Phlox Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 aahaha işte budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 priceless http://www.wowbash.com/images/1196266545.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Bu ne abi cuk diye oturmuş helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 spider pig muhtesem olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 progamer said: asfasffsafasfasfasf xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 progamer said: HUSAIHUSAIFUGSAIGUFSA hahahahhaha koptum gece gece (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 oh my god diyorum:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2008 CusTodeM said: efsanedir Ahaha buda efsaneymiş :D PS : Mandokir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 ev arkadaşımdan 2 tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 many horde incoming runwwwwwwwwww Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Taze çıktı 18+ asdassdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Bunlarda benim kendi çektiklerim yarım saatlik bir arena macı sonrası.Ben druidle sürekli invis olarak kaçtım.beni gördüklerinde warriora bash ,travel form ve pillar arkasında leave battledan sonra tekrar invis falan derken.35 dk falan olmuştu.ardından.. çook eski sevdiğim bir foto ben eskiden mage oynarken bir arkadaşla beraber oynardık.ismi keremdi.Oyun içinde sürekli birileri benden bişey ister ya da sorardı artık baymıştım ve bana ne zmn whisper atarlarsa ben arkadaşıyım falan derdim kaçardım.Keremle de bunun makarasını yapmıştık 1 saat önce falan. neyse bi ara ben oyundan çıktım bi başka arkadasınkiyle girip deneme yapıcaktım.Taki o an benim char online olana kadar. sonrasında ölüm anım. NOT: konuşmalar Utterable ile aramızda geçmiştir.Sonradan öğrendik tabi ehe. abden bi manzara http://img132.imageshack.us/img132/895/haehte1.jpg av den bi manzara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 ehuaehauh davşanın üstüne düştü galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FightInTheShade Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 imbaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 abi gmler wsupermis ya yane player arasi muhabbet deilde gmlerin get tanks to wear ps gear get healers to do the same repat these three steps pew pew pew demesi nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 bu da hoş bişi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 guild - wall of shame den alıntı :D edit: simdi gördm bu ss değil ama cok güldüm guildden bi arkadaş içkili kafa ile shattrathtaki female charlara sulanınca şöyle bi sonuc almış : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 progamer said: ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 BRABRABRABRAAAA http://www.wowinsider.com/media/2006/12/sebspeakerwg2.jpg raid yaptığım guildin forumuna koymuş birisi koyim dedim ben de buraya lolz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 ROFLMAO "Shout it right up his ass" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 "ITS NOT ROCKET SURGERY" ahahaha sdfbv bu Sebudai efsaneymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 dwarf hand cannon olayı vardı elinde olan varsa koysun yarılmıştım onda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar