idrak edemez durumdayım. İşe yaradıkları durum sadece yanlış bi item aldıysan onu gelip değiştiriyorlar arada okadar. Onun dışında güvenlik, bot kullanımı, ırçılık ve sataşma gibi konularda eskisi gibi ciddiyet gösterdiklerine inanmıyorum. TBC ile herşeyin değiştiği gibi bu konularda değişti. Para satanlarında bunlar olduğuna inanıyorum. Yakında bende dellenip bot kullanıcam, sırf " ulan gelir beni bulur" korkusundan kullanmıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 küfür eden adamı banlamıyolar, ben ne yaptığımı bilmediğim olaydan 3gün ban yediydim; malicious gold theft diyodu bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 adamın işi gücü yok mu ya lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Türkçe küfür policy ye girmiyor sanırım. ignore et, genelden ne yazarsa yazsın, sıkılır sonunda elbet, GM ticket falan gereksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jay-Jay Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Abi bi isim değiştir olsun bitsin :). Hayır dediğin adamın açısından bakınca da insan bi gün iki gün yapar da böyle hergün birine saatlerce küfür etmek için kim uğraşır ki. Sen varya kesin bunun sevdiği kızla birliktesindir ya da sen fabrikatörsündür o adam çalışandır höeh. Vallaha akıl karı bişey diğil bi insanın ne tarz bi sapık olması lazım ki böyle bişey yapsın. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 ne var biri seni kaale alip ilgileniyor iste, nesi kotu bunun. cok yalnizim be pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 değişir miyim ya ismimi ben çok seviyorum nereye gitsem fenomen oluyor. zottiri. zottiri zot zott diye bağrıyor herkes lol^^ ayriyetten bu adam bıkmıyor hani sezen aksu boardu vardı ya yıllar önce orada hulusi ve mahmut vardı aylar sonra tatilden dönüp birbirine sövmeye devam eden. işte bu onlardan birinin çocuğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2008 BonePART said: olm ilkokulda hic mi sacini cekmediniz ortaokulda hic mi sutyenini saplatmadiniz beendiginiz kizin ala ala eauheauhea offf 10/10 adam cok pis içerlenmiş atarlanmış paso küfür lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar