Drc Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2008 Ekran kartım problemli oldugundan dolayı belli bir sure sonra ısınıp yada dayanamayıp ya oyunu kitliyor yada makinaya reset atıyor .Server sırası simdilik cok fazla oldugu icin oyuna girmiyorum tekrardan , eger kale kusatması v.b tarzı yerlerde sizinle birlikdeysem ve dustuysem nedeni budur . Kusurabakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 evet dün düştün benle partideyken eheh =) olsun ne olacak. hepimiz düşüyoruz. bu arada Bu serverdaki Destruction tarafı çok rezalet ya, Çok kişiyiz ama harbiden çok mal insan var. Order resmen az ve öz takılıyor. Ne zaman görsem Senaryolarda ve RVRlerde yenio adamlar. Ne olacak halimiz bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 axebitepass'te destro rollayın :p burada destro, orada da order karakterim var ; oynarken yaşadığım üzüntüyü tarif edemiyorum dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Order Destruction dan Destruction Order dan şikayetçi demekki dengeli gidiyor şu an :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Çok sorunlu galiba hala Ne oldu şimdi bu guild olayı adı ne oldu nerde nasıl gelinip katılınıyor katılabiliyor muyuz? vs..............vs............vs............ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Ranged avantajı var orderın o yüzden önde tank yolu tıkar arkada healer tipi çatışmalarda çok avantajlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 K8PEAKS'te Destruction oynayıp da Invadoria'ya girmeyen kimler var bir yazar mısınız buraya; merak ediyorum kaç kişi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 1. olayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 250 kişi sıra var. Ne güzel hafta içi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 ben de varım sıraya girmeye üşendiğim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildemirel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 ben de başvuru yaptım ama hala ses veren yok. serseri gibi geziniyorum içeride :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozkurtt Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Ben varım da başvuru yapacaktım forum down gözüküyor, yapamıyorum? Tam da yazmıştım her şey hazırdı c/p kalmıştı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Sitenin host değişiyor, birkaç güne tekrar online olur dediler. Çok başvuru geliyor bu sıralar, biraz sabırlı olursanız, eminim ki iki tarafta stresten kurtulur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 http://www.invadoria.com Ancak Gangren'in dediği gibi çok başvuru var ve hepsini kabul edeceğimiz garantisi veremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 asd bu ne :D ipini koparan başvurmuş. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
santanio Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 bu akşam... rvr tier2 zone dan enstanteneler rvr tier2 zone dan enstanteneler2 rvr tier2 zone dan enstanteneler3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Vulrath olarak her SS de başrol oynamışım ^_^ xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Ben de başvurucam artık ya, yeni bilgisayar gelsin diye bekliyorum da sıkıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
santanio Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Mortis said: Vulrath olarak her SS de başrol oynamışım ^_^ xP karizmam hoşuna gitti yanımda takılıyon dimi WAAAGH :) güncelleme : bu arada dün çok eğlendim yardıra yardıra kaleye girip çat diye kaleyi alsak bu kadar zevk alamazdık. özellikle üst kata çıktıktan sonra merdivenleri 5 tank kitleyip kapı gibi durmak süperdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 o kaleyi bi türlü alamadık yaf...30 kişi gidioz 70 kişi çıkıo içerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 3-4 kişinin arka girişi tutması lazım ki yardım gelemesin kalaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 pvp sw içimizden geçemem özellii yarım yamalak çalışıo... kocaman bi orc olarak bizzat ben tuttum kapıyı... siper oldum önümde... bacak arasından falanmı geçti bunlar anlamadım ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 bu serverlar arası clonlama isleminden sonra, server giriş çıkışlarındaki bekleme süresi ne durumda merak ettim. Sizin serverda bi char açabilirim eğer queue olmazsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar